2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Tşkjler ıpeğimu evet bu hafta gelicem müdürümde saolsun yorulursun eve git sabahları geç gel nasıl istersen sorun yok dedi
Daha bi rahatladım inş. az kaldı sonrasında ufak tefek eksikler ve gezmelere başlıcam nasipse gidicem yerler var :jeyyar:

ıyi sabrettin Gaydın. Öyle böyle 37'yi yapmadan işi bırakmayacaksın.
Müdürün de çok iyimiş maşallah. Böyle anlayışlı olunca insanın daha bi çalışası gelir.

sen vur ben ısırcam vallahi çok çektirdi banada rahat bi hamişlik geçiremedim başından beri uykusuzluk çekiyorummdelikafadulden

kısss senin kadar gezen tozan ( ki ) , temizliğini yapan , misafir ağırlayıp misafirliğe giden bi kimse daha var mı sengözlerimebaksanab
bi de tutmuş rahat bi hamişlk geçiremedim diyor , biz naapalım , ben atiiim kedimi yüksk bi yerden kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun kızlar a.s.
madgirl gribe yakalanman iyi olmamış canım yaa , inşallah atlatırsın çabucak ..
sılacım serumlar işe yarıyor ,bir kereside bana da serum taktılar , 3-4 gün çok çok iyiydim ..

olee olaaaa 35 hafta olmusuz buguuunnn:))..

maşallahhh size
e biz de dün tam 32 olmuştuk , bi oleee olaaaa da bizden o zaman hihoyyyt

biz daha cok kucuguz yaabenneyaptımki 32+3 uz bugun.. en az 4 hafta gerekli bizeeyasakkelime

ayynen canım , aramızda 3 gün varmış seninle ve şöyle sıkıntıız bir 4 hafta daha geçirsek süppppppper olucak opuyorumnanaktan

maşallah İpek kızımaaaaa
demekki neyyymişşşşş 2 hafta sonra innnnnnnnnşallah senin mutlu haberini vericess burdannnnnn hihoyyyt

selam stardust... nasılsın canım?? bebişin nasıl? yatmaya devammı??

saol tatlım , dün keyfim yoktu , yattığım yerden tel.dan girdim nete , cevap yazmak zor ouyor öyle olunca okuyup çıktım sadece .. bgün görünce de cevap yaziim dedim Şeniz

gebeliğimin 35. haftadasındayım.Hareket etmeyi sevmez oldum....sizlerin yazdıklarını okuyunca bende heveslendim...ancak cok cabuk yoruluyorum

hoşgeldin canım ..
boşver iyi yapıyorsun .. benim dr. 6. aydan sonra bebeklerin olabildiğince yerçekimine maruz bırakmamak lazım derdi .. bir de dinlenmeye alışınca çabuk yorulma , batma türünde kasılmalar oluyor ve durduk yere panikliyor insan .. sonra ne keyif kalıyor ne gezme hevesi ...

kızlar iyi akşamlar,biz kızıma mobilya takımı aldık fakat ilk aylar bebeği yanımızda nerde yatıracağımıza karar veremedim yani beşik mi almalı sepetmi,sizler neler yaptınız?

ben 5 yaşına kadar kullanaileceğini garanti eden bir yerden salanır karyola aldım 70*130 cm ebatlarında , yatak odasında duracak .. 3-4 yaşından sonra çocuk/genç oda tak. düşünüyorum ..

güzel haberlerle gelmişsin canım, hep böyle olur inşallah ve kocaman paşana ..
bu haftdan sonra da izne ayrılıyormuşsun , inşallah bolbol dinlenirsin doğuma kadar ..

sağol canım allahın izniyle bitsinde şu iş ...
kızlar ya benim bugün adet sancısı şeklinde sancım var

benim de oluyor bazı günler ama sürekli değil ...

ayyyyy sadece 10 gün kalmışşşşşşşşşşşşşşşşşşş delikafadulden
ne heyecan verici bi şey bu yaaaa delikafadulden
bizim dr. 36 deyince alırım dediği için biz bile şimdiden heyecanlanıyoruz 4 haftamız kaldı diye , sizin evde kim bilir nasıl bir heyecan vardır ..
Allah sağlıcakla kucağıa almayı naip etsin canım :Saruboceq:

Dilaracım umarım biraz daha durur kızın 38. haftayı tamamlasa süper olur canım gerçi korkucak bişiyde yoktur doktoruma sordum küveze çok nadir girer 36. dan sonra bebekler dedi sen rahat ol canım bizde meraklandık hayırlı haberlerini alalım inş.:1hug:

ay benimkiler öyle erken girt felan demiyor gaydın:))
sabahları zaten 8,30 da geliyorum:) yoska mesai saat 8 ama patron o satte gelmediği için farketmiyor geç geldiğimi allahtan yoksa canımı sıkar konuşur.
bua rada zuzu tatilin keyfini çıakrıyor galiba.

Stardust valla benim hiiiiç doğurmaya niyetim yok. Baktım sancı çıktı şimdi afedersin popomu bir yere götürmüyorum. Hiçbirşeyi ellemiyorum. Geçen hafta kendimi çok yordum ondan hızlandı. Hedefim 40'a gelmek. ınşallah bir aksilik olmaz. Zaman azaldıkça korkum daha beter artıyor çünkü. Sanki doğuramayacakmışım gibi geliyor.
Dilara benden 1 gün gerideydi bak doğuruyor galiba. Hani küçükken aşı sırasına girerdik ya. Sıra yaklaştıkça stresin artar öyle bir duygu var içimde.
Ay neyse artık vakti gelince Allah cesaretini verir diyelim.

bom boş bir topik ne buuuu
neyse uyanacaklar için benden günaydınlar
azcık yüzünüze gülümseme gelir en azından
günaydınlar canım
herkese günaydın nasılsınız şekerler bugün...
bizim evimiz temizleniyor bugün
dikkat et kendini yorma lütfen otur bi köşeye al eline içeceğini yiyeceğini keyfine bak tatlım ev bu temizlenir nasılsa kendini yorma

günaydın kıslar.... iyi bir hafta diliyorum herkesee........
saol cancağızım sanada iyi haftalar

çok güzel hayırlı doğumlar olsun sağlıkla al kuzeyini kucağına...

günaydınnnnnnnnnnn hihoyyyt
sağlıklı , huzurlu ve erkenden doğurmadığımız bir hafta olsun hepimize kaydirigubbakcemile3
hihoyyttt teşekkür ederiz ama bu dileğin heralde dilara için geçerli olmayacak gibinhihoyyyt

kızlar yaa delireyimmi bilmiyorumm yaaa ağlıcam şimdiii şok oldum yaaaa bu nasıl iş bilmiyorummm hastaneyi aradım doktorla konuşmak içinn ayın 12 kadar yokmuşşşmafoldumben
teşekkür ederim kızlarr şimdi öbür doktoru aradımda gelmen gerekiyoo diyee bana bağırdııı ben çıkayımm bariii yoksa bu çocuk eve gelcekkdelikafadulden
heycandan ölicciiiiiimmmmmmdelikafadulden

ayyyyyyyyyyyyy dılossssssssssss yoksa eylul gelıyomuuuuuuu ayyy cok heyecanlandımmmmmsenağlama
ayy zaten hıc keyfım yoktu rahatsızım dıye sımdı bıraz neselendımmmm
aynen aynen diloşşş haberlerini ver dışarı çıkacaktım burda bekliyorum haberlerinnniiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar duşumu aldım çıkyorumm eşimi aradım sadece o gelcekk kimseyi telaşlandırmak istemiyorum eğer doktor olumsuz bişey derse o zman haber vercemm herkese bana duaa edindee benim sıpaa erken davranmasınn:Saruboceq:

Güle güle git canım. ıçin rahat olsun artık o kocaman bir kız ve eğer doğarsa kendi başına yani küvezsiz yaşamaya devam edecektir.

Benım kızında gelmeye nıyetı yok gıbı hala yukarda duruyo
bende hala ıŞe gelıyorum evde temızlık yaptık eŞımle hafta sonu ufak defek ıŞım Çok evde doĞurana kadarda bıtıremem herhalde

hadi cnm inşallah kötü bişey yoktur habersiz bırakma bizi

Evet ipeğimu 37. haftada çıkıcam kısmetse
Müdürüm saolsun yorma kendini istediğin zaman git dinlen diyo kendi eşide çok stresli bi hamilelik geçirmiş oğlu için azman diyo şimdi bana seninkide olur bak stres yapma rahat ol diyo kaydirigubbakcemile3 halden anlıyo yani inan bişiy yapmıyorum ufak tefek şeylerle uğraşıyorum maşallah müdürüme yawww

ewet canım biz bilinçli anneleriz allahında izniyle doğururuz ama işte son zamanlarda çocuklar 40 ı beklemiyor ne yazıkkı geçen haftada benimle 1 hafta arası olan arkadaşım doğurdu ...ama şöylede bişey var bebekler ne kadar sabırsız olsada annelerde bi o kadar bilgili olduğu için zorluk çekmiyoruz....

benimde arada aklıma geliyor korku ama sonuçta öyle yada böyle doğuracağım kendimi strese sokup o harika anı neden mahfedeyim....

dün yengem anlatıyor 6 aylık hamileyken babası vefat etmiş memlekete gitmişler 6 aylık hamileyken kalçasına kadar karlı yolda yürümek zorunda kalmış epey bir yoldu diyo..1 hafta bebek hareket etmemiş 1 hafta sonra bebek oynamaya başlayınca "bebek çok yoruldu heralde şimdi kendine geldi "demiş...delikafadulden inanamadım ne kadar rahatlar ben aynı saatte doktora giderim heralde...

Hürrem sen benden gayretlisin ama senin durumun farklı canımcım Allah yardımcı olsun sıcaklarda zorlanmaya başladık vakitli gelsin kuzularrrr:dance:

DıloŞ ınŞallah vaktıdne gelır hayırlsı ıle
haber ver tamam mı meraktan bızde doĞurmayalım burada:)

Evet onu ben de çok duydum. Stresli hamilelik bebeğin doğum sonrası davranışlarını etkiliyormuş. Olabildiğince sakin kalmak lazım.

Benimki beklesin diye elimden geleni yapıyorum:))
Hep kafama taktığım şeyler çok kolay olur. Bu da öylece geçecek. Sonuçta karşılığında kızımı kollarıma alacağım. Aslında bu da garip geliyor. Hamilelik uzun bir süreç. Karnımda hareket eden bir canlı var. Odası eşyaları, kıyafetleri var. Ama gariptir ki herşey bir oyun gibi. Galiba ilk olduğu için işin boyutlarını tam anlayamadım. Hala kendimi tam anne gibi hissetmiyorum. Ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım.
Bu arada yengene hayran oldum. Gerçi kadının alternatifi de yokmuş ki. Sanki usg vardı da o mu merak edip girmedi di mi?

Amın gaydıncım hıÇ sıcaĞa Çıkmıyorum ben dırek bomba gıbı oluyorum azıcık Çıksam bırde akŞam yemeklerını 6 gıbı yıyyorum artık yoksa Çarpıntı oluyo tıkanıp kalıyorum bu hafta Çok ŞıŞtım gÖren sen doĞurmadın mı hala dıyo yada ıkız mı dıyo :)

günayın star dust hoşgeldin cnm

hoşbuldm canımmmmm Şeniz
dersler nasıl gidiyor , sınava az kaldı di mi benneyaptımki

dün aramadım seni Z raporu vermek için :))))))
yuh diycen biliyorum ama yazıyorum yine de :))
dün akşam üzeri hastanedeydik yine ..
sabahtan bulantım vardı , kahvaltıdan sonra çkarttım hepsini .. bir gün öncesinden de beri bi tuhaf hisediordum kendimi , saf gibi ersem gibi , havada yürüyormuşum gibi bazen ..
ctesi-pazar yaklaşık 1er saat arayla tansiyon ve nabız ölçtük : 14-15 / 7.6 , nabızsa 116 gibiydi hep .. baş ağrısı da eklenince tuz biber oldu . dün bütün gün kırıklık ve halszlik vardı vücudumda bonus olarak bir de ..
bari azıcık moralim yerine gelsin diye dün 32+0 olunca şu gebelik haftamızı takip ettiğmiz siteden 33. gebelik haftasnı açtım , ne göreyim ?? dünkü belirtilere göre ( idrarda protein bulgusu hariç ) preeklampsi olduğumu zannetik ve en azından içimiz rahat etmesi için acle gittik , nabız-tanziyon lçüm vs . ardından idrar tahlili yapıldı , şükür temiz çıktı , protein yokmuş :Saruboceq:
eşim artık diyorki " gebelikte yaşanması muhtemel rahatsızlıkların - olası risk drumlarının çoğunu sektirmeden yaşadık , kalan bir şey varsa netten bulup öğrenelim , önlemimizi ona göre alalım , ne biliiiim yapılacak testler felan varsa yaptıralım da her defasında yüreğimiz azımıza gelmesin böyle " kaydirigubbakcemile3
adamceyiz de yıldı ama en çom da ana üzülüyor böyle durumlarda .. korkuyorm çünkü artık yaa , bazen çok fazla geliyor , isyan etmeye ramak kalıyor , son anda toparlıyorum ...
yani canimu , artık ekşınlar haftada 1-2 den günde 1 e düştü , bizim de böyle geçecek sanırım günlerimiz .. Allah sağlık ve sabır versin diyorum , daha da başka bir şeyy diyemyorum benneyaptımki

herkese günaydınn kızlarrra.s.
teşekkür ederim kızlarr vallahi bugün gitsem bi görünsem iyi olacak gibi sanki suyumda azalıyo gibi iç çamaşırım ıslnır gibi az az pembemsii üfff yaaa

teşekkür ederim kızlarr şimdi öbür doktoru aradımda gelmen gerekiyoo diyee bana bağırdııı ben çıkayımm bariii yoksa bu çocuk eve gelcekkdelikafadulden

kıs doğrdun doğurcan halen burdasın ve cevap yazıyorsun .. eşine - anene haber ver ve hemen o öbğr dr.unun olduğu hastaneye git .. sağlıklı haberlerini alıcaz inşallah .. telefonun vardır birilerinde mutlaka , haberdar etsin bizi senden ..
dualarımız seninle canımmmm

ilsu haklı canım , semiha şakir çok iyi -temiz ve yeni olduğu için yeni alet , makinalarla donanımlı . bir arkadaşım orada kadın doğum uzmanı olarak çalııyordu ve lapaoskopi ameliyatımı orada oldum ben ,neredeyse özel hastane konforunda ve çalışan personelin ilgisi mükemmel ..
imkanın varsa oraya gitmeni tavsiye edebilirim ..

ben temmuz anneleri diye açmıştım formu ama birileri erken davrandı galiba hadi hayırısı inşallah dualarım sizlerle

mayısta doğuran aceleci bir temmuz annemiz ve 2 haziranda ikizlerni dünyaya getiren bir diğer temmuz annemiz var yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…