2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

budaaaaaaaaa nonnumaa yiyo yazamıyoooodelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi:

Yaaaaa bende bisiler yiyim bare oyle geliyimmmm kuzucukkk bisi yemediim aklıma geldi biannn kaydirigubbakcemile3

Canim zaten doktor bogulacak kadar ic dedikten sonra dun olayi abarttim. Zaten esime diyorum ki, alttan bir hortum lazim tuvalete. ustten de baska bir hortum agzima. biri temiz su koyup digeri tahliye edecek. cunku 5LT su ictim. icecem de. 5 in altina dusmeyecem. cunku kesemin buyumesi lazim bebek donsun diye. kizlar dualrinizi bekliyorum.

Dualarımız seninle cnm :Saruboceq:

bütün mucizelerimize maşallah canımm saolasın evt mühim deil nie farklı çıktı anlamadım

Canım kafa ölçüsünde milim kaysa boyle seylere neden olabiliyo cok güvenilir diil aslen ultrason sonuclarııı

Yaaaaa bende bisiler yiyim bare oyle geliyimmmm kuzucukkk bisi yemediim aklıma geldi biannn kaydirigubbakcemile3

Dualarımız seninle cnm :Saruboceq:

Canım kafa ölçüsünde milim kaysa boyle seylere neden olabiliyo cok güvenilir diil aslen ultrason sonuclarııı

aç mı bırakıyon kuzuyu heee:eek:klava::eek:lmaz:

kıbele ve zuzum gelmişşş... hoş geldiniz kıslarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıbelecim sıkma canını doner allahın izniyle bebişin.. 36 ya kadar donebiliyolar die biliyorumm.. dualarımızdasınn.. bak cok erken donenlerde de baska turlu endıseler oluyo canımm..mafoldumben

Canim hosgeldin:)

HOŞBULDUK CANIM
asıl sen hoşheldin ben yine arda bakıyorum yazamasamd sen çok nadir girebiliyorsun.
inşallah bir an evvel bebeğin döner ve sağlıklı hayırlı güzel bir doğum yaparasın canım.
benim şimdilik dönmüş ama kanala girer mi ,sonradan bir şeyler yapr mı yaramazlar bilmerm.
annem az önce telefonda tembih ettii, bir tanıdık 5 aydır kontorla gitmemiş.bebk nasıl olsa iyi diye.
dün gitmiş.bebeğe kordon dolanmış,bide normal olsun diye bekliyormuş.cehaletebak ya.
ve beklene doğum tarihi haziran 20,
olacak iş mi.annem de iyi baksın doktorun kordona fealn birde gece yatarken felan çok dönme dedi.
kordon dolaşmasın diye:)

selamm kızlarr nasılsınız bakalımm:1hug:

gaydinn maşallah canım göbişine bebişinee çok orantılı kilo almışsınn:nazar:alkisalkisalkis
ilsuu senin göbişinde çok tatlı çıkmışş allah nazarlardan korusunn :nazar:hihoyyyt

hürreem maşallahh canımm herşeyy yolundaa kızında tosuncukk olmuşş 41 keree allah nazarlardan korusun inşallahh:nazar:

zuzummm hoş geldin canımm özlettin kendinialkisalkisalkis

BU ARADA BEBEĞİM TOSUNCUK OLMUŞ DOKTOR O YÜZDEN SEZERYAN YAPACAK 3400 GR OLMUŞ TEYZELERİ :nazar: MAŞALLAH DEĞİN EMİİİ

hürremcim maşallah naptın da kız o kadar kilo aldı maşallah,sormadan edemiycem canım ya 30-32-34 hafta civarı kızın kaç kiloydu hatırlıyorsan yazarmısın benim kızımla karşılaştırayım bakalım.

selamm kızlarr nasılsınız bakalımm:1hug:

gaydinn maşallah canım göbişine bebişinee çok orantılı kilo almışsınn:nazar:alkisalkisalkis
ilsuu senin göbişinde çok tatlı çıkmışş allah nazarlardan korusunn :nazar:hihoyyyt

hürreem maşallahh canımm herşeyy yolundaa kızında tosuncukk olmuşş 41 keree allah nazarlardan korusun inşallahh:nazar:

zuzummm hoş geldin canımm özlettin kendinialkisalkisalkis

diloşş hoşgeldin şekerrrrrrŞeniz

nerdeydin çabuk söyleeeee:eek:lmaz:

slm kızlar nasılsınız

selam canım hoşgeldinnnn:eek:
kızlar şu igrençliğe bakın erkek ve hamile
Hamile erkek yine doğurdu - Hürriyet

yuhh yaa bu kadar da olmaz :1shok:

demett zuzummm nereye gittiniz bakim çabukk dondurmadan banada verinnnn dondurma yemeğe gittiniz demiii:eek:klava:

elektrikler gitmişti tatlım şincik geldiiii:kızgın:

ayy ben bitirdim kii nonnummamııı:kedi:
gel sen gene alırızz canısımm:icecream:

diloşş hoşgeldin şekerrrrrrŞeniz

nerdeydin çabuk söyleeeee:eek:lmaz:

selam canım hoşgeldinnnn:eek:

yuhh yaa bu kadar da olmaz :1shok:

elektrikler gitmişti tatlım şincik geldiiii:kızgın:

ayy ben bitirdim kii nonnummamııı:kedi:
gel sen gene alırızz canısımm:icecream:

bende yedim nonnurmaaaa:icecream::icecream:

bende kaç gündür evden çıkamadımm annem aradıı yeğenimi bırakcakmış dayımm 1. sınıfa gidiyoo kızıda getir oynasınlar dedi iyi dedim geçerken dayım arabayla benide aldı anlıcanız bugün annemdeydim gelirkende bıraktı dayımm yorulmadımm iyi oldu canım sıkılmıştım kaç gündür evdee:dance:

bende yedim nonnurmaaaa:icecream::icecream:

bende kaç gündür evden çıkamadımm annem aradıı yeğenimi bırakcakmış dayımm 1. sınıfa gidiyoo kızıda getir oynasınlar dedi iyi dedim geçerken dayım arabayla benide aldı anlıcanız bugün annemdeydim gelirkende bıraktı dayımm yorulmadımm iyi oldu canım sıkılmıştım kaç gündür evdee:dance:

oooo iyi hadi gözün aydın şekerrrkaydirigubbakcemile5
ağlanıp duruyodun kaç gündürrrrr:eek:lmaz:
başka bişi dilesen olcakmıştı hee diloşşşşdelikafadulden

bu arada afiyet olsun :icecream:

demetcim hoşbulduk akşama bakıcam yazdıklarına teşekkür ederim inşallah ayarlayacağım en kısa zaamanda fotoğraflarıda

X