2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

merhabalarr..
,umarım herkes çok iyidir. biz de çok iyiyiz oğlumla. hastaneden geldik. oğlum 2250 gr olmuş :nazar:
veee 2 hafta sonra kontrol için yine çağırdı. nst ye bağladı çok şükür herşey yolundaymış. büyük ihtimalle sezeryan olacak dedi. ayın 18 inde gittiğimde konuşucaz. sezeryan olursa bu ayın sonunda olacak büyük ihtimalle. allah hakkımızda hayırlısını versin...
gözün aydın canım..maşallah paşaya :ecrin_bebek::asigim:
hakkında hayırlısı inş güzel haberlerle gelirsin canım :1hug:

comebaby'den taze haberler var hihoyyyt

yarın çıkıyor hastaneden , aslında bugn çıkabilimiş ama o kendis kalmak istemiş 1 gün daha ..
çok erken doğum olduğu için süt sağılsa bile çok çokk az geliyormuş , 3 saatte bir sağıyormuş sütünü ..
kızçeler iyiymiş ..
1500 gr olan Nilsu hanım 1480 gr olmuş , 42 cm bıoyunda :nazar:
1250 gr olan Bensu hanım 1350 gr olmuş , 41 cm boyunda , Bensuya çifter çifter :nazar: :nazar:
hepinize selamları varrrr :teytey:
maşallah maşallah kocabi maşallah bebişlere
inş bebişleride en kısa zamanda hastaneden çıkralar :Saruboceq:

ipeğimu bakalım ctesi duruma göre netleşicek eğer sancım çıkar ise zaten bitiririm beklemem 37. haftaya kadar hayırlısı bakalım
izne çıktığımda gidicem o tarafa haftaiçi daha rahat olur diye düşünüyorum annem arkadaşım felan gidicez tek gitmem zaten son zamanlarımız çünkü nolur nolmaz
Eklede resimlere bakalım canım nevresim takımına takım da yaptırabilirim ama kararsız kaldım şimdilik oda gelsin kurulsun bakalım ona göre netleştiricem seninkilerde fikir vermiş olur

kızlarr halen solunuzamı yatıyosunuzz ben şimdiye kadar soluma pek yatmadımm yatamadım arada sağ tarafımdan rahatsız olursam mecbur yatıyorummkaydirigubbakcemile

eyetkiner maşallah oğluşuna canım iyice etlensin butlansın sağlıkla gelsin inş. canımcım neden sezeryana döndünz hayırdır:emir_bebek:
comebabyin kızçelerinede kocaman maşallahlar gitsin ne güsel hızla toparlasınlar inş. emzirmekten vazgeçmesin anne sütü çok iyi gelir bebişlere sarılığı da önlüyomuş Allah yardımcısı olsun bol bol sütü olsun inş. sıvı tüketsin, hurma yesin, çemen yesin , ısırgan-rezene çayı içsin stardust iletirmisin lüftennn.
selamlarımızıda ilet lüften eve çıksınlar bende aramak istiyorum o zaman:1hug:

ben sıkça soluma yatıyorum ağrım olursa sağıma dönüyorum sonra gene sola devam ediyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar bende böle pc karşısında akşam ediyorum sonra eşimin gelme saatine yakın bi ayaklanıyorum pır dönüyom valla
ama geçenlerde öğleyin gelebildi diyoki bana eğer evin bi odasıda olsa onuda hallederdiniz galiba
tabi anlayışlı espirikli bi kocişim olduğundan sıyırdım
ya canım dedim yapamadım bişe öleydim böleydim geçiştirdim sağolsun güldü geçti hiçbizamanda öle evde niye dağınıklık var diye laf etmemiştir dahada allah yardımcınız olsun valla işiniz zor der
şimdi deceksinizki bu muhabbet nerden çıktı
hüzün yazdıya kocişim gelir işlerimi halledeyim diye aklıma geldi

maşallah o paşacığa canım

hoş geldin canım maşallah oğluna herşey yolunda olması güzell demek sezaryan olucan sende hakkında hayırlısı olsun tatlımm:nazar::1hug:

bu güzel haber bebişler büyüyo maşallah kuzularaaa:nazar::nazar::lepi:

canım maşallah oğluşunaaaa :nazar:
ve sana da :nazar:,herşeyin yolunda olması ne güzel .. bu ayın sonunda olacaksa sayılı günler kaldıııııııı delikafadulden
Allah sağlıcakla , sorunsuz bir şeilde kucağına almayı nasp etsin canım ..

star dust ve emelcim hoşgeldiniz .

evet starcım nuby görmüştüm doğal dokununuş serisi diye satılıyordu sanirim
Emelcim masallah oğluşuna yaa sezeryan olursan epey az kalmış seninde doğumuna.

karen,eyetkıner hoşgeldınız kızlar
emelcım masallah oğlusuna nazar degmesın:nazar:

hoşgeldiniz herşeyin yolunda olmasına sevindim canım gözün aydın .ama sen normal doğum düşünüyodun neden sezeryana döndüki

hepimizin gözü aydın önceliklede o minişlerin annesinin babasının
bitane inatçı bi kız gördüm sankim inşallah fazla inat etmez de kilosunu toparlar
maşallah hepsinede:nazar::nazar:

Hoşgeldin. Maşallah kocaman olmuş paşa.:nazar:

Aferin Bensu'ya. Nilsu onun proteinlerini de yemiş içerideyken. İnşallah hemen 2 kilo olurlar da kızlar da anneleri ile eve giderler.

gözün aydın canım..maşallah paşaya :ecrin_bebek::asigim:
hakkında hayırlısı inş güzel haberlerle gelirsin canım :1hug:

maşallah maşallah kocabi maşallah bebişlere
inş bebişleride en kısa zamanda hastaneden çıkralar :Saruboceq:

çook teşekkürlerr kızlarr.. sağolun.
ben normal düşünüyordum ama dr um bana tercih hakımı sorarsa bebeğim nasıl daha az riskle dünyaya gelecekse öyle olsun diyecektim. gerçi henüz belli değil ultrason dan sonra dr umun asistanı tansiyonumu ölçüyordu dr um dğer odaya girmiş annem sormuş herşey yolunda demiş. normal mi sezeryan mı olacak dr bey diye sorduğunda bu tüp bebek kıymetli riske atmayalım sezeryan olacak demiş. ama ben henüz bişey sormadım.. ayın 18 inde kesin belli olur sanırım. yanii sezeryan olursa bu ayın sonunda alınır diye düşünüyorum ama yine de bilmiyorum....

sağol canım sanada geçmiş olsun düzeldi mi tansiyonun
saol canım..şükür şuan iyiym hihoyyyt
gulistancım doğum sonrası acıları azaltıyormuş özellikle sezeryanda
hmm saol canım..dr.a bi sorayım bakalım a.s
saol canımm Şeniz

herkese ıyı aksamlar ben cıkıyorum esımın gelmesıne az kaldı ıslerımı halledeyım öpuldunuzopuyorumnanaktan

iyi akşamlar :teytey:

kızlarr halen solunuzamı yatıyosunuzz ben şimdiye kadar soluma pek yatmadımm yatamadım arada sağ tarafımdan rahatsız olursam mecbur yatıyorummkaydirigubbakcemile

Dilaracım bebeğin zaten sağlıklı büyüyorsa sol sağ o kadar da farketmez. Kilosu veya gelişimi geri olsa dikkat et derdim de. Artık istediğin gibi yat bence.

karen,eyetkıner hoşgeldınız kızlar
emelcım masallah oğlusuna nazar degmesın:nazar:

hosbulduk huzuncum..:)

merhabalarr..
,umarım herkes çok iyidir. biz de çok iyiyiz oğlumla. hastaneden geldik. oğlum 2250 gr olmuş :nazar:
veee 2 hafta sonra kontrol için yine çağırdı. nst ye bağladı çok şükür herşey yolundaymış. büyük ihtimalle sezeryan olacak dedi. ayın 18 inde gittiğimde konuşucaz. sezeryan olursa bu ayın sonunda olacak büyük ihtimalle. allah hakkımızda hayırlısını versin...

emelcim masallah oglusuna.....Allah saglıkla kucagına almak nasib etsin canımcım..

comebaby'den taze haberler var hihoyyyt

yarın çıkıyor hastaneden , aslında bugn çıkabilimiş ama o kendis kalmak istemiş 1 gün daha ..
çok erken doğum olduğu için süt sağılsa bile çok çokk az geliyormuş , 3 saatte bir sağıyormuş sütünü ..
kızçeler iyiymiş ..
1500 gr olan Nilsu hanım 1480 gr olmuş , 42 cm bıoyunda :nazar:
1250 gr olan Bensu hanım 1350 gr olmuş , 41 cm boyunda , Bensuya çifter çifter :nazar: :nazar:
hepinize selamları varrrr :teytey:

muhabire hanım starcım..:)..bu haberler flas flas tadında oluyo sayende canım ...comebabye ve guzel bebeklerine koca b masallah ve selamlarımızı da ilet kendisine..

hoşgeldin canımcım.bi okuda gel bakalım
evet canım geçen yıl nisan ayında oldum

ilsu yaa sen nie kurtaj olduydun bnmki gb bos gebelik miydi?

Ben de yaptırdım. Cumartesi kontrole hazırım. Bu sefer de çatı muayenesi yapmazsa zorla yaptıracam. İkidir kendimi parçalattırıyorum da. Neyse bu sefer kazasız belasız atlattım.

eminsin dimi , yok bi vukuat kaydirigubbakcemile3

sırf uyumak derdine aldırıyorumm yoksa hiç sevmem normalde klimalı yerde bile durmam ama bunalım geçiriyo insan bu yüklee dimi canım:)

aynen canım , bana da klima dokunur alerjimi azdırıyor havayı kuruttuğu için ..
hatta doğuma götüreceğim çantamda olacak bi tane masa üstü vantilatör , klima açamayacağım için onunla idare edicem :sm_confused:

selam güzel anneler :1hug:
hepiniz iyisiniz umarım :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5

bugun benim hep tansiyonum düşüktü ne yaptıysam çıkaramadım..yattım bol bol..şuan şükür iyiym..bu aralar biraz arttı.inş bi sorun omadan atlatırım..dr da yükselmesinde düşük önemli diil diyo :bbo:

canım geçmiş olsun , yüksel olmasından iyidir düşük tansiyon yerimseniben
biraz uzansan iyi gelirdi ..

eğer sezeryan olursam acı pompası taktıracağım
acıyı minimuma indiryormuş

o nasıl bir şey canım ?? extraya mı giriyor yada her sezaryende verile fix bir şey değil mi ??
öğrendiğim iyi oldu , hastaneye doğumdan önce gidip bazı sorularım olacaktı merak ettiğim , bunu da sorarım ..

emel maşallah oğluna

comebabynin bebeklerinede maşallah allah sağlıkla evlerine gitmeyi nasip etsin

eyetkiner maşallah oğluşuna canım iyice etlensin butlansın sağlıkla gelsin inş. canımcım neden sezeryana döndünz hayırdır:emir_bebek:
comebabyin kızçelerinede kocaman maşallahlar gitsin ne güsel hızla toparlasınlar inş. emzirmekten vazgeçmesin anne sütü çok iyi gelir bebişlere sarılığı da önlüyomuş Allah yardımcısı olsun bol bol sütü olsun inş. sıvı tüketsin, hurma yesin, çemen yesin , ısırgan-rezene çayı içsin stardust iletirmisin lüftennn.
selamlarımızıda ilet lüften eve çıksınlar bende aramak istiyorum o zaman:1hug:

teşekkürlerr arkadaşlarr kaydirigubbakcemile5

ben elimden geldiğince soluma yatmaya çalışıyorum ama herzaman yatamıyorum tabii

hosbulduk huzuncum..:)

emelcim masallah oglusuna.....Allah saglıkla kucagına almak nasib etsin canımcım..

muhabire hanım starcım..:)..bu haberler flas flas tadında oluyo sayende canım ...comebabye ve guzel bebeklerine koca b masallah ve selamlarımızı da ilet kendisine..

ilsu yaa sen nie kurtaj olduydun bnmki gb bos gebelik miydi?

çok teşekkürler canımm sağoll:1hug:

Benim de işlerim var. Kızımın son posta ütüsünü yapacağım.
Kendinize iyi bakın.

Bizde gidiyoruz evimize hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere inş. zemuszemus

iyi akşamlarr kızlarr...

X