2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

iyi akşamlar kızlar yarın görüşrüzz tabi ben burdayım gece ve gündüz nöbeti uyuku olmadığı içindelikafadulden

hııı anladım şimdi benim her gittiğim doktorun yanındaki kızlar önceden hazırlıyolar doktor öle gelip bakıyo biraz iç çamaşırımı indirip içine peçete sokuyolar kirlenmesin diye sonra kız jeli sıkıp bırakıyo doktorda öle geliyo elle muane olmadım daha
aynen bendede böyle oluyor yan yat yada aşağı aç yada herhangi bişey demiyor banada...
Kıslar sezeryanda üzerinizde kıyafet oluyomu ameliyathanede sanırım hepsini çıkarıyolarmuş o giydirdikleri yeşil elbiseyide doğrumu??
öyle bende teyzem en son sezeryan oldu ameliyathane kapısından öpüştük gitti poposu ortadaydı arkadan sadece 3 iple bağlı deli gömleği gibin oh püfür püfür hihoyyytzemuszemus
Normal doğumda da sezeryanda da ameliyat kıyafeti giydiriyorlar. Yani tamamen çıplak oluyorsun aslında.
olalım ne var düşünsene sıcaktan çatladığını daha kötü bırak üflesin bi yerlerden essin alkisalkisalkis
eğer sezeryan olursam acı pompası taktıracağım
acıyı minimuma indiryormuş
not aldım tatlım 17 sinde doktora gidicem not alıyorum o zamana kadar soracaklarımı sonra heyecandan unutuyorum ....şakkıdı
canım benim giydiğim önlükte hem önde yırtmaç hem arkada vardı yatınca hemşireler sıyırıyoo onu üstee öyle oluyo yanii sanırım öndede ameliyat yerine kadar 2 çıt çıtı vardıı onları açıyolarr öyle yeşil elbiseyle giriyosun ve çıkıyosun başka bişey giydirmiyolarkaydirigubbakcemile2
aman giydirseler nolcak hepten çıplak olsan nolcak onu giydiriyolarda noluyo neticede yine açıp bakıyolar yine her yer meydanda yani :içelim:
merhabalarr..
,umarım herkes çok iyidir. biz de çok iyiyiz oğlumla. hastaneden geldik. oğlum 2250 gr olmuş :nazar:
veee 2 hafta sonra kontrol için yine çağırdı. nst ye bağladı çok şükür herşey yolundaymış. büyük ihtimalle sezeryan olacak dedi. ayın 18 inde gittiğimde konuşucaz. sezeryan olursa bu ayın sonunda olacak büyük ihtimalle. allah hakkımızda hayırlısını versin...
kuşum sende türkiye hastanesine gidiyordun heralde yanlış hatırlamıyorsam...doktorun kimdi ...bende 17 sinde gidicem....bakalım doğum şekline bişey demiyor ama belki diye başlayan bir cümle kurar ...

comebaby'den taze haberler var hihoyyyt

yarın çıkıyor hastaneden , aslında bugn çıkabilimiş ama o kendis kalmak istemiş 1 gün daha ..
çok erken doğum olduğu için süt sağılsa bile çok çokk az geliyormuş , 3 saatte bir sağıyormuş sütünü ..
kızçeler iyiymiş ..
1500 gr olan Nilsu hanım 1480 gr olmuş , 42 cm bıoyunda :nazar:
1250 gr olan Bensu hanım 1350 gr olmuş , 41 cm boyunda , Bensuya çifter çifter :nazar: :nazar:
hepinize selamları varrrr :teytey:
çok mutlu oldum dualarım hep onlarlaydı hala daha öyle inşallah en yakın zamanda 2 kg olurlar sütüde bol bol gelir .selam söyleeeee

kızlarr halen solunuzamı yatıyosunuzz ben şimdiye kadar soluma pek yatmadımm yatamadım arada sağ tarafımdan rahatsız olursam mecbur yatıyorummkaydirigubbakcemile
valla uyku problemim yok kafgayı kor komaz uyuyorum hele bu hafta eşim gececi o gider gitmez güm aşağı sabahta rahat kalkıyorum gündüz uzandığımda sol tarafıma yatıyorum daha rahat ettiğim için....sırt ütü yatamıyorum nefes alamıyorum sol yada sağ...

Son düzenleme:
benim tüylerim çok zayıf canım nerdeyse ben 6 ayda bir bacak ve koltuk altıma da 2 ayda bir ağda yaparımm ince telli ve az çıkıyoo seyrekk oaraya jilet vurduğum için çoğaldı eminimki 2 3 kere yapılsa azalacakk ama korkaklık var iştee-tatlicadiarzu-

hadi yaa ne şanslısınnnn , kıskandım bak benneyaptımki kaydirigubbakcemile3
starcım aynen katılıyorum sana iyiki gitmişim ve hakkatende şimdiye kadar neden gitmemişim dedim

Şeniz kaydirigubbakcemile5

star dust ve emelcim hoşgeldiniz .

evet starcım nuby görmüştüm doğal dokununuş serisi diye satılıyordu sanirim
Emelcim masallah oğluşuna yaa sezeryan olursan epey az kalmış seninde doğumuna.

hoşbuldum canım , nuby çok güzel yaa slkon olduu çin yummmmşacık bi de , ağız kısmı anne memesi gibi üstelik :asigim:

star_dust hoşgeldın canım comebabyın ıyı olmasına sevındım ınsallah bebıslerde sagsaglım cıkarlar bıan önce:nazar:

hoşbuldum canım kaydirigubbakcemile5

Aferin Bensu'ya. Nilsu onun proteinlerini de yemiş içerideyken. İnşallah hemen 2 kilo olurlar da kızlar da anneleri ile eve giderler.

Akşam data kablosu olmasa da eşimin telefonundan çekip resinleri yollarım bakarsın.
Bensunun yüzündeki yassılık da düzelmiş , kıpır kıprlarmış ikisi de :asigim:
bak ben de bekliyorum merakla , akşam aşkı memnu var felan deme , uğraş acccık ve ekle , ok yerimseniben

maşallah comebabynin prenseslerine çok sevindim canım selamlarımızı iletirsen sevinirim

masallah prenseslere ... bensuyada koca bi masallah iyi almış 1 günde kilosunu..
görüşürsen slm larımızı ilet cnm

eyetkiner maşallah oğluşuna canım iyice etlensin butlansın sağlıkla gelsin inş. canımcım neden sezeryana döndünz hayırdır:emir_bebek:
comebabyin kızçelerinede kocaman maşallahlar gitsin ne güsel hızla toparlasınlar inş. emzirmekten vazgeçmesin anne sütü çok iyi gelir bebişlere sarılığı da önlüyomuş Allah yardımcısı olsun bol bol sütü olsun inş. sıvı tüketsin, hurma yesin, çemen yesin , ısırgan-rezene çayı içsin stardust iletirmisin lüftennn.
selamlarımızıda ilet lüften eve çıksınlar bende aramak istiyorum o zaman:1hug:

hepinizin iyi dilek ve selamlarınızı iletiyorum her defasında yerimseniben
gamzecim yazdıklarını da ileticem .. ben bulgur , soğan ve hepsinden çok bol su içmenin sütü attırdığını duymuştum deneyenlerden .. bir de humananın çayı varmış sanırım ..

kızlarr halen solunuzamı yatıyosunuzz ben şimdiye kadar soluma pek yatmadımm yatamadım arada sağ tarafımdan rahatsız olursam mecbur yatıyorummkaydirigubbakcemile

evet canım inatla soluma yatmaya çalışıyorum , daralınca sağa da dönüyorum tabi ama genelde hep sola yatıyorum , zaten önceden de hep soluma yatardım zor olmadı benim için ... sağa yatınca daralıyorum aslında , nefesim kesiliyor gibi hissediyorum , bir de oğluşum ahat vermiyor sağa yatınca , ite dürte beni souma yatırıyor .. şimdiden parmağında oynatıyor zibidi :roflol: doğsun bi bakalım kim sopasını saklaycak önce , görcek paşa zade kaydirigubbakcemile3

çook teşekkürlerr kızlarr.. sağolun.
ben normal düşünüyordum ama dr um bana tercih hakımı sorarsa bebeğim nasıl daha az riskle dünyaya gelecekse öyle olsun diyecektim. gerçi henüz belli değil ultrason dan sonra dr umun asistanı tansiyonumu ölçüyordu dr um dğer odaya girmiş annem sormuş herşey yolunda demiş. normal mi sezeryan mı olacak dr bey diye sorduğunda bu tüp bebek kıymetli riske atmayalım sezeryan olacak demiş. ama ben henüz bişey sormadım.. ayın 18 inde kesin belli olur sanırım. yanii sezeryan olursa bu ayın sonunda alınır diye düşünüyorum ama yine de bilmiyorum....

benim de sez. olacak canım .. zaten tüp bebek gebelikleri genelde sez.ile tamamlanıyor senin dr.unun da dediiği gibi .. hoş , bana tercihimi sorsalrdı da sez.yana olurdu yerimseniben

huricim ben izmir sada hastanesine gidiyorum. dr um gökhan önal.
hayırlısı olsun inşallahh canım hakkımızda. güzell haberlerle gel inşallahh sende

stardust canımm evett sanırım hep böyle oluyor ben normale hazırlamıştım kendimi biraz garip oldu benim için ama hakkımızda hayırlısı olsun tabii

muhabire hanım starcım..:)..bu haberler flas flas tadında oluyo sayende canım ...comebabye ve guzel bebeklerine koca b masallah ve selamlarımızı da ilet kendisine..

çok mutlu oldum dualarım hep onlarlaydı hala daha öyle inşallah en yakın zamanda 2 kg olurlar sütüde bol bol gelir .selam söylee

karencim her dafasında içimden " şok şok şok , fflaş flaş flaş " demek geçiyor aslında :))))))
huriş eppppınızın selamlarınızı iletiyorum yerimseniben

Benim de işlerim var. Kızımın son posta ütüsünü yapacağım.
Kendinize iyi bakın.

kolay gelsin canimu Şeniz

Yok yok. Bu sefer sir yaptırmadım. Doğuma yakın kısmetse. Kesi atmaya gerk kalmasın diye zamanlamayı o şekilde ayarlayacağım.kaydirigubbakcemile3
[

sen yine ayna marifetiyle bi kontrol etmşsindir inşallah yerimseniben
e bundan memnun kaldıysan doğuma yakın yaptıracağında da oraya git güselimmm

yani biri doğursa ilk benim haberim olurrnaniknanik

:))))
nöbetçi ecz. gibi oldun valla canım .. kısss bu çıtırık neredeyse hiç uyutmadı seni hamileliğin boyunca sanki dimi ??

karencim her dafasında içimden " şok şok şok , fflaş flaş flaş " demek geçiyor aslında :))))))
huriş eppppınızın selamlarınızı iletiyorum yerimseniben

kolay gelsin canimu Şeniz

sen yine ayna marifetiyle bi kontrol etmşsindir inşallah yerimseniben
e bundan memnun kaldıysan doğuma yakın yaptıracağında da oraya git güselimmm

:))))
nöbetçi ecz. gibi oldun valla canım .. kısss bu çıtırık neredeyse hiç uyutmadı seni hamileliğin boyunca sanki dimi ??

evet tatlım bu bebişimde uykuya hasret kaldım diyebilirimm ahh ahh bari doğduktan sonra çektirmez şimdiden çektimkaydirigubbakcemile3 bide benim tüylerimiherkes kıskanır cidden tüysüzüm ben komşularımda kıskanır hatta bacakalrımın arka kısmında hiç tüy çıkmazz:eek:

Merhaba,
Doktordan geldik.Kızım 1770 gram olmuş.Çok tatlıydı yine :)
Eşim kilomu gördü tartılırken :KK43: Endişelendi hemen. Bizim doktorun sağı solu belli olmuyor.Bir defasında kilon normal diyorsa diğer seferinde fazla almışsın diyor.Neyse bu kez çok fazla değil dedi.
17-18le bitirsen iyi olur dedi. Rüya gibi.
Geçen hafta dediklerini tekrarladı; soluna yat,bebeğinin hareketlerini takibe al,ilişki yasak, kanama su gelmesi sancı gibi durumlarda hemen hastaneye gel gibi...

iyi akşamlar kızlarr bende tv başındayımm çok baskı var aşağıdaa bu gecede uyucağımı sanmıyorumm yine sıcak bastırdııı serinlik gitti-tatlicadiarzu-

X