canlarımcigerlerim kuzu sarmalarım nasılsınız bakalımmmm:lepi:herkes iyimiii
Evet genelde şekerden kaynaklanıyormuş canım ama bende şeker çıkmadı.
starcım sen nasılsın dinlenmeye devamm :lepi:
ben aynıyım be gülom , kör topal idare ediyoruz işte ..
yatmam mı , yattığım yerden akıyorum alemlereeeeee delikafadulden :teytey: kaydirigubbakcemile3
herşeyi de de , et deme -tatlicadiarzu-
dün akşam yemeğinde tabağımda bitirmeyi hedeflediğim son köftenin son lokmasını da yiyeyim derken midem bulandı ve kafamçokkarıştı
bakalım ctesi görces paşamız ne kadar olmuş , bu sıcaklarda o kadar zorla yediğim yemekler yaramış olsa bari :bbo:
zuzu hoşgeldin aradı gözlerimizz nsılsın
Ben çıkıyorum arkadaşlar iyi akşamlar hava sıcak bilg.kucağımda iyice piştim azcık dinleneyim.
nerdesin sen bakiiiiimklava:
annenler de gitti hem ,niye 2 satır yazmıyosun sengözlerimebaksanab
şaka bi yana merak etmeye başlamıştım seni canımcım :1hug:
bizde bugün dr geldim canlarım ogluşum iyi şükür sıkıntısı yok incecik dudakları minicikm burnu varmış dr ööle dedii saçlarını gösterdi bize bizim babamız kelde bene çekti zarrr kaydirigubbakcemile3 bebişim 1 900 olmuş obstetrik ultrasona göre dr göre 1 762 hangisi bilmem renkli doplerde 1 hafta ilerde saglıgı şükür iyi gerisi boş bizden böylee
Günaydın kıslar
Doktordan dönen arkadaşlar maşallah hepinize çok sevindim güsel haberlerle dönmüşsünüz az kaldı hep böyle devam etsin inş.
Kibelecim bebeğin döner canım daha vakti var 36. haftaya kadar dönme olasılığı %50 36 dan sonra %20 dönerlermiş daha vaktin var acele etme benimkide tepedeydi şimdi dönmüş sağ kasığımda baş kısmı daha doğum kanalında değil ama doktor girmesin henüz bu şekilde durması çok güsel dedi seninde döner tatlım üzme kendini :1hug:
Demettt nirde yawwwww?
hürrems canım hoşbulduk
kibele canım maşallah bebeğine büyümüş istediğin gibi normal doğum yaparsın canım bu arada su yuda zorla içmeye çalış bende sütü zorla içiyorum herşey bebeklerimiz için
kikoleyim seninde maşallah bebişine atladığım varmı bilmiyorum ama çok şükür herkez güzel haberlerle gelmişler
bizde pazartesi nstye bağlandık çok şükürki herşey yolunda artık herpazartesi nstye bağlanacağım
Masallah cnmm komacan olmusss artık 100-200 gr. cok onemli diil saglıklı ya cok sükürrr allah bagıslasın cnmmm delikafadulden
canim insallah. umutla bekliyorum.
günaydın naıslsınız
ben biraz vakit buldum yazayım deidm.
geçmişe pek gidemedim.
bir sayfa kadar okuyabilim.
inşallah herkes iyidri.
ben de bu hafta son u bırakıyorumm inşallah.
ama dün o akdar yorgun bitkin ve ölü gibiydim ki ,resmen bir daha gitmem işe dedim ama
allahtan dün biraz uyuyabilidm de toparladım.
sabahta 9 da geldim işe.
artık kasmıyorum 8 de gelmek için.
hiç umurumda değil bayağı zor oluyor.
ayaklar şiş ,vucud yorgun çünkü.
cuma günü kızıma bakmaya gidiyoruz.nasipse.
inşallah çok iyidir.
nst sonucuna göre de bakacağız ne zaman gelmke istiyor nazlı kızım benim, defnem
işte böyle bizden bu kadar.
arkadaşlar hani teri kokmasın diye bebği tuzluyorlarmışya siz bu konuda ne düşünüyorsunuz:uhm:
geçende mevzusu geçti merak ettim?
kızlar o eskidendi artık banyo suyuna tuz koyuyorsun onunla yıkıyorsun hem tuzlu su faydalı kemiklerini güçlendiriyor