- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nurcum göbüşüne maşllah cicişleinizede baktım güle güle kullanın inşallah çok şekrmiş
Hanimlar size bir sey soracagim. gecen hafta nst'ye girdim. 2 tane egri, 1 tane nokta cikiyor.
1. egri bebegin kalp atisini olcuyor.
2. egri sanirim tekmeleri olcuyor. cunku bebek tekmeledikce o egri yukselip indi.
bir de noktalar cikiyor. o noktalar ne? rahim kasilmalari mi?
biri bana aciklasinnn lutfennn.
benım bebiş sabahdan akşama kadar hıc durmuyo sıze de oluyo mu :))) nur bana bebek beşiğini seper seklınde olan gosteren senmıydın. ben resım ıstemıstım eklemıstı senmıydın o
sibel25 ne yaptı acaba bılgınız var mı gelısme gerılıgı vardı. duzenlı gıremedıgım ıcın kacırıyorum. ben de bu cumartesı gıdıcem bakalım ıns ıyıdır. 3 haftada bır gıdıyorum ben kontrole sız ne sıklıkla gıdıyoresunuz. doktorum cok sık gelmene gerek yok dedı
Hanimlar size bir sey soracagim. gecen hafta nst'ye girdim. 2 tane egri, 1 tane nokta cikiyor.
1. egri bebegin kalp atisini olcuyor.
2. egri sanirim tekmeleri olcuyor. cunku bebek tekmeledikce o egri yukselip indi.
bir de noktalar cikiyor. o noktalar ne? rahim kasilmalari mi?
biri bana aciklasinnn lutfennn.
canım senin cihazın nasıldı bilmiyorum ama bana 2 tane yuvarlak ölçü cihazı bağladılar biri benim karnımdaki kasılmalar için diğeri bebğin kalp atışları içinmiş hemşire öyle söylemişti..tabi bende 3 çizgi vardı :)