Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oykunun sekerleri de guzelmis canım..ben serramın sekerlerini kendim tasarladım ve yaptım 2 ay onceden ..
aman gir gir duş al...
hoşbuldum canımcım.biz iyiyiz sen ve arasda iyidir umarım
yserez inş doğum sonrası da gecici bişeydir üzüldüğünüzle kalırsınız tatlım inş .içtiğin ilacları faydasi olmuş demekki.
Demetcim hoşlgedin salıncağın dikkatimi çekti geçmişte çok cici ve çok güsel ..eşin al dediyse al bence .rahat edersin. isme de karar vermişsiniz 2 tane öykümüz olacak desene.
Melekcim hoşgeldin. Sepetiniz ve oyun halınız çok güzel .benimde sepetim seninkine benziyor yerleştirince resmini çekerim inş .
selam kızlarr geldim çok şükürr şuan için bişey yok ama sancım çıktı vede suyumda azalma varr nts bağlandımm ve inanmıcaksınız alttan muaynee oldumm çok ğrençti hemde erkekti doktorumm açılmam yokmuş ama çok gevşek olduğunu söyledii herhan bişey labilir dedii telaşa gerek yok dedi dedim bişey olursa şimdi küvez gerekebilirmi dedim hayır gerekmez dedi rahatladımm bol bol dinlenmemmi istedi 2aydır gitmiyodum ve çok kızdıı bende bişey deyemedim kendimi iyi hissediyodum gelemdim dedim en azında 1 hafta daha durusa daha iyi olur dedi inşallah kuzucuk durur bakalım he bidee şaştım kaldım kızlarr cumartesigttiğimde kilosu 2800 gramdı bugün isee 2600 gram çıktı hangisi dokğruu kesinlikle usg ölçüleri net değil takılmamak gerekk:1shok:
demetçim beşik çok güzel ya çok beğendim
cümleten merhaba kızlar
umarım herkescikler iyidir. geçmişi okumak çooook çoook sürer. biz iyiyiz evdeyiz iyice ağırlaştık zor oluyor. izmir çok sıcak çünkü
demet güle güle kullansın mevlüt kıyafetini canım
ekle de görelim bakalım
bende istiyorum ama uygun bişey arıyorum hemde benim baktıklarım çok büyük küçük kibar bişey istiyorum.. herhalde yazın memleketten dedesine aldırırım...
babaannemiz çıldırıyor bi doğsunda alalım diye
artık odası hazır ama perdeler gelsin öyle ekliyeceğim bitmiş halini odanın
çok heycalanıyorum çok güzde 50 sefer odasına giriyorum
nilayyycım selam ..topişkte gozukuosun ama hic sesini duymuyoruz tatlım..ilk temmuz anneleri topigini acan sendin sekerim..nasılsın?
kızlar ben oğlumun elerini aşağı tarafta kıpır kıpır hissediyorum
sizde öyle hissediyormusunuz
evet nilayı bende gördükçe yazıyorum ama cvp vermiyor bizi unuttumafoldumben
ben heryerini hissediyorum neslicim kafasınıu poposunu ve ayaklarını tutuyorum seviyorummmm:asigim:
hele poposunu öyle bi çıkarıyor ki bazennn yerim onu ben yaaaaopuyorumnanaktan
ben hem çantamı hazırlıyayım hemde resimleri çekeyim yavaş yavaş:teytey:
karen şekerlerini bende bekliyorum tatlımmmm:içelim:
karenim gelmişşşşşopuyorumnanaktan
hoşgeldin tatlım nasılsınŞeniz
nilayyycım selam ..topişkte gozukuosun ama hic sesini duymuyoruz tatlım..ilk temmuz anneleri topigini acan sendin sekerim..nasılsın?