2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

derin sabah ana kucağı falan yazmışsın canım netten almışsınız diye .benim aldıığm dönenceli oyun halısıydı kraft marka eğer istersen sitenin ismini verebilirim çokta uyguna gelmişti .30 tl oyun halısı 11 tl kargo parası.

canım ben anakucağı zannetmiştim demek oyun halısıydı ben ana kucağını öyle oyuncaklı istiyorum teşekkürler canımopuyorumnanaktan

benim kızım müzik duyduğunda hemen oynuyo..birde msn den ileti geldiğinde çıkan sese tepki veriyo..,
oğluşum da müzik duyunca sakinleşiyo
ya hangisinin nerde olduğunu nasıl biliyon yer değişmiyolarmı
bide biz bi çocuğun tepinişleriyle kıvranıyoz ayyy onlar ikisi birden tepinince vay haline senin yaaaa ama yinede değer dimi
kızlar yan komşum çocuğa kötü muamele yapıyor çok bağırıyor ve çok cahil bi kadın hep seslerini duyuyorum bugünde camda yüzünü gördüm dayak yemişti çizik yara bere içinde kıpkırmızı çocuk hemen içeri kaçtı beni görünce kadına sordum noldu diye dayak yedi bende nolcak doymuyor falan dedi ...bunu nasıl nereye şikayet edebilirim çocuk 4 e gidiyor...erkek çocuğu kekeliyor çocuk dayaktan zulümden....bana bi akıl verin ben bu kadına naapıyım nereye şikayet edeyim ne yapılabilir????

ya iğrenç bu nebiçim insanlık.allahım aklımıza mukayet ol nolur kimseyi böle yobazlaştırma el kadar çocuk ya naparsa yapsın okadar dayağı haketmezzzzzzz
:mymeka::eek:klava::mymeka::eek:klava::mymeka:

kızlar çok afedersiniz ama bişi sölemek istiyorum bakıyorumda haziran tpiğine ya millet hep bıçak altına yatmış ve halen daha sezeryan tarihleri alınıyomuş şaştım kaldım
hani dicem zorunluluktan
ama okadarıda zorunluluk olmaz dimi ama
nekadar kötü bi durum en doğalı dururken sırf keyfe bukadar sezeryan istenmesi çok tuhaf geldi bana kesinlikle sözüm meclisten dışarı

ipegimu kızının aynalıgına bayıldım.
helede aramıza hosgeldın yazısı cok şekeer.opuyorumnanaktan

Sağol canım. O yazıyı yeni doğum yapan bir arkadaşım verdi. Hastane süsü yapacağım.
Köpükten bişey ama güzel duruyor.

kıslar dün bende cildiyeye gittim apar topar.
gögsümğn altındaki ben bır önceki gun kanamaya basladı.sabahı zor ettim cok korktum.
neyseki doktor korkulacak bırsey olmadıgını zararsız ben oldugunu söyledı.
enfeksiyon olmus o yuzden kanama olmus.
tam ic camasırımın altına denk geldıgı icin tahriş olmus.
gögüsler karpuz kadar olunca zavallı benim iç çamasırının altında ezildi sanırım.kaydirigubbakcemile3
simdi benin düşmesi,ve iyilesmesi için krem kullanıyorum.:1closedeyes:

Geçmiş olsun Rosem. Benlerle uğraşmak iyi değil derler. En iyisini yapmışsın doktora gitmekle.

ipekcim çok güzel olmuş kızınn odası allah içinde rahat huzurlu kalayı nasip etsin.

ipeğimu odanız tam bi prenses odası.. çok beğendimmm.. güzell rüyalar görsün meleğin yatağında huzurla uyusun..

İpeĞİm odanıza bayıldım Çok Şeker olmuŞ allahım gÜzel gÜnlerde kullanmayı nasİp etsİn İnŞallah

Teşekkür ederim kızlar. Aslında atladığım kimse varsa ne olur alınmasın. Yorum yazan herkese teşekkür ederim.

senin ipeğininde odası harika mükemmel bayıldım prenses odası gibi taşlı sende beyaz almışsın bende beyaz aldım ama seninki hakkatten harika ya gözlerim doldu durmum olsa bende yapabilseydim allaha şükür yaptım ama gerçekten takımın çok güzel allahım güzel günlerde sağlıklarda kullanmayı nasip etsin genç odası yapıp kızının içinde şen kahkahalar atmasını sana göstersin yarabbim... :nazar::nazar:

Allah daha iyilerini sizlere nasip ederi inşallah. Hepimiz elimizden geldiğince iyisini yapmaya çalışıyoruz canım. Önemli olan aslında mobilyalar değil. Öncelikle onların hayatımızda var olmaları ki bu hakikaten birçok insanın şu anda hayalini kurduğu, ulaşmaya çalıştığı birşey. Sonra sağlıklı şekilde dünyaya gelmeleri. O yataklarda yattığında huzurlu ve mutlu olabilmesi. Hepsinin kısmeti ayrı yaşayacağı şeyler farklı. Tahtını yapıyoruz da bahtını yapamıyoruz maalesef. İnşallah güzel günler görürler. Gerisi nasıl olsa bir şekilde tamamlanır. Sen de elinden gelenin en iyisini evladına vermişsindir. İnşallah genç odasını da gönlünden geçen gibi alırsın.

ipeğimu odanız çok güsel olmuş canım maşallah sağlıkla büyüsün kızın inş. sadece aksesuarları eksik kalmış onlarıda zamanla alırsın tatlım bu sıcaklarda sırf onlar için çıkma perdene bayıldım tam kızçe odasına uygun dediğin yerede bakabilirm bide mobilyayı aldığımız yerlede konuşucam takımına uygun yaptırabilirimde bi takımı gelsin akşama ona göre karar vericez artık

Tamam canım aklında bulunsun.

sagolasın canımm.. evet canım malesef geldim hemen kontrole gittimm.. allahtan gitmişim hemen yoksa hiç bilmeden bir anda dogum baslayabilirdii.. gelmeden önceki son muayenede kasılmam oldugunu soledi hepsi bu. gider gitmez kendi doktoruna görün dediler. ucak yolculugu fazlaca hırpalamıs beni doktorumun dediğine göree.. :çok üzgünüm:

Geçmiş olsun Sıla. Allah korusun. İyice dinlenmeye çalış.

ÇOK İLGİNÇTİR Kİ BENİM KIZIM DA BANYO YAPTIĞIM ZAMAN ÇOK TEPKİLİ BANYOMUZ BİTENE KADAR HOPLAYIP TEPİNİYO SUYUMUZDA ILIK OLUR AMA NASIL ANLIYO BİLMİYORUM BANYODAN HEMEN SONRA UZANIYORUM DİNLENSİN BİRAZ DİYEopuyorumnanaktan

canimuu hepsi çooook güzel , tam prenses odası olmuş , bayıldım yaaa delikafadulden
İpek kız mışıl mışıl uyusun , güzel güzel oynasın içinde :asigim:

Sağol canimu.

bu arada bebegın kılosuyla balık yagı hapının bı ılgısımı varmıs
benım bıldıgım bebegın beyın gelısımı ıcın bu hapfisfisfis

Balık yağı son ayda algılamasını arttırıyormuş. Ama o hafta balık yediysen hap kullanmaya gerek yok diye duymuştum.

kızlar yaa dışardan geldim yürümedimde fazla kayınvaldeme uğradım orda oturdum ama benim aşağısı çıtır çıtır kemik sesi geliyo çatımmı genişliyoo neee anlamadımm zaten acı var normalde yürürken felan -tatlicadiarzu-

Bende yatakta kalçamdaki kemiklerin seslerini duyuyorum. Galiba epey ara mesafesi arttı.

dün arkadaşım doğurdu 35 haftalık birden suyu geliyor eşi evde taksi çağırıyorlar doğru hastaneye 1 saat içinde doğurmuş bebek 2850 gram bugünde çıktı hastaneden :):nazar:

kızlar çok afedersiniz ama bişi sölemek istiyorum bakıyorumda haziran tpiğine ya millet hep bıçak altına yatmış ve halen daha sezeryan tarihleri alınıyomuş şaştım kaldım
hani dicem zorunluluktan
nekadar kötü bi durum en doğalı dururken sırf keyfe bukadar sezeryan istenmesi çok tuhaf geldi bana kesinlikle sözüm meclisten dışarı

Ben de keyfe keder ameliyata karşıyım. Sonuçta epidural var. Normal doğum sancısından korkan bu alternatifi değerlendirebilir ama nihayetinde herkesin kendi vücudu. Nasıl rahat edeceklerse o şekilde doğurabilirler mantıken.

kızlar demır hapı bende cok kotu kusma ve ishal yapıyo 2 seferdır hem de aynı anda napcamı sasırdım tam bı saat surdu. sıze de oldu mu

kızlar demır hapı bende cok kotu kusma ve ishal yapıyo 2 seferdır hem de aynı anda napcamı sasırdım tam bı saat surdu. Sıze de oldu mu

ya annecik allah aşkına senin demir hapın hangisi canım
valla ben 2tane kullandım ikiside beni kabız etti
biri ferum fort galiba biride ferro sanol

selammmmmm
temmuzda mı doğacak paşam ağustostamı bilmem ama bende sizdenim selam herkese

hoşgeldin canım , kaçıncı haftadasın ???
ne zaman hayırlısıysa o zaman doğum yaparsın inşallah . biz de temmuz anne adayıyız güya ama mayısta - haziranın 2sinde doğum yapan annelerimiz var mesela yerimseniben
hatta bir çoğumuz haziranın ortasından itibaren kucaklarına alacaklar prens ve preseslerini ..
Allah sağlıklı,sorunsuz ve kolay doğumlar nasip etsin hepimize ...

kızlar yaa dışardan geldim yürümedimde fazla kayınvaldeme uğradım orda oturdum ama benim aşağısı çıtır çıtır kemik sesi geliyo çatımmı genişliyoo neee anlamadımm zaten acı var normalde yürürken felan -tatlicadiarzu-

o çıtırtılar çattırrrr çattırrr doğuracağının ayak sesleri olmasın sakın kaydirigubbakcemile3
felaket tellalıyım , evet :jeyyar:

dün arkadaşım doğurdu 35 haftalık birden suyu geliyor eşi evde taksi çağırıyorlar doğru hastaneye 1 saat içinde doğurmuş bebek 2850 gram bugünde çıktı hastaneden :):nazar:

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım darısı en hayırlı vakitte sana da olsun ..
zaman yaklastıkca dogumdan korkmaya basladım cok
hep dua edıyorum allahım gecenın bı yarısı sancıyla uyanayım suyum gelsın hemen hastaneye gıdıp anında dogurayım dıye ınsallahhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

ya kıss deli misin , neden gece yarısı gelsin sancın :1shok:
gündüz gündüz gelse ya adam giibi kaydirigubbakcemile3

starcım,kikolecim,diloscum ve diger fotolarıma yorum yapan tum arkadaslara tesekkurler..moral oldunuz valla bana:)

rica ederim tatlım , olanı yazdım Şeniz
canım ben anakucağı zannetmiştim demek oyun halısıydı ben ana kucağını öyle oyuncaklı istiyorum teşekkürler canımopuyorumnanaktan

derin o dediğin aparatlardan satılıyor nette, ama adresini bilmiyorum , gözüme takılmıştı bir sitede , hem de 19 tl felan gibiydi ..

hani dicem zorunluluktan

bence tercih meselesi biraz da , o yüzden eleştirmemek , yadırgamamak yada yargılamamak en iyisi sanırım ..
misal ben , korkuyorum normal doğumdan ..
hayatta yapamayacağım tek şeydir sanırım .. ve uzm. dr.lar da diyorki hangi doğum şeklini kafanıza yerleştriseniz o doğum kolay olur ve diğer şekildeki doğum her anlamda anneyi zorlar ..
kim normal doğumun ne kadar harika , olağan üstü ve sağlıklı oludğunu söylerse söylesin kafamdaki korkuyu atamazki , böyle de bir şey var ..

hani dicem zorunluluktan
aynen keşke normal olsa adı üstünde NORMAL DOĞUM ama mümkün değilmiş
dilara sezeryan doğumun üstünden 5 ylı geçince normal doğum olabiliyormuş derler
acaba sende öyle olur musun:)))
8 sene geçti benim doğumum üstünden ama malesef iç dikişlerde açılma olursa tehlikeli oluyomuş yapmıyolar türkiyede yurtdışında oluyomuş galiba ama
ödüm şeyimee kaçacakk acıcakmı diyee:roflol::roflol:
diloş acaba gittnmi ben kaçırdım mevzuyu yine şu benim devamlı giden bağlantım yüzünden .bende yaptıracam sonlara doğru inş.
1401.jpg
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ya annecik allah aşkına senin demir hapın hangisi canım
valla ben 2tane kullandım ikiside beni kabız etti
biri ferum fort galiba biride ferro sanol
bendede aynen haplar kabızlık yapıyor hatta hemoroidde oluştu bütün kış sırf bu yüzden ağlayarak geçti hep ama ferplex şurup formu süper ishale çevirdi beni çok rahatım artık:lepi:

stardust canım çatır çatır doğuracağımkaydirigubbakcemile3 halen çatırdıyoo yaa adım atarkennkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar bende her akşam 40 dk kadar yürüyorum bugün acaip bir bel ağrısı var .yavaş yavaş dökülüyoruz galiba

ağrı pompasından bahsetmişti biri baktım netten forumda biri kullanmış şiddetle tavsiye ediyor acaba devlet hastanelerinde varmıdır ben hiç duymamıştım böyl birşeyi yarın doktoruma sorayım

merhabalar . kızlar bugün katılamadım ara ara girip okudum of klavyem bozuldu ekran klavyesiyle yazıyorum . haber veriyim dedim dün doktordaydık kızım iyiydi ama kordondan kurtulamamış bide bir hafta sonra doktorum 20 sine kadAr tatile çıkıyo bir haftalığına umarım doğurmam o hftada hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

comebaby hoş geldin canımm gözün aydın sağlıkla büyüt bebişlerini inşallah tez zmanda toplar kuzucukların alırsın kucağınaa:1hug::nazar:

merhabalar . kızlar bugün katılamadım ara ara girip okudum of klavyem bozuldu ekran klavyesiyle yazıyorum . haber veriyim dedim dün doktordaydık kızım iyiydi ama kordondan kurtulamamış bide bir hafta sonra doktorum 20 sine kadAr tatile çıkıyo bir haftalığına umarım doğurmam o hftada hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

canım benim üzülme sakın sonuçta 2 kez kordon dolanması olabiliyomuşş sanırım seninki bir kez dolanmışş inşallahh bişeycik olmucakk bende çok korkuyorum doktorun izinde felan olmasından inşallah öyle bişey yaşamayızz doktorlarımız yanımızda olurlarr:eek:

X