2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

sağol ilsucum evet baya ayakkabısı oldu artık
bu son alışverişte resmen ayaklarım su toplamış gezerken artık çıkmam alışverişe falan eşim çok kızdı mahvetmişsin ayaklarını diye

karencim şekerleriniz çok güzel canım

Karencİm Çok zevklİsİn bayıldım gerÇekten
selsİn senİn oĞluŞunun sepetİte Çok gÜzel gÜle gÜle kullanın kızlar

kaybolmam canımkaydirigubbakcemile3
hayırlısıyla 26 haziran canım şafak 18 bakalım zamanında gelir inşallahalkisalkisalkis
senin bellimi günün??

demetcim hoşbuldum hayatım nasılsın prensesin nasıl???

ayy azcıcık kalmıs nilayycım..hadi hayırslısı saglıcakla gelsin oğlusun prensin:)

karencim çok güzel yapmışsın ellerine sağlık canım . renklerde çok güzel

sekerler için teşekkürler yorumularınıza kızlar..:CüvCüv:

ancak okudum geldim yaww hemen ilerlemiş sayfalar
karencim şekerlerin süpr olmuş birde hadis olayı çok hoş bi düşünce canım çok güseller
melek aldıkların çok güsel ama bunların hepsini giymesine imkan yok canım ya zaten ayakların da ayakkabı çok zor duruyo kız neyseki ablanında kızı olucak oda kullanır sanırım hepsi harika ama canımcım
selsin beşik süper acaip pratik duruyo güsel günlerde kullan canımcım

Dilara çok geçmiş olsun canım aman dikkat et bol bol dinlen bu haftayıda devir artık Allah büyük geçmiş olsun canımcıma.s.

ayy azcıcık kalmıs nilayycım..hadi hayırslısı saglıcakla gelsin oğlusun prensin:)

sekerler için teşekkürler yorumularınıza kızlar..:CüvCüv:

nilaycım az kaldı sağlıkla gelsin inşallah oğlulumuz
kendine dikkat et canım

saolun kızlar ayaklarım çok şişti ve arada sırtım ağrıyor başka sorunum yok inşallah sağ sağlim hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi...

ancak okudum geldim yaww hemen ilerlemiş sayfalar
karencim şekerlerin süpr olmuş birde hadis olayı çok hoş bi düşünce canım çok güseller
melek aldıkların çok güsel ama bunların hepsini giymesine imkan yok canım ya zaten ayakların da ayakkabı çok zor duruyo kız neyseki ablanında kızı olucak oda kullanır sanırım hepsi harika ama canımcım
selsin beşik süper acaip pratik duruyo güsel günlerde kullan canımcım

amin canım çok sağol.hepimiz aldıklarımızı sağlıklı günlerde kullanalım inşallah

bugün hava çok sıcak.arkadaşım oğluma hediye almış.cmtesi kargoya vericekti.bugün gelir dedim ama hala gelmedi.evde beklemekte kötü yani.yarında dışarı çıkıcaktım kesin yarın ben evde yokken gelir

Melekcim geçen sayfada sordum ama görmedin galiba... sen Öykü'nün odasını çilekten almıştın.kaç günde getirdiler odayı.ben de çilekten dolabını ve çamaşırlığını aldım kızımın.geçen çarşamba karar verip ödemesini yaptık..haziranın 22 ile 27 si arasında gelecekmiş baya da geç oluyor ya..

bu da kızımızın legosu çok beyendim aldım
çok erken aslında bunun için ama aldım işte

oyy inşallah oynadığı günleride görürüzzz sağlıkla kullansın neşeyle oynasın inşallah melekcimŞeniz

nilaycım bende çileğimde iyiyiz çok şükür sizinde iyi olmanız çok güzel ayy senin baya az kaldı hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelsin kuzucuklar inşallahhh:Saruboceq:

kızımın çantası hazır resimler image da kendiminkinide hazırlayıp çekicem birazdan ama çokkkk sıcakkkkkkkkkkkkk gene mi duşa girsem neeeekafamçokkarıştı

X