- 30 Ekim 2007
- 975
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın kızlar nasılsınız?
bızım pasada 2400 olmus hersey normal dedı ama asırı hareketlı ayına gore dedı terstı donmus o cok sevındırdı bızı hayırlısıyla normal gelıcek ınsallah..........
oğleden sonra gıdıp nts ve kan sayımı yaptırcam sanırım kanım baya bi düşmüş
nefes alırken cok zorlanıyorum
İpeğimu sağol cnm. benim bebiş 3 kilo olmuş boyuda 49 cm di cumartesi günü artık 10 güne biraz daha toparlar heralde. Çook heycanlıyımmmm..Çok az kaldı. Bu arada Dilaraya ne olmuş anlayamadım ben geçmişide fazla okuyamıyorum işten güçten..
gunaydın kızlar nasılsınız?
bızım pasada 2400 olmus hersey normal dedı ama asırı hareketlı ayına gore dedı terstı donmus o cok sevındırdı bızı hayırlısıyla normal gelıcek ınsallah..........
oğleden sonra gıdıp nts ve kan sayımı yaptırcam sanırım kanım baya bi düşmüş
nefes alırken cok zorlanıyorum
Gunaydin guzel annisleer a.s.
hoşbuldm canımmmmm Şeniz
dersler nasıl gidiyor , sınava az kaldı di mi benneyaptımki
dün aramadım seni Z raporu vermek için :))))))
yuh diycen biliyorum ama yazıyorum yine de :))
dün akşam üzeri hastanedeydik yine ..
sabahtan bulantım vardı , kahvaltıdan sonra çkarttım hepsini .. bir gün öncesinden de beri bi tuhaf hisediordum kendimi , saf gibi ersem gibi , havada yürüyormuşum gibi bazen ..
ctesi-pazar yaklaşık 1er saat arayla tansiyon ve nabız ölçtük : 14-15 / 7.6 , nabızsa 116 gibiydi hep .. baş ağrısı da eklenince tuz biber oldu . dün bütün gün kırıklık ve halszlik vardı vücudumda bonus olarak bir de ..
bari azıcık moralim yerine gelsin diye dün 32+0 olunca şu gebelik haftamızı takip ettiğmiz siteden 33. gebelik haftasnı açtım , ne göreyim ?? dünkü belirtilere göre ( idrarda protein bulgusu hariç ) preeklampsi olduğumu zannetik ve en azından içimiz rahat etmesi için acle gittik , nabız-tanziyon lçüm vs . ardından idrar tahlili yapıldı , şükür temiz çıktı , protein yokmuş :Saruboceq:
eşim artık diyorki " gebelikte yaşanması muhtemel rahatsızlıkların - olası risk drumlarının çoğunu sektirmeden yaşadık , kalan bir şey varsa netten bulup öğrenelim , önlemimizi ona göre alalım , ne biliiiim yapılacak testler felan varsa yaptıralım da her defasında yüreğimiz azımıza gelmesin böyle " kaydirigubbakcemile3
adamceyiz de yıldı ama en çom da ana üzülüyor böyle durumlarda .. korkuyorm çünkü artık yaa , bazen çok fazla geliyor , isyan etmeye ramak kalıyor , son anda toparlıyorum ...
yani canimu , artık ekşınlar haftada 1-2 den günde 1 e düştü , bizim de böyle geçecek sanırım günlerimiz .. Allah sağlık ve sabır versin diyorum , daha da başka bir şeyy diyemyorum benneyaptımki
kıs doğrdun doğurcan halen burdasın ve cevap yazıyorsun .. eşine - anene haber ver ve hemen o öbğr dr.unun olduğu hastaneye git .. sağlıklı haberlerini alıcaz inşallah .. telefonun vardır birilerinde mutlaka , haberdar etsin bizi senden ..
dualarımız seninle canımmmm
ilsu haklı canım , semiha şakir çok iyi -temiz ve yeni olduğu için yeni alet , makinalarla donanımlı . bir arkadaşım orada kadın doğum uzmanı olarak çalııyordu ve lapaoskopi ameliyatımı orada oldum ben ,neredeyse özel hastane konforunda ve çalışan personelin ilgisi mükemmel ..
imkanın varsa oraya gitmeni tavsiye edebilirim ..
mayısta doğuran aceleci bir temmuz annemiz ve 2 haziranda ikizlerni dünyaya getiren bir diğer temmuz annemiz var yerimseniben
kesinlikle ben anladım ilk çocuk olduğu için böyle hissediyoruz...Benimki beklesin diye elimden geleni yapıyorum:))
Hep kafama taktığım şeyler çok kolay olur. Bu da öylece geçecek. Sonuçta karşılığında kızımı kollarıma alacağım. Aslında bu da garip geliyor. Hamilelik uzun bir süreç. Karnımda hareket eden bir canlı var. Odası eşyaları, kıyafetleri var. Ama gariptir ki herşey bir oyun gibi. Galiba ilk olduğu için işin boyutlarını tam anlayamadım. Hala kendimi tam anne gibi hissetmiyorum. Ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım.Bu arada yengene hayran oldum. Gerçi kadının alternatifi de yokmuş ki. Sanki usg vardı da o mu merak edip girmedi di mi?
allah yardım etsin canım bi solukta inşallah sırnaşık şeyhİÇ sıcaĞa Çıkmıyorum ben dİrek bomba gİbİ oluyorum azıcık Çıksam bİrde akŞam yemeklerİnİ 6 gİbİ yİyyorum artık yoksa Çarpıntı oluyo tıkanıp kalıyorum bu hafta Çok ŞİŞtİm gÖren sen doĞurmadın mı hala dİyo yada İkİz mİ dİyo :)
maşallahhh size
e biz de dün tam 32 olmuştuk , bi oleee olaaaa da bizden o zaman hihoyyyt
selam starcım..sizede koca b masallah..
teşekkür ederim kızlarr şimdi öbür doktoru aradımda gelmen gerekiyoo diyee bana bağırdııı ben çıkayımm bariii yoksa bu çocuk eve gelcekkdelikafadulden
aman diloşum saglıklı ve guzel haberler getir..amanııınn gelio mu simdi kızımız yaa ay zamnnda gelsin inş..dr una da sinir oldugumu sölemeden gecemicem yani pes..
kesinlikle ben anladım ilk çocuk olduğu için böyle hissediyoruz...
allah yardım etsin canım bi solukta inşallah sırnaşık şey
kızlar ne sorcam ya hani bu nst var ya ona bi kere bende girdim çocuk kıpırdayınca bas dediler bir kere bile kıpırdamadı neyse normal dediler sancı kasılma yok dediler de onun hakkında bişey sorcam size...
şimdi ben bugün çok kasıldım diyelim yada sancım oldu fark ettim yada fark etmedim 10 gün sonra nst ye girdiğimde bugün olan kasılmalar orda görünüyo mu...yoksa sadece nst ye girdiğin gün olan kasılmalarımı gösteriyo ????
Stardust valla benim hiiiiç doğurmaya niyetim yok. Baktım sancı çıktı şimdi afedersin popomu bir yere götürmüyorum. Hiçbirşeyi ellemiyorum. Geçen hafta kendimi çok yordum ondan hızlandı. Hedefim 40'a gelmek. İnşallah bir aksilik olmaz. Zaman azaldıkça korkum daha beter artıyor çünkü. Sanki doğuramayacakmışım gibi geliyor.
Dilara benden 1 gün gerideydi bak doğuruyor galiba. Hani küçükken aşı sırasına girerdik ya. Sıra yaklaştıkça stresin artar öyle bir duygu var içimde.
Ay neyse artık vakti gelince Allah cesaretini verir diyelim.
hihoyyttt teşekkür ederiz ama bu dileğin heralde dilara için geçerli olmayacak gibinhihoyyyt
ewet canım biz bilinçli anneleriz allahında izniyle doğururuz ama işte son zamanlarda çocuklar 40 ı beklemiyor ne yazıkkı geçen haftada benimle 1 hafta arası olan arkadaşım doğurdu ...ama şöylede bişey var bebekler ne kadar sabırsız olsada annelerde bi o kadar bilgili olduğu için zorluk çekmiyoruz....
benimde arada aklıma geliyor korku ama sonuçta öyle yada böyle doğuracağım kendimi strese sokup o harika anı neden mahfedeyim....
dün yengem anlatıyor 6 aylık hamileyken babası vefat etmiş memlekete gitmişler 6 aylık hamileyken kalçasına kadar karlı yolda yürümek zorunda kalmış epey bir yoldu diyo..1 hafta bebek hareket etmemiş 1 hafta sonra bebek oynamaya başlayınca "bebek çok yoruldu heralde şimdi kendine geldi "demiş...delikafadulden inanamadım ne kadar rahatlar ben aynı saatte doktora giderim heralde...
Benimki beklesin diye elimden geleni yapıyorum:))
Hep kafama taktığım şeyler çok kolay olur. Bu da öylece geçecek. Sonuçta karşılığında kızımı kollarıma alacağım. Aslında bu da garip geliyor. Hamilelik uzun bir süreç. Karnımda hareket eden bir canlı var. Odası eşyaları, kıyafetleri var. Ama gariptir ki herşey bir oyun gibi. Galiba ilk olduğu için işin boyutlarını tam anlayamadım. Hala kendimi tam anne gibi hissetmiyorum. Ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım.
Bu arada yengene hayran oldum. Gerçi kadının alternatifi de yokmuş ki. Sanki usg vardı da o mu merak edip girmedi di mi?
Doktorun çok haklı bazen aklımdan geçmiyo değil doğuruvereyim artık diye :) ama kızım akıllı bekliyo zamanını
O anda olan kasılmalara bakıyorlar canım.
İpeğimu sağol cnm. benim bebiş 3 kilo olmuş boyuda 49 cm di cumartesi günü artık 10 güne biraz daha toparlar heralde. Çook heycanlıyımmmm..Çok az kaldı. Bu arada Dilaraya ne olmuş anlayamadım ben geçmişide fazla okuyamıyorum işten güçten..