2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ben aynıyım be gülom , kör topal idare ediyoruz işte ..
yatmam mı , yattığım yerden akıyorum alemlereeeeee delikafadulden :teytey: kaydirigubbakcemile3

herşeyi de de , et deme -tatlicadiarzu-
dün akşam yemeğinde tabağımda bitirmeyi hedeflediğim son köftenin son lokmasını da yiyeyim derken midem bulandı ve kafamçokkarıştı
bakalım ctesi görces paşamız ne kadar olmuş , bu sıcaklarda o kadar zorla yediğim yemekler yaramış olsa bari :bbo:

Et çok öenmliymiş ama. Başka türlü yemeye çalışsan. Şimdi burada etli yemek çeşitlerini saymayayım. Malum herkes hamile.

Canim zaten doktor bogulacak kadar ic dedikten sonra dun olayi abarttim. Zaten esime diyorum ki, alttan bir hortum lazim tuvalete. ustten de baska bir hortum agzima. biri temiz su koyup digeri tahliye edecek. cunku 5LT su ictim. icecem de. 5 in altina dusmeyecem. cunku kesemin buyumesi lazim bebek donsun diye. kizlar dualrinizi bekliyorum.

Kibele'cim aşırı su da zararlı. Birden 5 lt yüklenme. Tabi dr'un 5 lt iç dediyse o ayrı. Allah korusun başına daha büyük dertler açarsın sonra.

kızlarr benim kızz içeride inşallah işlerinemi başladı neee çıtır kıtır ses oluyoo sizdede oluyomuu sanki kaburgaları çıtırdar gibiCADIARZU

Onu ben de birinden duymuştum. Benim kızımdan ses seda yok.

ya kızlar bişi sorucam..hastane cantasına hangi mamayı koydunuz yani neye dikkat etmek lazım marka olareak falan?

ben mama koymadım. Arık çok gerekirse hastaneden verirler.

bende iyiyim annecik sadece ayaklarım çok ağrıyor ve tansiyonum hala düşmedi

Canım tansiyonun kaç?

ben geldim ama kimsecikler yok....misafirlerim az önce gittiler mutfağımı toparladım misafirler burdayken eşim mutfağa geldi bi öpücük :kedi: canum benüümmmm......şimdi çok yorgunum eşimn kıyafetlerinide el altına hazırlıyım yatcam o uyudu bile ...ne uykucu adam yaaaa delirtiyo beni 7/(24 uyusa doymuyo....hadi iyi geceler kızlar...

ayyyyy çok şükür kızımın da babamızında ütüleri bitti gerçi babamız günü birlik üretir genede olsun en önemlisi bebişiminkilerdi bitti sadece yatağının takımları ve penye battaniyeleri kaldı oda yarın artık
bu arada burası çok sıcak
yatağa gitmeye korkuyorum
bu arada bu gece kuşmuş kalmamış
hadi herkese iyi uykular
bak sonra uyanıp gelmeyin

herkese merhabaopuyorumnanaktan
dun hıc gıremedım sanırım bu gunde gıremıcem mısafırlerım var cunku teyzemler geldı dun
bıde 1 haftaya kadar taşınıyorum sanırım üst katta annemın daıresının yanındakı kıracı cıkıyormus bu hafta orası daha buyuk oldugu ıcın oraya tasınıcam
aslında kararsız kaldım cunku eylul-ekım gıbı daıre alıcaz okadar ıcın zahmete degmez dedım ama olsun gelenım gıdenım olucak bebek dogunca ust kat benım ıcın daha ıyı
uzunca bır zaman gıremıcem hepınızı öpuyorum :gitme:

Günaydın kıslar nasılsınız umarım herkes iyidir bizim işte sondan 1 önceki günümüz izne ayrılayım eksiklerimi yapıcam kısmetse iş bitmiyo hiç ya sinir oldum iyice
Sizler ne yaptınız eksikleri odalar hazırmı herşey yıkandı ütülendimi
Ben hastane çantasına mama koymıcam gerekirse hastane veriyomuş zaten eğer sütüm olursa (inş. olur) napıcamki mamayı gerekirse sonradan alırız zaten düşünmüyorum koymayı :eek:lmaz:

Günaydın kıslar nasılsınız umarım herkes iyidir bizim işte sondan 1 önceki günümüz izne ayrılayım eksiklerimi yapıcam kısmetse iş bitmiyo hiç ya sinir oldum iyice
Sizler ne yaptınız eksikleri odalar hazırmı herşey yıkandı ütülendimi
Ben hastane çantasına mama koymıcam gerekirse hastane veriyomuş zaten eğer sütüm olursa (inş. olur) napıcamki mamayı gerekirse sonradan alırız zaten düşünmüyorum koymayı :eek:lmaz:

Mamayı bende almadım gerekirse almayı düşünüyorum.Belki sütümüz gelirde gerek kalmaz.

Biz iyiyiz nurcum 1 günüm kaldı sonra evdeyim eksik görücem inş. son hazırlıklarımızı yapıcaz diyorum siz nasılsınız bakalım:1hug:

X