2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

hüzün taşınıyomuşsun taşınmak ciddi anlamda zor tatlım ama daha rahat ediceksen tabiki taşın onca zahmetten sonra sonucu süper oluyo tavsiye ederim.sositososito

gaydıncım çok sevindim sonunda biraz rahatlıycan oh bol bol dinlen tatlım eksiklerinide halledersin bi kaç günde temizliğin falan bittiyse kolay gerisi

herkese merhabaopuyorumnanaktan
dun hıc gıremedım sanırım bu gunde gıremıcem mısafırlerım var cunku teyzemler geldı dun
bıde 1 haftaya kadar taşınıyorum sanırım üst katta annemın daıresının yanındakı kıracı cıkıyormus bu hafta orası daha buyuk oldugu ıcın oraya tasınıcam
aslında kararsız kaldım cunku eylul-ekım gıbı daıre alıcaz okadar ıcın zahmete degmez dedım ama olsun gelenım gıdenım olucak bebek dogunca ust kat benım ıcın daha ıyı
uzunca bır zaman gıremıcem hepınızı öpuyorum :gitme:

kolay gelsin canım dikkat ett bari son zamanlarınn ters bi harekette bulunma yorma kendini hakkınızda hayırlısı olsunn belki daha iyi olur sizin içinn arada gir nete haebrsiz bırakmaa:gitme:

Biz iyiyiz nurcum 1 günüm kaldı sonra evdeyim eksik görücem inş. son hazırlıklarımızı yapıcaz diyorum siz nasılsınız bakalım:1hug:

sendemi gidiyonn ayy günler yaklaştı normal artık dinlenme zamanı evde internet varmı canım arada gir baride yazışalımm habersiz bırakmaaa:gitme:

günaydın güzel anneler
artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz.ç.
bende gaydin gibi bu hafta son inşallah.
ama ben cumarteside geleceğim inşalalh.
yarın saat 3 te doktor kontrolum var.
en son ayın 3 de gitmiştim.
bakalım ne çıkacak.sancımız var mı yok mu .?
faakt 1 haftadır mide ağrısı ve baskı ve mesaneye baskı çok olmaya başladı.kızım artık galiba sağdan soldan yol arıyor kendine .:))))) ama kapıyı henüz bulamadı fırlama .dün sol böbrekten çıkmaya karar vermişti.ama olmadı :))))))

günaydın dilara hoş geldin sanırım sabah yine yine uyku tutmamış , bende ara ara uyudum

hoş buldum canım gece çok sık uyanıyorum artık yarım yarım uykular saat başı kalkıyorum sıkıntı basıyoo koca göbişle yatmak kalkmak bi işkence havalarda sıcak olunca insan yatağa giresi gelmiyoo karnım acıktı ilacımı içtimm biraz bekledimm yemeğimi yedim sabah 6 tekrar dalmışım az önce kalktım toplam 6 saatlik uykuya günü bitiyorumm kafamçokkarıştı sen nasılsın nasıl gidiyoo bebişin nasıl karnında ayy benimki fazla hareket etmiyoo artıkk bir iki kımıldıyoo sonra tekrar uykuyaa dalıyoo:gitme:

günaydın güzel anneler
artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz.ç.
bende gaydin gibi bu hafta son inşallah.
ama ben cumarteside geleceğim inşalalh.
yarın saat 3 te doktor kontrolum var.
en son ayın 3 de gitmiştim.
bakalım ne çıkacak.sancımız var mı yok mu .?
faakt 1 haftadır mide ağrısı ve baskı ve mesaneye baskı çok olmaya başladı.kızım artık galiba sağdan soldan yol arıyor kendine .:))))) ama kapıyı henüz bulamadı fırlama .dün sol böbrekten çıkmaya karar vermişti.ama olmadı :))))))

günaydınn canımm maşallah bu hafta izinee baya bi kişi ayrılıyoo dinlenmee zamanı desene ayy 1aydır görmüyon kızını nasılda büyümüştür şimdii güzel haberlerle gel canımkaydirigubbakcemile5

hoş buldum canım gece çok sık uyanıyorum artık yarım yarım uykular saat başı kalkıyorum sıkıntı basıyoo koca göbişle yatmak kalkmak bi işkence havalarda sıcak olunca insan yatağa giresi gelmiyoo karnım acıktı ilacımı içtimm biraz bekledimm yemeğimi yedim sabah 6 tekrar dalmışım az önce kalktım toplam 6 saatlik uykuya günü bitiyorumm kafamçokkarıştı sen nasılsın nasıl gidiyoo bebişin nasıl karnında ayy benimki fazla hareket etmiyoo artıkk bir iki kımıldıyoo sonra tekrar uykuyaa dalıyoo:gitme:

sanırım beni tarif ettin yarım yamalak uyku işte idare ediyoruz ya benimde bebişimin hareketleri azaldı eskisi gibi değil ama normalmiş cnm büyüdüler yerleri daraldı artık

Dilaracım evde net var ben girerim sık sık evde oturursam kaydirigubbakcemile3
Nurcum temizlik bi grup yapıldı bi grupta bu pazar yapılcak inş. sonrasında rutin temizlik olayları kalıcak canım
Kıslar uyku seti takımını hassas yıkamada çamaşır makinesinde yıkasam bişiy olmaz dimi bi o kaldı yıkanıcak herşeyi yıkadık ütüledikzemuszemus

herkese merhabaopuyorumnanaktan
dun hıc gıremedım sanırım bu gunde gıremıcem mısafırlerım var cunku teyzemler geldı dun
bıde 1 haftaya kadar taşınıyorum sanırım üst katta annemın daıresının yanındakı kıracı cıkıyormus bu hafta orası daha buyuk oldugu ıcın oraya tasınıcam
aslında kararsız kaldım cunku eylul-ekım gıbı daıre alıcaz okadar ıcın zahmete degmez dedım ama olsun gelenım gıdenım olucak bebek dogunca ust kat benım ıcın daha ıyı
uzunca bır zaman gıremıcem hepınızı öpuyorum :gitme:
[/QU

güzelim kolay gelsin hayırlı olsun kendini çok yorma emii

Günaydın kıslar nasılsınız umarım herkes iyidir bizim işte sondan 1 önceki günümüz izne ayrılayım eksiklerimi yapıcam kısmetse iş bitmiyo hiç ya sinir oldum iyice
Sizler ne yaptınız eksikleri odalar hazırmı herşey yıkandı ütülendimi
Ben hastane çantasına mama koymıcam gerekirse hastane veriyomuş zaten eğer sütüm olursa (inş. olur) napıcamki mamayı gerekirse sonradan alırız zaten düşünmüyorum koymayı :eek:lmaz:

günaydın gaydincim ne güzel evde dinlen artık fazlasıyla hakkettiniz tüm çalışan anişlerr evde rahat rrahat tamamlarsın eksiklerni

günaydınn

bugün nst ye gideceğiz oğluşumla birlikte kahvaltı yapıyorum

gelince görüşürüz opuyorumnanaktan

günaydın güzelim hayırlı haberlerle gel inşallah kuzuyla sana afiyet olsun

Günaydınlar nasılsınız bugün

günaydınnnnnnnnnn
günaydınlar. nasılsınız güzel anneleropuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnn
ipeğim benim tansiyonumun en yüksek hali normalde 11-6 ama şimdi 13-8 çıkıyor

dün benim tansiyonda 10 6 çıktı nrmali 12 8 idi sıcaklarmı acaba düştünü hissediyorum:sinifsinif:

Menekşe günaydın süper yaa herşey tamammı hala eksik çıkıyomu durumlar ne fiziksel değişikliklerini anlatsana canımcım ağrı sızı sancı bişiy varmı :1hug:

Kızlar günaydınnnn.. Şafak 7 benim çok heycanlıyımmmmm

günaydın menekşecimm ayy inanmıyorumm 1 haftan kalmış bebişin kollarında olacakkkkopuyorumnanaktan ayy ayy bebişler bi gelmeye başlasaa çorap söküğü gibi dökülcezz heyecan sardı beniiiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafadulden

X