- 8 Mayıs 2007
- 6.143
- 6
oooo iyi hadi gözün aydın şekerrrkaydirigubbakcemile5
ağlanıp duruyodun kaç gündürrrrrlmaz:
başka bişi dilesen olcakmıştı hee diloşşşşdelikafadulden
bu arada afiyet olsun :icecream:
demetcim hoşbulduk akşama bakıcam yazdıklarına teşekkür ederim inşallah ayarlayacağım en kısa zaamanda fotoğraflarıda
evet canım iyi oldu vallahii arada kaçamak yapmak lazım son günlerimiz havalarda güzelken eve kapanmak çok kötüymüşş bi daha giedemem zaten anneme o gelirrkaydirigubbakcemile2
bizde bugün dr geldim canlarım ogluşum iyi şükür sıkıntısı yok incecik dudakları minicikm burnu varmış dr ööle dedii saçlarını gösterdi bize bizim babamız kelde bene çekti zarrr kaydirigubbakcemile3 bebişim 1 900 olmuş obstetrik ultrasona göre dr göre 1 762 hangisi bilmem renkli doplerde 1 hafta ilerde saglıgı şükür iyi gerisi boş bizden böylee
Aferimmm kıs starımmm yata yata büyütttün Aras'ını valla annesi ama bi saglıkla dünyaya gelsinnnnartk yatırmayı bırak oturmıcak bile delikafadulden
tatlım giremedim yaa saolasınn bende sizleri merak ediyorum arada göz atıyorum ben geliyorum kimse kalmıyo uzun oturamıyorum ayaklar davul oluyo iyiz sükür hee annemler gidince bi depresyon oldu sanırsamm geçti şimdiikaydirigubbakcemile3
Canim zaten doktor bogulacak kadar ic dedikten sonra dun olayi abarttim. Zaten esime diyorum ki, alttan bir hortum lazim tuvalete. ustten de baska bir hortum agzima. biri temiz su koyup digeri tahliye edecek. cunku 5LT su ictim. icecem de. 5 in altina dusmeyecem. cunku kesemin buyumesi lazim bebek donsun diye. kizlar dualrinizi bekliyorum.
tıckerim gitti:çok üzgünüm: tıckerim gitti:çok üzgünüm: starda gitti :çok üzgünüm:
slm kızlar nasılsınız
kızlar şu igrençliğe bakın erkek ve hamile
Hamile erkek yine doğurdu - Hürriyet
rica ederim canım inşallah anlatabilmişimdirrr
ben çıkamıyorum artık ayaklarım çok ağrıyorrrmafoldumben
oh maşşallah ne güzel beslanmiş annesi41 kere maşallahBU ARADA BEBEĞİM TOSUNCUK OLMUŞ DOKTOR O YÜZDEN SEZERYAN YAPACAK 3400 GR OLMUŞ TEYZELERİMAŞALLAH DEĞİN EMİİİ
geçmiş olsun canım inşallah mühim bişi diğildiryarın için randevu aldım. ağrılarım olduğunda vücumdumdan ter boşalıyor ama sürekli olmuyor. bir süre sonra geçiyor ama gün içerisinde tekrar ediyor beni de bu rahatsız etti. yarın söyleyeceğim doktora.
hooooooşşşş geldiiiiiiiiinnnnnnnMen gelmişemmmm men gelmişemmmmm aybalalarrrr kaydirigubbakcemile2 Gecen cuma itibariyle doktorumuzun zoruyla izne cıktık keske 1 hafta daha kalsaymısız, bi o tarafa yuvarlanıyorus kızımla bi bu tarafa kaydirigubbakcemile3 Uzak kaldım iyice ama bugün itibariyle internetimi baglattım artık rahat rahat girebilirimmm :icecream: Geçmişi okuyamadım benim geçmiş baya uzun oldugu icin ama hürremcim 13 gün sora dogum yapcakmıssın onu gördüm gözlerim doldu bi duygulandımmm cok sevindimmmmm cnmm hayırlısıyla nur topu gibi bi bbekimiz daha mı olcek ne:teytey:
maşşallah canım bebişimizebizde bugün dr geldim canlarım ogluşum iyi şükür sıkıntısı yok incecik dudakları minicikm burnu varmış dr ööle dedii saçlarını gösterdi bize bizim babamız kelde bene çekti zarrr kaydirigubbakcemile3 bebişim 1 900 olmuş obstetrik ultrasona göre dr göre 1 762 hangisi bilmem renkli doplerde 1 hafta ilerde saglıgı şükür iyi gerisi boş bizden böylee
selam kızlar...
hava çok sıcak ya kocişimlede kavga ettik bugün biraz kalbini kırdım sonra almaya çalıştım ama alamadım galiba yada aldım ama beni sinir etmeye çalışıyor kendi çapında
ntikam ama çok sinirim bozuldu...bişey değil akşamada misafirim geliyor....uyuzluk yapıyor işte yattı uyuyor cvp vermiyor bütün işler başıma kaldı ya hemde yemeğe geliyolar.....üfff
oyyyyyyy yesinler onun gıııllliiccikkk ağzınıııııı :asigim:
maşallah iyi de olmuş kilosu, bizde ctsi gtcess kontrole , bakalım ne kadar olmuş Aras'ım , minik kuşummmmmmm :asigim:
büyümüştür annesi senin kuzuda bu haftalardan sonra kilo alımı artıyormuş dr dedi organ gelişimi tamamlandıgı için kilo yapıyormuş bizim kuzular bide biz kilo yapmasak:kedi:3 haftada 3 kilo almışım
[
Allah kavuştursun canımcımmmm . doğum zamanı nasıl olacak , gelecekler mi ???
gelecekler inşallh güzelim dogum normal görünüyor şimdilik ne zaman gelsinler bende bilemedim uçak bileti alınacak bakalım zamanı ayarlamya çalışıyoruz
teşekür ederim güzelim saolasına.s.
selam kızlar...
hava çok sıcak ya kocişimlede kavga ettik bugün biraz kalbini kırdım sonra almaya çalıştım ama alamadım galiba yada aldım ama beni sinir etmeye çalışıyor kendi çapında
ntikam ama çok sinirim bozuldu...bişey değil akşamada misafirim geliyor....uyuzluk yapıyor işte yattı uyuyor cvp vermiyor bütün işler başıma kaldı ya hemde yemeğe geliyolar.....üfff
bugünlükte benden bu kaaaa öptüm sizi kızlarrrrrrrrrrŞeniz:gitme:
kızlarr benim kızz içeride inşallah işlerinemi başladı neee çıtır kıtır ses oluyoo sizdede oluyomuu sanki kaburgaları çıtırdar gibiCADIARZU