sen vur ben ısırcam vallahi çok çektirdi banada rahat bi hamişlik geçiremedim başından beri uykusuzluk çekiyorummdelikafadulden
günaydın kıslaaarrr....zemuszemus
diloşş korkuttun kıs...sırnaşık şey gerçi senin kısın kocaman oldu artık ama ne kadar cok durursa o kdr iyi tabi... ahhh ahhh keşke bende 36. haftamı bitirmiş olsam da derin bi nefes alsam...mirmirmirmir
ay ne olur aklında olsun doguma falan gidersen bana dua et. bebişim saglıkla vaktinde gelsin diyeee....
dün gece serum taktırdım. doktorum sölemişti. 2 gunde bir die.. tam bir kabus yaa.. 2 şişe serum yedim ve tam 4 saat yattım hastanedemafoldumben cok bunaldımmm.. allahım yardımcımız olsun..
ya kızlar bide grip gibiyim şuan, eşim saolsun grip oldu ona bakayım derken banada geçti
o kadar dikkat etmeme rağmen
bide burda yanlızım ben 1,5 senedir ankarada yaşıyorum bütün sülalem istanbulda daha kötü olursam bakanımda yok senağlama
amma acıtasyon oldu zemuszemus
olee olaaaa 35 hafta olmusuz buguuunnn:))..
biz daha cok kucuguz yaabenneyaptımki 32+3 uz bugun.. en az 4 hafta gerekli bizeeyasakkelime
Benin de dün kontrolüm vardı. Önce NST'ye girdim. Doğumhaneyi falan gördüm. Ay çok fenaydı. Aslında o bildiğimiz muayene masası var. Tek oda. Ikınmak için tutacak yer var mı diye baktım bişey göremedim. Çok itici geldi. Allahtan gittiğim hastanede doğurmayacağım.
Neyse 20 dk NST'den sonra 40'larda sancımın olduğu çıktı. Doktoruma gittim. Sancılar düzenli değil dedi. Kızım da henüz doğum kanalına inmemiş. O yüzden yatarak istirahat edersen daha durur dedi. Ama galiba 38'de gelecekmiş. 40'ı doldurmayacak gibiymiş. Kızımın boyu birazcık uzamış. 46 cm olmuş. Kilosu da 2760 olmuş. Fena değil yani. Doğduğunda 3 kilo olsun daha bişey istemiyorum.
selam stardust... nasılsın canım?? bebişin nasıl? yatmaya devammı??
gebeliğimin 35. haftadasındayım.Hareket etmeyi sevmez oldum....sizlerin yazdıklarını okuyunca bende heveslendim...ancak cok cabuk yoruluyorum
kızlar iyi akşamlar,biz kızıma mobilya takımı aldık fakat ilk aylar bebeği yanımızda nerde yatıracağımıza karar veremedim yani beşik mi almalı sepetmi,sizler neler yaptınız?
Günaydın kıslar İyi haftalar hepinize biz geldik çalışıyoruz bu hafta son cuma izne ayrılıyorum kısmetse
Cumartesi doktordaydık kontrolümüz çok güsel geçti herşey yolunda böyle giderse günümüzü doldurcaz kısmetse doktorum ileriki haftalarda çatı muaynesi yapıcaz dedi ama sanırım 2 hafta sonra felan olur müsaitmi bakmamız lazım dedi
Artık herhafta gidicez kontrole Nstyede her hafta bağlanıcaz 20 dk bağlandık cumartesi günü bebeğin kalp atışlarını ve hareketlerini takip ediyorlar bebek hareket ettikçe elinizdeki düğmeye basıyorsunuz hareketlerin kalp atışlarının hızlanması ile paralel olması lazım dedi doktorum o şekilde çıktı neyseki
Bende sancı çıkmadı gayet iyisin çalışabilirsin dedi o yüzden bu hafta sonuna kadar gelicem kısmetse bizde haberler bu şekilde
sağol canım allahın izniyle bitsinde şu iş ...
kızlar ya benim bugün adet sancısı şeklinde sancım var
Kızlar günaydın herkesee. Bizimde cumartesi kontrolümüz vardı. sancım filan çıkmadı ama doktor 2 haftaya kadar alabiliriz artık bebeği dedi şu an 37. haftamdayım. 18-22 haziran tarihleri arasında bigün olacak ama ben 18 istiyorum perşembe gününe geliyo doktorumda hastanede olur 20 olsa cumartesiye geliyo doktor öğlene kadar hastanede sonra yok..Sanırım 18 haziranda doğucak Kuzeyim..
günaydınlar canımbom boş bir topik ne buuuu
neyse uyanacaklar için benden günaydınlar
azcık yüzünüze gülümseme gelir en azından
dikkat et kendini yorma lütfen otur bi köşeye al eline içeceğini yiyeceğini keyfine bak tatlım ev bu temizlenir nasılsa kendini yormaherkese günaydın nasılsınız şekerler bugün...
bizim evimiz temizleniyor bugün
saol cancağızım sanada iyi haftalargünaydın kıslar.... iyi bir hafta diliyorum herkesee........
çok güzel hayırlı doğumlar olsun sağlıkla al kuzeyini kucağına...Kızlar günaydın herkesee. Bizimde cumartesi kontrolümüz vardı. sancım filan çıkmadı ama doktor 2 haftaya kadar alabiliriz artık bebeği dedi şu an 37. haftamdayım. 18-22 haziran tarihleri arasında bigün olacak ama ben 18 istiyorum perşembe gününe geliyo doktorumda hastanede olur 20 olsa cumartesiye geliyo doktor öğlene kadar hastanede sonra yok..Sanırım 18 haziranda doğucak Kuzeyim..
hihoyyttt teşekkür ederiz ama bu dileğin heralde dilara için geçerli olmayacak gibinhihoyyytgünaydınnnnnnnnnnn hihoyyyt
sağlıklı , huzurlu ve erkenden doğurmadığımız bir hafta olsun hepimize kaydirigubbakcemile3
herkese günaydınn kızlarrra.s.
teşekkür ederim kızlarr vallahi bugün gitsem bi görünsem iyi olacak gibi sanki suyumda azalıyo gibi iç çamaşırım ıslnır gibi az az pembemsii üfff yaaa
maşallah canım heşey yolundaa sağlıkla gelsin bebişin gününde belli olmuş hayırlısı sonuçta sezaryan isteye göre aldırabilirsinn
bizede cumartes,i günü 24 haziran dedi bakalım hayırlısı ama kız beni dinlemiyoo gelme kızım sık dişini yok anacaım :)
kızlar yaa delireyimmi bilmiyorumm yaaa ağlıcam şimdiii şok oldum yaaaa bu nasıl iş bilmiyorummm hastaneyi aradım doktorla konuşmak içinn ayın 12 kadar yokmuşşşmafoldumben
heycandan ölicciiiiiimmmmmmdelikafaduldenteşekkür ederim kızlarr şimdi öbür doktoru aradımda gelmen gerekiyoo diyee bana bağırdııı ben çıkayımm bariii yoksa bu çocuk eve gelcekkdelikafadulden
ayyyyyyyyyyyyy dılossssssssssss yoksa eylul gelıyomuuuuuuu ayyy cok heyecanlandımmmmmsenağlama
aynen aynen diloşşş haberlerini ver dışarı çıkacaktım burda bekliyorum haberlerinnniiidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenayy zaten hıc keyfım yoktu rahatsızım dıye sımdı bıraz neselendımmmm
kızlar duşumu aldım çıkyorumm eşimi aradım sadece o gelcekk kimseyi telaşlandırmak istemiyorum eğer doktor olumsuz bişey derse o zman haber vercemm herkese bana duaa edindee benim sıpaa erken davranmasınn:Saruboceq:
Stardust valla benim hiiiiç doğurmaya niyetim yok. Baktım sancı çıktı şimdi afedersin popomu bir yere götürmüyorum. Hiçbirşeyi ellemiyorum. Geçen hafta kendimi çok yordum ondan hızlandı. Hedefim 40'a gelmek. İnşallah bir aksilik olmaz. Zaman azaldıkça korkum daha beter artıyor çünkü. Sanki doğuramayacakmışım gibi geliyor.
Dilara benden 1 gün gerideydi bak doğuruyor galiba. Hani küçükken aşı sırasına girerdik ya. Sıra yaklaştıkça stresin artar öyle bir duygu var içimde.
Ay neyse artık vakti gelince Allah cesaretini verir diyelim.
Evet ipeğimu 37. haftada çıkıcam kısmetse
Müdürüm saolsun yorma kendini istediğin zaman git dinlen diyo kendi eşide çok stresli bi hamilelik geçirmiş oğlu için azman diyo şimdi bana seninkide olur bak stres yapma rahat ol diyo kaydirigubbakcemile3 halden anlıyo yani inan bişiy yapmıyorum ufak tefek şeylerle uğraşıyorum maşallah müdürüme yawww
ewet canım biz bilinçli anneleriz allahında izniyle doğururuz ama işte son zamanlarda çocuklar 40 ı beklemiyor ne yazıkkı geçen haftada benimle 1 hafta arası olan arkadaşım doğurdu ...ama şöylede bişey var bebekler ne kadar sabırsız olsada annelerde bi o kadar bilgili olduğu için zorluk çekmiyoruz....
benimde arada aklıma geliyor korku ama sonuçta öyle yada böyle doğuracağım kendimi strese sokup o harika anı neden mahfedeyim....
dün yengem anlatıyor 6 aylık hamileyken babası vefat etmiş memlekete gitmişler 6 aylık hamileyken kalçasına kadar karlı yolda yürümek zorunda kalmış epey bir yoldu diyo..1 hafta bebek hareket etmemiş 1 hafta sonra bebek oynamaya başlayınca "bebek çok yoruldu heralde şimdi kendine geldi "demiş...delikafadulden inanamadım ne kadar rahatlar ben aynı saatte doktora giderim heralde...
kızlar duşumu aldım çıkyorumm eşimi aradım sadece o gelcekk kimseyi telaşlandırmak istemiyorum eğer doktor olumsuz bişey derse o zman haber vercemm herkese bana duaa edindee benim sıpaa erken davranmasınn:Saruboceq:
günayın star dust hoşgeldin cnm
Günaydın herkese. Yeni bir haftaya başladık çok şükür. Geçmişe göz attım. Herkes iyi görünüyor.
Gaydın kontrolün iyi geçmiş gözün aydın. Gönül rahatlığıyla çalışabilirsin.
Nur evini güle güle kirlet şekerim.
Menekşe kızzzz. Sen hiç görünmüyorsun. Bi de doğuracam diyorsun. Bir sonraki yazın doğurdum mu olacak. Valla bebeklerimiz kaç cm oldu topiğinde hala 12. haftada görünüyorsun. Güncelle bizi. Bebeğimiz kaç cm, kaç kilo? Bir de özletme kendini bu kadar.
Stardust'ım bu haftayı action olmadan geçir artık emi. Sen de öyle böyle 32'yi de bitirecen he.
herkese günaydınn kızlarrra.s.
teşekkür ederim kızlarr vallahi bugün gitsem bi görünsem iyi olacak gibi sanki suyumda azalıyo gibi iç çamaşırım ıslnır gibi az az pembemsii üfff yaaa
hayır canım cep telefonu yokk okadarda hastası varki nasılda bırakıp giderr tatilee yada hernereyee sinir şeyyy evet üst sokağımdaki hastaneye digiyodum şimdi orayı arıcam bakaolım inşallah o duruyodurr 2 aydırda gitmedim onaaa:1no2:
teşekkür ederim kızlarr şimdi öbür doktoru aradımda gelmen gerekiyoo diyee bana bağırdııı ben çıkayımm bariii yoksa bu çocuk eve gelcekkdelikafadulden
Dilara hiç durma canım doğum belirtileri bunlar ..
Sen en iyisi eve yakın olan yeri ara , orasıda olmassa bakırköy doğum evi ,semiha sakir doğum evleri var oraya gidin lütfen vakit kaybetme. ilki serzeryan olduğu için temkinli davranmalısın
ben temmuz anneleri diye açmıştım formu ama birileri erken davrandı galiba hadi hayırısı inşallah dualarım sizlerle