2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

aman gir gir duş al...

ohhhhhh dünya varmışşşşşş:lepi:
evde olanlara tavsiye ederim buzz gibi bir duşşşşş:teytey:
hiç çıkmak istemedim vallaaaaasositososito
huriş gir sende rahatlaaaaa:smiley-cool:

hoşbuldum canımcım.biz iyiyiz sen ve arasda iyidir umarım

selsincim hoşgeldin tatlım iyi olmanıza sevindimmm doktora gidicekmişsin bende çarşamba gidicem inşallah 34 haftamız bitiyor inşallah güzel haberlerle gelirizzzzŞeniz

yserez inş doğum sonrası da gecici bişeydir üzüldüğünüzle kalırsınız tatlım inş .içtiğin ilacları faydasi olmuş demekki.

Demetcim hoşlgedin salıncağın dikkatimi çekti geçmişte çok cici ve çok güsel ..eşin al dediyse al bence .rahat edersin. isme de karar vermişsiniz 2 tane öykümüz olacak desene.

Melekcim hoşgeldin. Sepetiniz ve oyun halınız çok güzel .benimde sepetim seninkine benziyor yerleştirince resmini çekerim inş .

evet ilsumm bizimde çileğimizin adı öykü olacak abimiz ne diyosa overeliniortak
valla eşim artık ses çıkartamıyor oyy kocacımm benimm oğlumu ana sınıfına kadar ayakta sallamıştık bu salıncak otomatik deyince hemen alalım dedikaydirigubbakcemile3

evet sepetinin ve cicilerinin resimlerini bekliyorum tatlım bende güle güle kullansın prensesimizŞeniz

ayyy çok tatlı bu meleğimmmm delikafaduldendelikafadulden
güle güle kullansın öykümüzzzopuyorumnanaktan

selam kızlarr geldim çok şükürr şuan için bişey yok ama sancım çıktı vede suyumda azalma varr nts bağlandımm ve inanmıcaksınız alttan muaynee oldumm çok ğrençti hemde erkekti doktorumm:eek: açılmam yokmuş ama çok gevşek olduğunu söyledii herhan bişey labilir dedii telaşa gerek yok dedi dedim bişey olursa şimdi küvez gerekebilirmi dedim hayır gerekmez dedi rahatladımm bol bol dinlenmemmi istedi 2aydır gitmiyodum ve çok kızdıı bende bişey deyemedim kendimi iyi hissediyodum gelemdim dedim en azında 1 hafta daha durusa daha iyi olur dedi inşallah kuzucuk durur bakalım he bidee şaştım kaldım kızlarr cumartesigttiğimde kilosu 2800 gramdı bugün isee 2600 gram çıktı hangisi dokğruu kesinlikle usg ölçüleri net değil takılmamak gerekk:1shok:

kızzzz hepimiz birden doğuracaktık meraktan diloşşşşşşşşdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
küvez gerekmiyeceğine göre canım artık istediği zaman gelsin prensesimizzzopuyorumnanaktan
bol bol su iç ve yat bundan sonra pc de otururkende oturduğun yerden masaya kaldır ayaklarını ben öyle yapıyorum çok rahat oluyor ayaklarının altına da bi yastık koyyy ohhhh valla yatakta bu kadar rahat değilimmmm:lepi:
kiloya gelince bilmiyorum hatırlarmısınız ben ilk zamanlar 2 ayrı dr a gidiyordum 1 gün arayla arada çok fark vardı söyledikleri kilonun
ama devam ettiğim doktorumda kardeşime en son 3 100 dedi ve ertesi gün gerçekten 3 100 doğdu bebiş sağlıkla gelsinlerde kilo sorun değillllll:sm_cool:

demetçim beşik çok güzel ya çok beğendim

teşekkürler meleğim valla fiyatıda çok uygun geldi bana bugün sipariş edicem bakalımsositososito

demetcim bak bende bu salıncağı aldım oğluma.arkadaşım çok memnun kaldı bundan

selsincim hemen hemen aynı tatlım çok güzel buda ayy sağlıkla kullansın çağın beramızzzz melekler gibi uyusun inşallah slaıncağında anneciğini hiçç üzmesinnnnopuyorumnanaktan

cümleten merhaba kızlar

umarım herkescikler iyidir. geçmişi okumak çooook çoook sürer. biz iyiyiz evdeyiz iyice ağırlaştık zor oluyor. izmir çok sıcak çünkü

hoşgeldin kaçakkŞeniz

hep ağırlaştık tatlım dikkatli olmak gerek artık:içelim:

bu da çantamız kızımın cicilerini koyarım biyerlere giderken bakalım

kızlar bu da hastane için yaptırdığım hatıra şekerleri öyküme

meleğimmmmmm öykülerimizin çantalarıda aynıııııııııııdelikafaduldendelikafadulden

inanamıyorum yaaaaakaydirigubbakcemile5Şeniz

sağlıkla kullanın canım çok güzel bir seçimm hatta ben alırken kızım büyüyünce spora giderkende kullanır demiştim eşime o da gülmüştü banaaaakaydirigubbakcemile3

şekerinizde çok güzellll benim bi kapı süsü birde şekerler kaldı onları sona bıraktımmmmm

demet güle güle kullansın mevlüt kıyafetini canım
ekle de görelim bakalım

aa dur çekeyim resimleri tatlımmmalkisalkisalkis teşekkürlerrrŞeniz

bende istiyorum ama uygun bişey arıyorum hemde benim baktıklarım çok büyük küçük kibar bişey istiyorum.. herhalde yazın memleketten dedesine aldırırım...
babaannemiz çıldırıyor bi doğsunda alalım diye

benim alacağım 190 TL canım 7 ayrı ninnisi dönencesi ve birkaç sallama hızı varmış birde görüntüsü varmış ama anlamadım pek onu bennnfisfisfis

sağol demtecim.kızının ismide belli olmuş.ikinci öykü gelicek.öyküde güle güle kullansın salıncağını.

demetcim hosgeldiiin..

kızının 2.ismide belli olmus hayırlı ugurlu olsun tatlım..2 tane oykumuz oldu..ne guzel..:)

bende eklicem şimdi.çağın'ın sepetini.ben istemiyordum aslında ama annemler yanında yatsın birkaç ay dediler.sonra odaya uyan bir sepet bulduk.yer açısından.

nilayyycım selam ..topişkte gozukuosun ama hic sesini duymuyoruz tatlım..ilk temmuz anneleri topigini acan sendin sekerim..nasılsın?

evet nilayı bende gördükçe yazıyorum ama cvp vermiyor bizi unuttumafoldumben

kızlar ben oğlumun elerini aşağı tarafta kıpır kıpır hissediyorum

sizde öyle hissediyormusunuz

ben heryerini hissediyorum neslicim kafasınıu poposunu ve ayaklarını tutuyorum seviyorummmm:asigim:
hele poposunu öyle bi çıkarıyor ki bazennn yerim onu ben yaaaaopuyorumnanaktan

ben hem çantamı hazırlıyayım hemde resimleri çekeyim yavaş yavaş:teytey:

karen şekerlerini bende bekliyorum tatlımmmm:içelim:

evet nilayı bende gördükçe yazıyorum ama cvp vermiyor bizi unuttumafoldumben

ben heryerini hissediyorum neslicim kafasınıu poposunu ve ayaklarını tutuyorum seviyorummmm:asigim:
hele poposunu öyle bi çıkarıyor ki bazennn yerim onu ben yaaaaopuyorumnanaktan

ben hem çantamı hazırlıyayım hemde resimleri çekeyim yavaş yavaş:teytey:

karen şekerlerini bende bekliyorum tatlımmmm:içelim:

ay canım benimkide en çok ayağını ve poposunu dayıyor hemde zillim popoyu tam mideye dayıyor

karenim gelmişşşşşopuyorumnanaktan

hoşgeldin tatlım nasılsınŞeniz

hosbulduk canım..iyiyim demetcim ne olsun evde safak sayıyorum, ben bir an once dogurmak istiyorum aslında..yani heyecan yapıorum ...:) b yandan da aman zamnnda gelsin diyorum..benm kız bugun inanlmaz tekmeci geldi gelicek diorum walla:)..senn prensesin nasıl tatlım?hihoyyyt

menekşecim hastanenin doğumhanesini falan gezdin mi zannedersem aynı yerde doğum yapacaz benim kontrol yarın bi gezmek istiyorum

evet kızlar ekleyin de bakalım son cicişlere
bende ayakkabı aldım gene dayanamayıp
tam bi ayakkabı kolik oldum ya

nilayyycım selam ..topişkte gozukuosun ama hic sesini duymuyoruz tatlım..ilk temmuz anneleri topigini acan sendin sekerim..nasılsın?

selam canım..arada girip okuyorum ama sessiz bir şekilde kayboluyorum ortadan:)))
iyiyim güzelim gün sayıyorum hayırlısıyla..sen nasılsın canım?

kızlar herkese selamm

dilara geçmiş olsun,bol bol dinlen zamanında gelir inşallah.

bende çok fena gribim kızlar,çok kötüyüm doktor ilaç falan alamazsın diyo
ne yapcamı bilmiyorum,bebeğime de zararı olmaz dimi

X