2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Kıslar arkadaşım 37. haftasında felandı ikiz hamileydi doktoru ctesi kontrolünde bebeklerden birinin kordonunun zayıfladığını beslenmede zorluk çektiğini söylemiş normalde salı alıcaklardı 3 gün daha bekletmeyelim anlamı yok demiş ve ctesi almışlar iki kız biri 2900 diğer 1960kg doğmuşlar ve bugün evlerine çıkıyolarmış maşallah küveze felan gerek kalmamış çok sevindim ne güsel yaalkisalkisalkis

günaydınnnnnnnnnnn hihoyyyt
sağlıklı , huzurlu ve erkenden doğurmadığımız bir hafta olsun hepimize kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5
kızlar yaa delireyimmi bilmiyorumm yaaa ağlıcam şimdiii şok oldum yaaaa bu nasıl iş bilmiyorummm hastaneyi aradım doktorla konuşmak içinn ayın 12 kadar yokmuşşşmafoldumben

canım aslında onlarada hak vermek lazım onlarında özel hayatları olmalı gece gündüz habire doğum yapıyolar izinde en doğal hakları
ama
hastalarına haberde vermeleri gerek
üstelik sen 2 gün önce ordaydın sölese daha iyi olurdu

[COLOR="
[B][COLOR="blue"]senin eben patronun olacak galiba , zalım adam , her daim sıcak suyu hazır etsin bari :asigim:
anacım sana artık bu haftadan sonra gelme demeyecek mi yaaaaaa kötükedihüso[/COLOR]
ya starım huriye yazmışsın ama güle güle öldüm resmen beee:roflol::roflol::roflol:
sagol canım sabah bacaklarıma kramp gırdı yuruyemıyorum esım işten geldı kahvaltımı falan hazırladı tekrar gıttı öglene dogru yıne gelırım dedı beklıyorum ıste

geçmiş olsun canım ya eşinede allah kolaylık versin:1shok:

ecetuba ben çok oldu odasını nisan gibi almıştım ama teslimat için ben sizi arıyacam demiştim
aradım aradıktan 4-5 gün sonra getirdiler
biraz sıkıştır istersen canım ya
geç sanki

gamzecim masallah ikizlere .
arkadasına da masallah ikiz gebelik ve 37. haftasına kadar gelebilmişler büyük başarı

Kıslar arkadaşım 37. haftasında felandı ikiz hamileydi doktoru ctesi kontrolünde bebeklerden birinin kordonunun zayıfladığını beslenmede zorluk çektiğini söylemiş normalde salı alıcaklardı 3 gün daha bekletmeyelim anlamı yok demiş ve ctesi almışlar iki kız biri 2900 diğer 1960kg doğmuşlar ve bugün evlerine çıkıyolarmış maşallah küveze felan gerek kalmamış çok sevindim ne güsel yaalkisalkisalkis

ay canlarım benim sağlıkla büyüsünler inş

maşallah canım ikizlere ve arkadaşına.ay ne tatlılardır ya.bende çok sabırsızlanıyorum artık.

Saolun kıslar evet ya hastanede felan yatmıştı ilk başlarda ama çok şükür küvezsiz kucağına aldı
Şimdi Allah yardımcısı olsun 2 tane ile kaydirigubbakcemile3

gaydin canım bebişine maşallah seninde son bir haftan kalmış inşaallah sende bizi merakta bırakmazsın evinde net vardı diye hatırlıyorum
bu arada arkadaşınada hayırlı olsun allahım bizlerede nasip etsin inşallah

menekşeakseninde bebişine maşallah ay heycana bak son 10 gün delikafadulden
nazlıbahar maşallah canım senin bebişede
yserez negüzel kalbi düzelmeye başlamış inşallah doğumdan sonrada dahada düzelir dualarımız sizinle canım allah şifa versin
melekcimöykü hanımada maşallah son eklediklerinide gördüm güle güle kullan inşallah
selsincimsepetiniz çok güzelmiş bayıldım gülegüle kullanın canım

ilsu yaaa.. sen bu hafta son olarak bu kadar aktifsin..nete sık giremem izne cıktıktan sonra demiştin..:KK43:..uf simdiden ozledim kızz..tuana ve senden habersiz bırakma ama tamam mı canım..?

ecetuba ben çok oldu odasını nisan gibi almıştım ama teslimat için ben sizi arıyacam demiştim
aradım aradıktan 4-5 gün sonra getirdiler
biraz sıkıştır istersen canım ya
geç sanki
evet canım haklısın sıkıştırmam lazım baya geç gelecek.Bir an önce gelsin istiyorum odası..

gaydin canım bebişine maşallah seninde son bir haftan kalmış inşaallah sende bizi merakta bırakmazsın evinde net vardı diye hatırlıyorum
bu arada arkadaşınada hayırlı olsun allahım bizlerede nasip etsin inşallah

menekşeakseninde bebişine maşallah ay heycana bak son 10 gün delikafadulden
nazlıbahar maşallah canım senin bebişede
yserez negüzel kalbi düzelmeye başlamış inşallah doğumdan sonrada dahada düzelir dualarımız sizinle canım allah şifa versin
melekcimöykü hanımada maşallah son eklediklerinide gördüm güle güle kullan inşallah
selsincimsepetiniz çok güzelmiş bayıldım gülegüle kullanın canım

çok teşekkür ederim

bende bebişimin eşyalarını yıkadım çok şükür 2 gündür yıka yıka bitmedi beee
yarında doktor kontrolümüz var 5 hafta oldu malesef gitmeyeli
ordanda 5 yıldır görmediğim bi arkadaşa gidecem çok heycanlıyım
ondan sonra artık ütülerimi yapıp çantamızıda hazırlarız

ilsu yaaa.. sen bu hafta son olarak bu kadar aktifsin..nete sık giremem izne cıktıktan sonra demiştin..:KK43:..uf simdiden ozledim kızz..tuana ve senden habersiz bırakma ama tamam mı canım..?

canım benim ya ben çok özlicem .. malesef son hafta işyerinde:KK43:
yok yok bırakmam habersiz olur mu öyle şey :1hug:

oyyyy gözünüz aydın canım ne güzel 37 haftaya gelebilmek bile çok iyi ikizlerdeee:nazar:

kilolarıda çok iyi maşallahhh tebrik ediyorum ailesini ve seni canım sağlıkla büyüsün kuzucuklarrr darısı bizlerin başınaaaa:hooray:

ilsucum bizi bırakmaz demi ilsucum ne yap et sakın bizi merakta bırakmaaaŞeniz

evet kızlarrrrr çantamızla karşınızdayızzzzzzzzbuyrunnnnnnnnn

yorumlarınızı bekliyoruz teyzeleriŞeniz

2009 temmuz hamişleri hastane çantanız hazırmı? - Sayfa 12 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

tamam canım sozunu aldık senin..:)

diğer izne ayrılacak arkadaslarda aynı sekilde unutmasınlar burayı..

X