2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

hayırdır tatlımm ne oldu canını sıkan şey nedirCADIARZU

canım kayınvalidem kartalda görümcemde kalıyor ben karnı burnundayım hafta sonu gel bizi gezdir diye aramışlar eşimde gizli gizli bişeyler söyledi çok sinirlendim:jeyyar::jeyyar:

canım kayınvalidem kartalda görümcemde kalıyor ben karnı burnundayım hafta sonu gel bizi gezdir diye aramışlar eşimde gizli gizli bişeyler söyledi çok sinirlendim:jeyyar::jeyyar:

anladım tatlımm sen üzme kendini eşin bişeyler demiştir cavabını vermiştirşakkıdı

güyaa bugün hava yağdı dimi daha çok sıcak basıtırdı nasıl sabah olacak şimdii:ecrin_bebek:4 saatlik uykuya ayaktayım halennkaydirigubbakcemile

ben iki gecedir uyumuyorum yaa forumda kimse yokk sohbet odasına takılıyorum çok iyi kişilerle tanıştım 2 de hamiş buldum kendime gece 3 4 kadar dertleşiyoruzdelikafadulden

inşallah bu gece uyurumm saat 12 de yatıcam bakalımm bide ayaklarımın altı yanıyo alev gibi soğuk suya sokucam bi güzel öyle yatıcamşakkıdı

slm ben de uyyamayanlardanım. bazen cok ınce ınce sag ya da sol tarafımdan cok hafıf sancı hıssedıyorum sızlama gıbı. normal mı acaba. daha once hamılelık gecırmeyınce bılmıyo ınsan hangısı normal hangısı degıl

merhaba herkese ben ağustos annelerinde takılıyorum ama doğumum temmuz sonu da olabilir..var mı aranızda doğuran? Allah hepinize kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin

merhaba herkese ben ağustos annelerinde takılıyorum ama doğumum temmuz sonu da olabilir..var mı aranızda doğuran? Allah hepinize kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin
merhaba canım..aramızda doğuran oldu..adenzar arkdaşımız 29 haftalıkken doğum yaptı bebeği küvezde..comebaby arkdaşımızda ikiz bebek dünyaya getirdi onlar da 32 haftalıktı...senin bebeğin de hayırlı olsun Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin...

saol canım teşekkür ederiz aynı dua ve dilekleri sana da iletirim...

herkese günaydın bende açmış olayım bari bu günün nöbetçiside ben oldum .-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…