Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun canım tabiki sağlığın önemli böylesi belki daha iyi sezaryan korkulcak kadar kötü değil:teselli:
gaydıncım kac cc lık aldın?125 mı 250 mı?Rosem evet canım dr browns aldım ben gaz önleyici ve kusmasını aza indiriyomuş ama bakalım umarım gerçekten faydası olur canım
Melekcim maşallah kızına süper pozlar vermiş çok tatlı ya sağlıkla gelsinler inş.
madgirl canım herşey yolundaymış maşallah kuzuna ne güsel sancında çıkmamış vakitli gelsin kuzun canım
anladım canım bende öyle yapayım barı.vereliniortakRosemcim ben 125ml de aldım 240 ml de aldım büyüyünce büyüğe geçicez canım
madgirl ben normal doğum yapacam inşallah
tarih belli değil nst de sancı çıkmıştı gün içinde de oluyor ben her hafta nst için gideceğim
normal tarihim 1 temmuz ben hep temmuzda doğuracağımı düşünüyorum kısmet artık
gecmısı okuyamadım kıslar kusura bakmayın cok fazla sayfa bırıkmıs.
bu arada dılaracım nasıl oldun canım?
canım normal doguma karar vermeden once catı muayenesı oldunmu?
benım gelecek haftaya kontrolum var catı muayenesı yapılcakmıs ona gore dogum seklım bellı olacak.:1shok:
Kızlar ben dayanamıyorum aĞrılara İzİn alıp eve gİdİyorum hoŞÇakalınn
Kızlar ben dayanamıyorum aĞrılara İzİn alıp eve gİdİyorum hoŞÇakalınn
canım çatı muayenesi sancın tutmadan güvenilir olmuyormuş
ama iki hafta önceden bakıyorlar dr um bakacam demedi
heralde sorun yaşamam hakkımızda hayırlısı
canım çatı muaynesi olduktan sonra kahve rengi bi akıntı geliyo sakın telaş yapmaa kızlar bilginiz olsunn sümüksü bi akıntı geliyo pembe kahve rengi arası o normal yerimseniben
iyi olmana sevındım canm.sağol tatlım iyiyim çok şükür hoş geldinn bende gaz yapmayan biberondan aldım nuby benimkini markasızemuszemus
evet canım hakkımızda hayırlısı olsun benım 37.hafta bakıcam dedı.canım çatı muayenesi sancın tutmadan güvenilir olmuyormuş
ama iki hafta önceden bakıyorlar dr um bakacam demedi
heralde sorun yaşamam hakkımızda hayırlısı
canım eve gidinbce guzelce dinlen eger agrı gecmezsede mutlaka doktora gıt canım.Kızlar ben dayanamıyorum aĞrılara İzİn alıp eve gİdİyorum hoŞÇakalınn
canım çatı muaynesi olduktan sonra kahve rengi bi akıntı geliyo sakın telaş yapmaa kızlar bilginiz olsunn sümüksü bi akıntı geliyo pembe kahve rengi arası o normal yerimseniben