2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

bizde bugün dr geldim canlarım ogluşum iyi şükür sıkıntısı yok incecik dudakları minicikm burnu varmış dr ööle dedii saçlarını gösterdi bize bizim babamız kelde bene çekti zarrr kaydirigubbakcemile3 bebişim 1 900 olmuş obstetrik ultrasona göre dr göre 1 762 hangisi bilmem renkli doplerde 1 hafta ilerde saglıgı şükür iyi gerisi boş bizden böylee

Aferimmm kıs starımmm yata yata büyütttün Aras'ını valla annesi ama bi saglıkla dünyaya gelsinnnnartk yatırmayı bırak oturmıcak bile delikafadulden

zuzu hoşgeldin aradı gözlerimizz nsılsın

Hosbuldukkk morlavantacımmm geldim sonunda bende valla merak icerisindeydim sizleri merak ettim durdummm, iyiyim bitanem cok sükür bomba gibiyimmmm sen nasılsın? :lepi:

Ben çıkıyorum arkadaşlar iyi akşamlar hava sıcak bilg.kucağımda iyice piştim azcık dinleneyim.

Güle güle kuzeycimmm, valla sıcak deme ben sabahtan beri menopoz teyze gibiyimmmm kaydirigubbakcemile3

nerdesin sen bakiiiiim klava:
annenler de gitti hem ,niye 2 satır yazmıyosun sengözlerimebaksanab
şaka bi yana merak etmeye başlamıştım seni canımcım :1hug:

tatlım giremedim yaa saolasınn bende sizleri merak ediyorum arada göz atıyorum ben geliyorum kimse kalmıyo uzun oturamıyorum ayaklar davul oluyo iyiz sükür hee annemler gidince bi depresyon oldu sanırsamm geçti şimdiikaydirigubbakcemile3

Masallah cnmm komacan olmusss artık 100-200 gr. cok onemli diil saglıklı ya cok sükürrr allah bagıslasın cnmmm delikafadulden

canim insallah. umutla bekliyorum.

canlarım ben kaçıyım eşim gece nöbete gidicek yemek yapam akşam bol vaktim var ama topikte kimse kalmıyo bizim gibi gececiler azz öptük sizleriii Şeniz

Canim zaten doktor bogulacak kadar ic dedikten sonra dun olayi abarttim. Zaten esime diyorum ki, alttan bir hortum lazim tuvalete. ustten de baska bir hortum agzima. biri temiz su koyup digeri tahliye edecek. cunku 5LT su ictim. icecem de. 5 in altina dusmeyecem. cunku kesemin buyumesi lazim bebek donsun diye. kizlar dualrinizi bekliyorum.

Canim hosgeldin:)

arkadaşlar hani teri kokmasın diye bebği tuzluyorlarmışya siz bu konuda ne düşünüyorsunuz:uhm:
geçende mevzusu geçti merak ettim?

Gulistancim bebegi teri kokmasin diye gul suyu ile yikarlarmis. hatta gul gibi kokarmis. has gul suyu ama.

ben bulabilirsem alacagim insallah. tabi amerika da nerde bulurum bilmiyorum. internetten sip ederim belki.

kibelecim döner merak etme benimki dönmüş ben tırsıyom şimdi aşa baskı yapıyo bide kala kalıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…