- 23 Nisan 2009
- 1.185
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
budaaaaaaaaa nonnumaa yiyo yazamıyoooodelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi:
Canim zaten doktor bogulacak kadar ic dedikten sonra dun olayi abarttim. Zaten esime diyorum ki, alttan bir hortum lazim tuvalete. ustten de baska bir hortum agzima. biri temiz su koyup digeri tahliye edecek. cunku 5LT su ictim. icecem de. 5 in altina dusmeyecem. cunku kesemin buyumesi lazim bebek donsun diye. kizlar dualrinizi bekliyorum.
bütün mucizelerimize maşallah canımm saolasın evt mühim deil nie farklı çıktı anlamadım
Yaaaaa bende bisiler yiyim bare oyle geliyimmmm kuzucukkk bisi yemediim aklıma geldi biannn kaydirigubbakcemile3
Dualarımız seninle cnm :Saruboceq:
Canım kafa ölçüsünde milim kaysa boyle seylere neden olabiliyo cok güvenilir diil aslen ultrason sonuclarııı
kibelecim döner merak etme benimki dönmüş ben tırsıyom şimdi aşa baskı yapıyo bide kala kalıyorum valla
aç mı bırakıyon kuzuyu heeeklava:lmaz:
kızlar çok midem bulanıyo neden acaba
Ay bırakıvermisimmm sıcaktan aklıma gelmiyo ki dolduruyorum kendimi suylaaaa, du bisiler yiyim de geliyim bennnn :kedi:
Canim hosgeldin:)
BU ARADA BEBEĞİM TOSUNCUK OLMUŞ DOKTOR O YÜZDEN SEZERYAN YAPACAK 3400 GR OLMUŞ TEYZELERİ MAŞALLAH DEĞİN EMİİİ
selamm kızlarr nasılsınız bakalımm:1hug:
gaydinn maşallah canım göbişine bebişinee çok orantılı kilo almışsınnalkisalkisalkis
ilsuu senin göbişinde çok tatlı çıkmışş allah nazarlardan korusunn hihoyyyt
hürreem maşallahh canımm herşeyy yolundaa kızında tosuncukk olmuşş 41 keree allah nazarlardan korusun inşallahh
zuzummm hoş geldin canımm özlettin kendinialkisalkisalkis
slm kızlar nasılsınız
kızlar şu igrençliğe bakın erkek ve hamile
Hamile erkek yine doğurdu - Hürriyet
demett zuzummm nereye gittiniz bakim çabukk dondurmadan banada verinnnn dondurma yemeğe gittiniz demiiiklava:
diloşş hoşgeldin şekerrrrrrŞeniz
nerdeydin çabuk söyleeeeelmaz:
selam canım hoşgeldinnnn
yuhh yaa bu kadar da olmaz :1shok:
elektrikler gitmişti tatlım şincik geldiiii
ayy ben bitirdim kii nonnummamııı:kedi:
gel sen gene alırızz canısımm:icecream:
bende yedim nonnurmaaaa:icecream::icecream:
bende kaç gündür evden çıkamadımm annem aradıı yeğenimi bırakcakmış dayımm 1. sınıfa gidiyoo kızıda getir oynasınlar dedi iyi dedim geçerken dayım arabayla benide aldı anlıcanız bugün annemdeydim gelirkende bıraktı dayımm yorulmadımm iyi oldu canım sıkılmıştım kaç gündür evdee:dance: