2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

melekcim kasılmaların nasıl oldu normale döndünmü duş al canım bide bol su iç doktorumda bende kasılma olduğunda bunları söylemişti dinlenmende lazım tabi hep yatıyosun ama olsun biraz daha devam et canım
Bulantı son dönemde olurmuş benimde arada hafif oluyo sanki çıkarma felan hiç olmadı ama bi dokundurup geçiyo normal yani canım bol su plskaydirigubbakcemile5

Ne diyeceğim. Siz öğleleri yemek yiyebiliyor musunuz? Sıcaklardan benim canım birşey istemiyor. Çorba, meyve, süt ile geçiştiriyorum. Siz ne yiyorsunuz?

ben sebze yemeği yanında yoğurt yada ayan .. malum , halen besiye çekme modundayız paşayı ..

Yonca76 selam nasılsın? Sen eskiden temmuz annelerindeydin sonra bebeğini kaybetmiştin hatırladım birden. Şimdi 22 haftalık hamilesin. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin canım.

bu gün hiç iyi değilim hemde moralim bozuk
sürekli kötü bişey olacak düşüncesi var içimde

Canım niye bozuyosun moralini herkes gecmis olsun dileklerini iletmiş noldu bi problem yoktur umarımmm :teselli: İyi seyler düşün bak daha oncede sana bikac kez boyle olmustu hersey süper gitti son aylarımıza geldikkk delikafadulden

Stardustımmmm cnmmm geldim iste sizi ozledimmm ciddennn gelmesemde bi sekilde haber almaya calısıyodummm kuzucannn delikafadulden Sen nasıl oldunn, Aras nasıl? Yatıyomusun hala? Masallab ama cok sükür azcık bi zamanımız kaldıııı Şeniz

ben sebze yemeği yanında yoğurt yada ayan .. malum , halen besiye çekme modundayız paşayı ..

Beslensin Arasım. Yiyecek de öyle büyüyecek. Sen eti de arttır azıcık.

Canım ben tatlıyı kesmezdim de 100 lük şeker yüklemesi feciydi ondan tiksindim biraz.

Yok 100'lük almadım ama 50'lik güzeldi. Herkes 100'lük çok kötü diyor zaten.

valla zuzucum bekliyorum zaten artur 10 dk bize gelmezsen darılırım zaten evet canım babmız zevkle yapıyor ne gibi değişiklik yapasam çok özel olsa diye düşünüp duruyor

merhaba ipekyerimseniben

ve tüm temmuz annelerine Allah kurtarsın bir avazda diyorum

evet ipekçiğim temmuz annesi olacaktım ama şimdi ekim annesi olucam kısmetse

sizleri merak edip ara sıra uğruyorumsengözlerimebaksanab

inşallah hepimiz meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
:ecrin_bebek::Saruboceq:a.s.

Aramız çok olmayacakmış. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Kızın mı olacak oğlun mu?

Pardon şimdi gördüm. Paşa geliyormuş.
Allah kucağına almayı nasip etsin. ıyi dileklerin için de teşekkürler. ınşallah bir avazda biter.

Allah oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

ben aynıyım be gülom , kör topal idare ediyoruz işte ..
yatmam mı , yattığım yerden akıyorum alemlereeeeee delikafadulden :teytey: kaydirigubbakcemile3

Beslensin Arasım. Yiyecek de öyle büyüyecek. Sen eti de arttır azıcık.
.

herşeyi de de , et deme -tatlicadiarzu-
dün akşam yemeğinde tabağımda bitirmeyi hedeflediğim son köftenin son lokmasını da yiyeyim derken midem bulandı ve kafamçokkarıştı
bakalım ctesi görces paşamız ne kadar olmuş , bu sıcaklarda o kadar zorla yediğim yemekler yaramış olsa bari :bbo:

Allah sağlıkla ve zamanında , kolay bir doğumla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…