- 28 Kasım 2008
- 2.041
- 1
ben aynıyım be gülom , kör topal idare ediyoruz işte ..
yatmam mı , yattığım yerden akıyorum alemlereeeeee delikafadulden :teytey: kaydirigubbakcemile3
herşeyi de de , et deme -tatlicadiarzu-
dün akşam yemeğinde tabağımda bitirmeyi hedeflediğim son köftenin son lokmasını da yiyeyim derken midem bulandı ve kafamçokkarıştı
bakalım ctesi görces paşamız ne kadar olmuş , bu sıcaklarda o kadar zorla yediğim yemekler yaramış olsa bari :bbo:
Canim zaten doktor bogulacak kadar ic dedikten sonra dun olayi abarttim. Zaten esime diyorum ki, alttan bir hortum lazim tuvalete. ustten de baska bir hortum agzima. biri temiz su koyup digeri tahliye edecek. cunku 5LT su ictim. icecem de. 5 in altina dusmeyecem. cunku kesemin buyumesi lazim bebek donsun diye. kizlar dualrinizi bekliyorum.
kızlarr benim kızz içeride inşallah işlerinemi başladı neee çıtır kıtır ses oluyoo sizdede oluyomuu sanki kaburgaları çıtırdar gibiCADIARZU
ya kızlar bişi sorucam..hastane cantasına hangi mamayı koydunuz yani neye dikkat etmek lazım marka olareak falan?
bende iyiyim annecik sadece ayaklarım çok ağrıyor ve tansiyonum hala düşmedi
Gecmıs olsun nur tansıyon ıcın ılac verdımı doktor
Çok değilmiş gerçi ama yine de neden yükselmiş?
Günaydın kıslar nasılsınız umarım herkes iyidir bizim işte sondan 1 önceki günümüz izne ayrılayım eksiklerimi yapıcam kısmetse iş bitmiyo hiç ya sinir oldum iyice
Sizler ne yaptınız eksikleri odalar hazırmı herşey yıkandı ütülendimi
Ben hastane çantasına mama koymıcam gerekirse hastane veriyomuş zaten eğer sütüm olursa (inş. olur) napıcamki mamayı gerekirse sonradan alırız zaten düşünmüyorum koymayılmaz: