- 4 Aralık 2008
- 616
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın nurcumm hoş geldin ben iyiyim çok şükür sen nasılsınnn işleri bitirdi temizlendi ev rahatlsın artıkkkaydirigubbakcemile5
ay canım ev işi bittide ders çalışıyorum limdi ama evin içinde gezince yine kirleniyor ev
günaydın kızlarrrrr....bakmayın ayakta olduğuna uykudan ölüyorum...geçmişi okuyunca anlarsınız şu randevuyu alayım gidiyorum yatmaya...:)))))
bizde dün eşimle tewmizlik yaptık mis gibin oldu her yer bütün camları çerçeveleri sildi saolsun yerler ikapıları bulaşık, çamaşır makinesini çekti önünü arkasını sağını solunu sildi banyoları foşur foşur yıkadı perdeleri ay süper oldu evim mis....karıncalara da çare bulursam tam olacak...
günaydınnn güzel anneler a.s.
bugun erkenciyim kaydirigubbakcemile2 kocişimi yollayınca uyuyamadım..
güzel bi gün geçirmek dileğiyle kaydirigubbakcemile5
günaydınnn güzel anneler a.s.
bugun erkenciyim kaydirigubbakcemile2 kocişimi yollayınca uyuyamadım..
güzel bi gün geçirmek dileğiyle kaydirigubbakcemile5
hoş buldukkkkk hihoyyytgünaydın canım hoş geldinkaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canım..güzel haberlerle gelirsin inş a.s.gunaydın kıslarr... bis geldik gecmişi okuyup.. doktordan gusel haberlerle donen tum arkadasların gozu aydın.... bu akşam benım de kontrolüm var. nstye de gircem. inş gusel haberler verir doktor teyzemis bizeeşakkıdı
günaydın canım
:Saruboceq::Saruboceq:allaahım doğumum hafta içi olsun .yavlarıyorum yarabbimmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
neden hafta içi canım :uhm: