Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıslarrrrrrrr acil durum
zuzum aradı şimdi beni hastaneye yatırmışlar 3,5 saat süren sancısı tutmuş ve 10 dkda bir geliyomuş sancılar bu gece hastanedeymiş nst ye bağlıymış sürekli kontrol ediyolarmış sancıları
Suyu azalmış ondan sancılar başlamış olabilir demiş doktoru sizlerden bol bol dua istedi
Şuanda 35+1 de 2 hafta daha durursa çok iyi olur bebek için bol dua edin lütfen :Saruboceq:
Kıslarrrrrrrr acil durum
zuzum aradı şimdi beni hastaneye yatırmışlar 3,5 saat süren sancısı tutmuş ve 10 dkda bir geliyomuş sancılar bu gece hastanedeymiş nst ye bağlıymış sürekli kontrol ediyolarmış sancıları
Suyu azalmış ondan sancılar başlamış olabilir demiş doktoru sizlerden bol bol dua istedi
Şuanda 35+1 de 2 hafta daha durursa çok iyi olur bebek için bol dua edin lütfen :Saruboceq:
yesinler 3 cizgini:)
kızlar yakın zaamanda taşınan var mı . tasınmak zor bı ıs mı . ben dogumdan 2 hafta once evımı tasıcam. oyle bı karar aldım bakalım hayırlısı ıns zor olmaaz
ben haftada bir yarım gün bi yardımcı tuttum.. her gelişinde bişeylere sinir oluyorum o ayrı ama ben yapamıyorum annem hergün geliyo kadın yemeklerimizi zaten o yapıyo bide temizlik yapmasına dayanamıyorum ayarladım gitti birini ama her zman içime sinmiyo tabi.. doğumdan sonra ayda iki kez tam gün almayı düşünüyorum.
yatağımı düzeltirken bile müthiş baskı hissediyorum alt kısımda korkumdan çabuk çabuk 8 aydır bütünleştiğim koltuğuma gidiyorum :))
annem ve kayın valıdem sen oturursun sandalyede hıc bır seye dokunmazsın dıyıp esım de dahıl olmak uzere ıkna ettıler. ben de ok dedım bakalım nolcak. 2 gunluk ıs dıyorlar
canim az kalmis ama lastikli hamilelik kemerleri iyi geliyor baskiyi azaltmaya. bulabilirsen bir dene istersen. yukardan tutuyor bebekleri baski yaratmiyor.