Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kibele bende ctesi nst ye bağlandım 3 grafik vardı bende de canımcım
ilk 2 grafik bebeğin kalp atışları ve hareketleri alttakide benim kasılmalarımı gösteriyodu
Kıslarrrrrrrr acil durum
zuzum aradı şimdi beni hastaneye yatırmışlar 3,5 saat süren sancısı tutmuş ve 10 dkda bir geliyomuş sancılar bu gece hastanedeymiş nst ye bağlıymış sürekli kontrol ediyolarmış sancıları
Suyu azalmış ondan sancılar başlamış olabilir demiş doktoru sizlerden bol bol dua istedi
Şuanda 35+1 de 2 hafta daha durursa çok iyi olur bebek için bol dua edin lütfen :Saruboceq:
merhaba tatlı annişler
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim dün biraz karamsardım bu gün daha iyi gibiyim ama yine de kasılmam ve sertleşmelerim var.........
karnım taş gibi özellikle ayağa kalkınca serleşiyo yatınca biraz yumşuyo
aklım hep sizde ama klakıp yazmaya halim olmuyo...
midem bulanıyo sürekli
başım dönüyo kanım da düşük çıkıyo malesef
9 çıktı kanım....kan hapı içiyorum ama bakalım inşallah yükselir
9 çok mu kötü bi değer acaba ilk defa bu ay düştü çünkü kanım hep 11-12 çıkıyordu
Kıslarrrrrrrr acil durum
zuzum aradı şimdi beni hastaneye yatırmışlar 3,5 saat süren sancısı tutmuş ve 10 dkda bir geliyomuş sancılar bu gece hastanedeymiş nst ye bağlıymış sürekli kontrol ediyolarmış sancıları
Suyu azalmış ondan sancılar başlamış olabilir demiş doktoru sizlerden bol bol dua istedi
Şuanda 35+1 de 2 hafta daha durursa çok iyi olur bebek için bol dua edin lütfen :Saruboceq:
ilsu bebegın saglıklı dogması ıcın en az kac kılo olması gerekır. bır de bu demır hapını bız bebek ıcın mı kendımız ıcın mı ıcıyoruz
merhaba tatlı annişler
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim dün biraz karamsardım bu gün daha iyi gibiyim ama yine de kasılmam ve sertleşmelerim var.........
karnım taş gibi özellikle ayağa kalkınca serleşiyo yatınca biraz yumşuyo
aklım hep sizde ama klakıp yazmaya halim olmuyo...
midem bulanıyo sürekli
başım dönüyo kanım da düşük çıkıyo malesef
9 çıktı kanım....kan hapı içiyorum ama bakalım inşallah yükselir
9 çok mu kötü bi değer acaba ilk defa bu ay düştü çünkü kanım hep 11-12 çıkıyordu
kibele benim bildiğim de biri bebeğin kalp atışı diğeri kasılmalarını ölçüyor
ilk eğri zaten kalp atımları 140 160 arası değişiyor bebişin hareketli olduğu zaman kalp atım hızının artması gerekiyor o yüzden düğeye bastırıyorlar
ikincisi zaten kasılma eğrisi
Kıslarrrrrrrr acil durum