2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ya kızlar bişi sorucam..hastane cantasına hangi mamayı koydunuz yani neye dikkat etmek lazım marka olareak falan?

ya kızlar bişi sorucam..hastane cantasına hangi mamayı koydunuz yani neye dikkat etmek lazım marka olareak falan?

canım ben aptamil pre aldımm ilk zaman hazmı kolay olduğu içinn sonra kutu bitince belki aptamil 1 devam inşallah sütüm olurda mamaya gerek kalmazz:ecrin_bebek:

morlvantaa yazmayı unutmuşum canım aklımdaydın :) maşallahh bebişinee kilo konusuna bende pazartesi gün takıldımm cumartesi kendi doktoruma gittim 2800 gelen çocuk pazartesi acil olarak burdaki doktoruma gittim 2 gün sonrası bide 2600 gram dememmi sinirimiz bozduu hangisi doğru bimliyorum artık doğunca görcezz 3 doğsa başka bişey istemiyorummkaydirigubbakcemile2

canım ben aptamil pre aldımm ilk zaman hazmı kolay olduğu içinn sonra kutu bitince belki aptamil 1 devam inşallah sütüm olurda mamaya gerek kalmazz:ecrin_bebek:

tamam tatlım tesekkur ederim bende aptamil pre alıcam ama sutum gelmezse bunu vercekler demi?yani sutum gelirse kullanmıcaklar?

tamam tatlım tesekkur ederim bende aptamil pre alıcam ama sutum gelmezse bunu vercekler demi?yani sutum gelirse kullanmıcaklar?

tatlımm doktorlar verdirmiyoo ama biz çaktırmadan vercezz benim 3 gün sütüm olmadıı ertesi gün hastaneden çıkıcaz doktor görüyo halimizi bir damla sütüm yokk vermiceksin mama diyo başka bişey demiyoo adam çocuk artık çatlıcaktı açlıktann bizde mama verdik haliylee iyikide verdim benim sütüm hiç çoğalmadıı damla damla geldi resmen yani doğumda sütün geliyosa gerek yok ama sütün gelmiyosa mama ver çekinme yoksa bebişin allah korusun sarılık olurr:1hug:

o kadar çok yazmışınız ki geçmişi oku oku bitiremedm yaaa...
nasılsınız bakalım şekerler bugün biz dershaneye gidip geldik ayaklarımı davul gibi şimdide ders çalışıyoruz

X