2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızlar selamm çok uzun zamandır giremiyorum nasılsınız ben gayet iyiyim oğluşumda iyi büyüyor sanırım 3-4 hafta içinde alınıcak ve bize katılıcak artık :)
 
neden yatırmıyorlar sana kesin serum takarlar suyun azsa benim suyum normal gözüküyordu kasılma haricinde bi problem yoktu ama buna rağmen 3 günde 5 lt serum yedim birde kasılmayı engelleyen bi ilaç var onu da serum şeklinde verdiler o serumlar beni o kadar şişirmiş ki hastaneden geldiğim gün 4 kilo fark ettim ..sonra wc ye gide gide gitti o şişlikler :))

Hanimlar merhaba,

Sabah bir arkadasim aradi uyandim bir daha da uyuyamadim. size katilayim. hic karsilasamiyoruz zaten.

Canim benim de suyum az. dr bogulana kadar su ic dedi. gunde simdi 6 lt su iciyorum. zaten yakinda bir hortum alttan tuvalete bir hortum da mutfaktan agzima baglayacagim. gelen gidiyor. insallah su bu sekilde duzelir.

sana da su icmeni tavsiye ederim. en az 4 lt.
 
Hanimlar size bir sey soracagim. gecen hafta nst'ye girdim. 2 tane egri, 1 tane nokta cikiyor.

1. egri bebegin kalp atisini olcuyor.
2. egri sanirim tekmeleri olcuyor. cunku bebek tekmeledikce o egri yukselip indi.
bir de noktalar cikiyor. o noktalar ne? rahim kasilmalari mi?

biri bana aciklasinnn lutfennn.
 
merhaba kibele
canım masallahın var nasıl içiyorsun okadar suyu
vucudun içinde çok faydalı su içmen
inş bebeğinin suyu artar canım
suyu az olduğu için büyük ihtimalle dönmedi senin bebiş
 
kızlar selamm çok uzun zamandır giremiyorum nasılsınız ben gayet iyiyim oğluşumda iyi büyüyor sanırım 3-4 hafta içinde alınıcak ve bize katılıcak artık :)

canim merhaba, hosgeldin. aslinda daha zamani varmis. neden erken aliyorlar? kusura bakma bayagi sure yoktum gecmisi de okuyamadim. insallah onemli bir problem yoktur.
 
HoŞgeldınız kıbele ve sevtapp

kıbelecım ben dÜn gırdın nst ye bende bı bebeĞın kalp atıŞlarını gÖsteren Çızgıler bırde benım kasılmalarımı gÖsteren Çızgıler vardı sızın kı farklı mı acaba
 
merhaba kibele
canım masallahın var nasıl içiyorsun okadar suyu
vucudun içinde çok faydalı su içmen
inş bebeğinin suyu artar canım
suyu az olduğu için büyük ihtimalle dönmedi senin bebiş

Ilsucum merhaba,

Canim mecbur kalinca oyle bir iciyorsun ki, elimde su sisesi geziyorum. zaten bardakla icmiyorum yoksa hayatta icemem. toplam 4 lt yi dolduracak pet siselerim var.yarimlik 1lik.
hepsini sabahtan dolduruyorum. bazisini iki kere dolduruyorum. yarim lt de sut iciyorum.

dr deseydi ki su icmen lazim. ben de abartmazdim. dr bogulana kadar icececksin dedigi icin iciyorum. insallah ise yarar.

bebegin donmesi icin bir takim egzersizler var. internetten buldum. onlari yapmaya calisiyorum. basit egzersizler.

bence d eo yuzden donemedi bebis. kese kucuk kaldi. yeri dar. donemedi minnos. insallah doner kizlar. donmezse de artik elimden geleni yaptim derim.
 
kibelecim hoş geldin canım inşallah suyun düzelcek canım böyle içmeye devam ett biraz sabır :1hug: bende okadar çok su içiyorum kendi isteğimle rahat günde 4 litre içerim ama benim kaçak var bi yerden kaçıyoo nedensee:sm_confused:
 
HoŞgeldİnİz kİbele ve sevtapp

kİbelecİm ben dÜn gİrdİn nst ye bende bİ bebeĞİn kalp atıŞlarını gÖsteren Çİzgİler bİrde benİm kasılmalarımı gÖsteren Çİzgİler vardı sİzİn kİ farklı mı acaba

bilmiyorum ki canim. kasilma hangisi bilmiyorum. ama tekmeleri gosteren de vardi bende. cunku bebek vurdukca o ordan egri yapti.
 
kibelecim hoş geldin canım inşallah suyun düzelcek canım böyle içmeye devam ett biraz sabır :1hug: bende okadar çok su içiyorum kendi isteğimle rahat günde 4 litre içerim ama benim kaçak var bi yerden kaçıyoo nedensee:sm_confused:

canim internette arastirdim biraz, kimisi diyor ki su icmekle amniyo sivisi artmaz. bu vucudun dogal yapisi ile alakali demis.

bir adam yazmis. karisinin amniyo sivisi azmis. 4 lt su icip yatak istirahati yapiyormus 2 aydir. artmamis sivi.

yani elimden sadece bu geliyor. yapiyorum.

senin de mi az dilaracim?
 
Dondurma ye kıbeleceĞım bırazda bence
su ıÇ tabı onu ıhmal etme.
Faydası olmasa enen su ıÇ deısn doktor kı deĞıl mı
strres yapma dÜzelecek
 
canim internette arastirdim biraz, kimisi diyor ki su icmekle amniyo sivisi artmaz. bu vucudun dogal yapisi ile alakali demis.

bir adam yazmis. karisinin amniyo sivisi azmis. 4 lt su icip yatak istirahati yapiyormus 2 aydir. artmamis sivi.

yani elimden sadece bu geliyor. yapiyorum.

senin de mi az dilaracim?

benimde az canım suyumuzz pazartesi doktorr 37 doldur bişey beklemiyorum dedi ama bakalım pazartesi günü kontrolüm var diğer doktorumm haziranın 24 sezaryan günü verdii inşallah pazartesi bi sorunla karşılaşamm düzelmiş olur herşeyy:gitme:
 
sizin orası daha bi sıcak allah yardımcın olsun canımm bende gece 4te ayaktaydımm 6 da tekrar uyumuşum 9 kadar oda yeter:)

kızlar ben hasta bezini orta boy aldım sizlerr hangi boyda aldınızz kızımda almıştım ama hangi boyda aldığımı unuttum gitti:gitme:
saol canım şuan mesela nemden boğulmak üzereyim hasta bezini bende hatırlamıyom ama benim kızdan kalma 2 tane vardı hastanede getirmeyin burdan veriyoz dedi almama gerek kalmadı
günaydınnn gusel temmuz ann
klakelerii ve onların tatlı bebişleriii.... bis geldikkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dün akşam doktordaydıkk... bakmayın neşemizee öle çok gusel haberlerle dönmedik aslındaa... nstye baglandık. kalp atışımız iyiymiş. sancımızda yok çok şükür...
sevısk uzunluğumuz 28.5 mm. doktor teyzemis ''gördüğün gibi bize guven vermio hiç'' dedi. yatmaya devam yani.. suyumus da iyi. ancak plasentamıs da hafif kireçlenmeye başlamışş.. her gun 3 bardak süt bir yumurta zorunlu dedi. kızımı iyi beslemeliymişim. vaktimiz daralıyo maleseffmafoldumben

kilo ve boyu haftaya kontrolde söleyelim dedii... bizden haberler bu kadarr..şakkıdı
ya bunada şükür bence hergeçen hafta daha güzel haberlerle dönüyosun maşallah diyelim
dilara ben iki tane hasta bezi 6-7 tanede hijyenik ped koydum o kadar çok hasta bezi lazım oluyomu ya anlamadım paketin hepsinimi koyayım yani:1shok:
canım valla şimdi bilmeyen yok oyüzden söliyecem normal doğumdada malum dikişiniz oluyo oyüzden hasta bezi büyük olduğu için değipte acıtmıyo bende ilk 3gün rahat olsun diye hasta bezi kullandım sonra kalın büyük orkitlere geçtim
ama kanamam okadar olmadı şahsen ilk gün sadece çok oluyo ve zaten kanamayı önleyen bi hap veri/yol/a/r/.yani anlayacağın ilk gün bi 3 kesin gidiyo dilersen sonra orkide geçebilirsin ama ben dediğim gibi rahat olduğundan hasta bezi kullandım(benim dikişim biraz fazlaydıda ondan)
aaa bakın doktorum söledi bana da cok ilginç geldi. paylaşayım sizinle dee...

biliyosunuz benim yaramas kızım fırsat buldukça aşağılara iniyoo.. hatta bıçak kemiğe dayandı şimdidenn..:eek:lmaz: doktorum idrarım geldiğinde biraz ama fazla abartmadan tutmamın benim için iyi oldugunu söledi.kaydirigubbakcemile3 ıdrar kesesi asağıya inmeye calışan yaramas kızıma :emir_bebek:yastık görevi yapıp engel olacakmış böleceeedelikafadulden
hakkaten ilk defa senden duydum ama bizde aman tuvaletimiz geldi diye koşuyoz vc ye
Herkese merhaba.ben bugÜn eskİ İŞyerİme geldİm.ÖzlemİŞİm .İyİ geldİ.dÜn doktora gİttİm.nstye gİrdİk bİr sorun Çıkmadı.maŞallah tosuncuk olmuŞ oĞlum.52 cm ve 3150 gr.olmuŞ teyzelerİ.ama doktor +,-450 gr yanılma payı var dedİ.karnın daha bÜyÜk duruyor bebeĞİn kİlosuna gÖre dedİ.daha mı kİlolu acaba.ben o kadar kİlolu olmasının İstemİyorum.ve doĞum tarİhİnİde kararlaŞtırdık.29 hazİran da İnŞallah allah kısmet ederse oĞluma kavuŞuıcam.kan verdİk Şekerİme ve kan sayımıma bakıcaklar
maşşallah canım oğluşun bir tosuncuk olmuş tarihinizide almışsınız hayırlısı olsun inşallah
Kızlar bişey sorucam tüp bağlatmayla ilgili bilgisi olan varmı yada çevresinde yaptıran. Ben düşünüyorum ama çok zor bi karar iyi düşünmek lazım..
kendi kararınız tabi ama bence hapın dışındada çözümler var mesela iğneler var 3 ve 6 aylık öle çokta pahalı değiller bi araştır istersen
meraba güzel anneler biz geldik

nst ye girdik sancı çıkmadı herşey yolunda allaha şükür

tam nst ye bağlandım oğlumu hıçkırık tuttukaydirigubbakcemile3 hıçkırığıda 20 dk sürüyor bide sinirleniyor delirdi delirdi ama çok tatlıydı nts bantlarını karnımda zor tuttum
oh oh sizede kocaman bi maşallah canım
selam kızlar herkes iyidir umarım dilara doğum yaptımı ? geçmişi okumadım daha önce onu sorayım dedim. Ben yine hastanedeydim 3 gün yattım kasılmalar için serum aldım. Pazartesi günü doktora gidicem bu haftayı da bitirirsem içim rahat edecek. Sonra ne zaman isterse gelsin bebişler.Mobilyalarım da dün geldi yerleştirdik bugün. unutmadığımız bişey yoksa herşey hazır artık..
geçmiş olsun canım valla bizde çekiyoz ama inanın sizin kadar çekmişyozdur allah yardımcınız olsun
saol iyiyim moralim bozuldu şimdi ...telefon faturasıyla uğraşıyorum ya naaptılar zam mı yaptılar anlamıyorum ben aylardır faturayla uğraşıyorum doğru dürüst konuşmuyorum habire tarife değiştiriyorum 100 den aşağı gelmiyor bu ayda jetfon yaptırdım 180 geldi ya olacak iş değil ya anlayamıyorum kafayı yiyiycem artık kapattırıcam ev telefonunu kapatamıyorum 3 saireye birden internet veriyorum evden...üstelik benimde internetim gidecek napıcamı şaşırdım 180 tl ne demek ya 180 tl fatura iş yerine gelmez ya ......bir insan ayda 3000 dakika ev 3000 dakika cep konuşabilir mi ya ......günde 100 dakika eder bu hergün ben 1000 dakika nasıl konuşmuşum ki ben bunu geçmişim ....normalde günde 100 dakika konuşursam 62 tl gelecekti ben bunu aştığım için 180 tl gelmiş açıklamaları bu....imkan veremiyorummm kendime ....eşime mail attım telefon açıp söylemeye çekindim bağırsa haklıdır yani 180 tl telefon faturası ay inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaa:1shok:CADIARZUkafamçokkarıştı:sm_confused::uhm::1no2:
yuuuuhhh yani one beeeee
bence kesin hattında kaçak vardır hemen ayrıntı çıkarttır gecikme bir hafta içinde bişe çıkarsa itiraz hakkın var yoksa ödersin valla oneymiş yaaaa
merhabalar kızlar,
tekrar sizleri görmek ne kadar güzel.hepimizi doğum heyecanı sarmış bütün bütün.siz burda paylaşıyorsunuz ama ben uzak kalıyorum malesef.
ben dün drye gittim kızlar ve nstde sancım çıktı.
halbuki hiç birşey hissetmiyorum.ciddi anlamda sancım çıktı ve dr de beni çok heyecanlandırdı.hemen muayene etti açılma var mı diye ama çok şükür açılmam yokmuş. yalnız bebişimin kafası çok aşağıdaymış. yani heran açılmam da olabilirmiş. magnezyum kullanmamı istedi günde 2 defa sancımı azaltsın diye. yürüyüşü de yasakladı.
ayrıca minik kızım 2800gr çıktı. protein ağırlıklı beslenmemi tavsiye etti dr biran önce 3kgın üstüne çıksın dedi.
önce çok telaşlandım ama şimdi hiç erken doğum yapacakmışım gibi hissedemiyorum.
slm canım hoşgeldin.haftanda bebeğinde sıkıntılı dönemi atlatmış gerisi allahtan artık canım inşallah zamanında gelir.bu arada kocişine gidiyonuzmu ziyarete ne kadar kaldı teskereye
kızlar selamm çok uzun zamandır giremiyorum nasılsınız ben gayet iyiyim oğluşumda iyi büyüyor sanırım 3-4 hafta içinde alınıcak ve bize katılıcak artık :)
hoşgeldin canım sende sezeryan olcan galiba ama bi sorun mu vardıki ben hatırlayamadım
 
X