2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

oooo iyi hadi gözün aydın şekerrrkaydirigubbakcemile5
ağlanıp duruyodun kaç gündürrrrrlmaz:
başka bişi dilesen olcakmıştı hee diloşşşşdelikafadulden

bu arada afiyet olsun :icecream:

evet canım iyi oldu vallahii arada kaçamak yapmak lazım son günlerimiz havalarda güzelken eve kapanmak çok kötüymüşş bi daha giedemem zaten anneme o gelirrkaydirigubbakcemile2

demetcim hoşbulduk akşama bakıcam yazdıklarına teşekkür ederim inşallah ayarlayacağım en kısa zaamanda fotoğraflarıda

rica ederim canım inşallah anlatabilmişimdirrr

evet canım iyi oldu vallahii arada kaçamak yapmak lazım son günlerimiz havalarda güzelken eve kapanmak çok kötüymüşş bi daha giedemem zaten anneme o gelirrkaydirigubbakcemile2

ben çıkamıyorum artık ayaklarım çok ağrıyorrrmafoldumben

oyyyyyyy yesinler onun gıııllliiccikkk ağzınıııııı :asigim:
maşallah iyi de olmuş kilosu , bizde ctsi gtcess kontrole , bakalım ne kadar olmuş Aras'ım , minik kuşummmmmmm :asigim:

Aferimmm kıs starımmm yata yata büyütttün Aras'ını valla annesi ama bi saglıkla dünyaya gelsinnnnartk yatırmayı bırak oturmıcak bile delikafadulden

anam gel b de sen bana sor heççç iyi olmuyo bu sıcaklarda hem de -tatlicadiarzu-
ay razıyım ben ziv ziv ayakta dolanmaya , yetti gare bu yatmalar ayol delikafadulden
tam bir dönüm bostan olduk dimi yata yata kaydirigubbakcemile2

Allah kavuştursun canımcımmmm . doğum zamanı nasıl olacak , gelecekler mi ???

canım benim Allah yardımcın olsun .. ilk zamanlar zor oluyor o miktarda su içmek sonra rutine dönüyor . ben tabi senin gibi 5 lt içmedim ama 4,5 lt yi gördüğüm zamanlar oluyordu ..
tıckerim gitti:çok üzgünüm: tıckerim gitti:çok üzgünüm: starda gitti :çok üzgünüm:

gelmş kısss gelmiş tickerın hihoyyyt

slm kızlar nasılsınız

sıcaktan pattttttttlamak üzereyim şahsen ben kafamçokkarıştı

kızlar şu igrençliğe bakın erkek ve hamile
Hamile erkek yine doğurdu - Hürriyet

dünyanın çivisi çıkmış :bbo:

kızlar aklıma geldi daha önce sitede okumuştum ama şimdi bulamıyorum süt yapan şeyler nelerdi hatırlayan yada bilen varmı

BU ARADA BEBEĞİM TOSUNCUK OLMUŞ DOKTOR O YÜZDEN SEZERYAN YAPACAK 3400 GR OLMUŞ TEYZELERİ MAŞALLAH DEĞİN EMİİİ
oh maşşallah ne güzel beslanmiş annesi41 kere maşallah
geçmiş olsun canım inşallah mühim bişi diğildir
hooooooşşşş geldiiiiiiiiinnnnnnn
maşşallah canım bebişimize

ya okadar dondurma dondurma dişye tutturmuşsunuz aklıma düştü şimdi mecbur giyinip bi koşu alacam kızlarımlada afiyetle yiyecem
kocişim geç gelicek bu akşam onada al diyemem
üffffffffffff

arkadaşlarım size bi hatırlatmada bulunmak istedim
rosem arkadaşımız bizim için bi link açtı ama bi çoğunuz uğramıyo galiba
sizde fa5ydalı 6bilgileri okuduğunuzda duyduğunuzda yazında burdaki sayfa aralarında kalması
,n yazdıklarınız topluca ordan faydalanırsınız

selam kızlar...
hava çok sıcak ya kocişimlede kavga ettik bugün biraz kalbini kırdım sonra almaya çalıştım ama alamadım galiba yada aldım ama beni sinir etmeye çalışıyor kendi çapında
ntikam ama çok sinirim bozuldu...bişey değil akşamada misafirim geliyor....uyuzluk yapıyor işte yattı uyuyor cvp vermiyor bütün işler başıma kaldı ya hemde yemeğe geliyolar.....üfff

kızlarr benim kızz içeride inşallah işlerinemi başladı neee çıtır kıtır ses oluyoo sizdede oluyomuu sanki kaburgaları çıtırdar gibiCADIARZU

kızz ne ettin kocişineede öylee bozuştunuz bakimm senle hüzün kocişlere çektiriyosunuzkaydirigubbakcemile3

hurii kolay gelsin güzelimm yemekli misafir zorr kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…