2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Menekşe günaydın süper yaa herşey tamammı hala eksik çıkıyomu durumlar ne fiziksel değişikliklerini anlatsana canımcım ağrı sızı sancı bişiy varmı :1hug:

gaydıncım ağrım sızım yok çok şükür ama ayaklarımda ödem var baya rahatsız ediyo bu durum.Birde bacak arasında arada kasılmalar oluyor çok hafif ama..Onun dışında pek bi rahatsızlığım yok. Eksiğim kalmadı herşey tamam bitek Kuzey eksik onu bekliyoruz teyzesiii

vereliniortak
günaydın menekşecimm ayy inanmıyorumm 1 haftan kalmış bebişin kollarında olacakkkkopuyorumnanaktan ayy ayy bebişler bi gelmeye başlasaa çorap söküğü gibi dökülcezz heyecan sardı beniiiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafadulden

Evet cnm artık tecrübelerimi paylaşırım sizinle tabii başkası sürpriz yapmazsa benden öncee

Dilaracım evde net var ben girerim sık sık evde oturursam kaydirigubbakcemile3
Nurcum temizlik bi grup yapıldı bi grupta bu pazar yapılcak inş. sonrasında rutin temizlik olayları kalıcak canım
Kıslar uyku seti takımını hassas yıkamada çamaşır makinesinde yıkasam bişiy olmaz dimi bi o kaldı yıkanıcak herşeyi yıkadık ütüledikzemuszemus

bende yıkıyorum uyku setini hassas ayardaa bişey olacağını sanmıyorumm kaydirigubbakcemile5

vereliniortak

Evet cnm artık tecrübelerimi paylaşırım sizinle tabii başkası sürpriz yapmazsa benden öncee

inşallah erken gelmeye kalkan olmazz dursun sığacıklarrrkaydirigubbakcemile3
senin 24 haziran mı canım ?
sen de ilk 5 e girdin hadi bakalım:)))
hürreminde 23 hazirandı 0 4. sıraya oturacak :roflol:

evet canım 24 haziran çarşamba gününe geliyoo hayırlısı artıkk benden önce davranan olursa 5 girememkaydirigubbakcemile3

benimde eğer sezeryan olursa doktorum 26 27 haziran gibi alırız dedi ama ben normal istiyorum bakalım ne zaman gelicek :Saruboceq:

aney aney aney bebişler gelecek desenize ayyyy negüzelll topik şenlenecek biz sonuncu sıralardayızz delikafadulden

X