2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

günaydın nurcumm hoş geldin ben iyiyim çok şükür sen nasılsınnn işleri bitirdi temizlendi ev rahatlsın artıkkkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarrrrr....bakmayın ayakta olduğuna uykudan ölüyorum...geçmişi okuyunca anlarsınız şu randevuyu alayım gidiyorum yatmaya...:)))))

bizde dün eşimle tewmizlik yaptık mis gibin oldu her yer bütün camları çerçeveleri sildi saolsun yerler ikapıları bulaşık, çamaşır makinesini çekti önünü arkasını sağını solunu sildi banyoları foşur foşur yıkadı perdeleri ay süper oldu evim mis....karıncalara da çare bulursam tam olacak...

ay canım ev işi bittide ders çalışıyorum limdi ama evin içinde gezince yine kirleniyor ev

canım yok bee kirnemz çocuk yok yürüyen dökenn ben halılarımı yadımm kızın peşinde akşama kadar dört dönüyorum bişey dökmesin bütün halıların üzerinee eski çarşaf battaniye ne varsa yaydım kolay temizlenmiyoo sende istersen öyle yapp halıların felan kirlenmesin diyosan eski bişeyler ört nasılsa evde teksinn biri gelince hemen toplarsın örtülerii koltukları bile örttümm inan heryer örtülükaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrrr....bakmayın ayakta olduğuna uykudan ölüyorum...geçmişi okuyunca anlarsınız şu randevuyu alayım gidiyorum yatmaya...:)))))

bizde dün eşimle tewmizlik yaptık mis gibin oldu her yer bütün camları çerçeveleri sildi saolsun yerler ikapıları bulaşık, çamaşır makinesini çekti önünü arkasını sağını solunu sildi banyoları foşur foşur yıkadı perdeleri ay süper oldu evim mis....karıncalara da çare bulursam tam olacak...

senin şu annen babann tam soplaık bu halinle senden medet bekliyolarrr:eek:klava:

güle güle kirlet canım evini ohh rahatsın sende zemuszemus

günaydınnn güzel anneler a.s.
bugun erkenciyim kaydirigubbakcemile2 kocişimi yollayınca uyuyamadım..
güzel bi gün geçirmek dileğiyle kaydirigubbakcemile5

ay hurişim okudum çok sinirlendim annene sende dişini göster canım sinirlenip kendini üzüyorsunböyle...
evinide güle güle kullan kirlet demiyorum dikkat ettiysen

gunaydın kıslarr... bis geldik gecmişi okuyup.. doktordan gusel haberlerle donen tum arkadasların gozu aydın.... bu akşam benım de kontrolüm var. nstye de gircem. inş gusel haberler verir doktor teyzemis bizeeşakkıdı

Günaydın kıslar
Doktordan dönen arkadaşlar maşallah hepinize çok sevindim güsel haberlerle dönmüşsünüz az kaldı hep böyle devam etsin inş.
Kibelecim bebeğin döner canım daha vakti var 36. haftaya kadar dönme olasılığı %50 36 dan sonra %20 dönerlermiş daha vaktin var acele etme benimkide tepedeydi şimdi dönmüş sağ kasığımda baş kısmı daha doğum kanalında değil ama doktor girmesin henüz bu şekilde durması çok güsel dedi seninde döner tatlım üzme kendini :1hug:

benim 1 haftam kaldı doktora gitmeye 17 sine randevu alacam bakalım ne diyecek doktor hanım biraz uğraştırıyo beni ben sormadan bişey demiyor ama olsun ....sefiyom...inşallah doğumum hafta içi olur artık benden sürekli duyacağınız bir laf bu...kaydirigubbakcemile3

huricim annen daha dikkatli davranması gerekirken neden böyle yaptıkı :1no2:ay canım ya üzüldüm senn adına :teselli:gerçekten bazen yok demeyide bilmeliyiz yoksa üzülen biz oluyoruz :eek:lmaz:inş bundan sonra böyle bişey yaşamazsın canımm :1hug:
günaydın canım hoş geldinkaydirigubbakcemile2
hoş buldukkkkk hihoyyyt
gunaydın kıslarr... bis geldik gecmişi okuyup.. doktordan gusel haberlerle donen tum arkadasların gozu aydın.... bu akşam benım de kontrolüm var. nstye de gircem. inş gusel haberler verir doktor teyzemis bizeeşakkıdı
hoşgeldin canım..güzel haberlerle gelirsin inş a.s.
günaydın canım

sizede günaydın canımm..
maşallah herşey yolundaymış bebişini görmüşsün dün :CüvCüv:
çok sevindim canımm opuyorumnanaktan
bende haftaya pazartesi gidecem..çok özledim oğluşumu :emir_bebek::asigim:

neden hafta içi canım :uhm:

ben 2 hastaneye gidiyorum biri evime yakın olan pek sevmiyorum orayı diğeri ise gittiğim hastane çok beğeniyorum ama gittiğim hastane hafta sonu ssk geçmiyor ve çok pahalı...

yani iyi hastane : hafta içi fiyat aynı hafta sonu 2 katı
sevmediğim hastane:hafta içi fiyat aynı haftasonuda fiyat aynı

işlemler aynı ama hafta sonu gdersem ssk geçmediği için hafta sonu gelirse bebeğim mecburen hoşlanmadığım hastaneye gtmek duırumundayım...o yüzden hafta sonu gelsin diye dua etmeye başladım....

700 tl nerde 2100 tl nerdeeeee:sinifsinif:

GAMZECıM kuzenin doğum yapmış hayırlı olsun .
inş ikiside en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkarlar .
eğer çok kan kaybetmişse kuzenin onun için yoğun bakıma almış olabilirler ttlım

X