- 11 Ocak 2009
- 2.698
- 137
Bizde gidiyoruz evimize hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere inş. zemuszemus
iyi aksamlar gaydincim..ok aksam yada yarın bakarsın tatlım..n buyuk is basardım tanrım..:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde gidiyoruz evimize hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere inş. zemuszemus
aynen bendede böyle oluyor yan yat yada aşağı aç yada herhangi bişey demiyor banada...hııı anladım şimdi benim her gittiğim doktorun yanındaki kızlar önceden hazırlıyolar doktor öle gelip bakıyo biraz iç çamaşırımı indirip içine peçete sokuyolar kirlenmesin diye sonra kız jeli sıkıp bırakıyo doktorda öle geliyo elle muane olmadım daha
öyle bende teyzem en son sezeryan oldu ameliyathane kapısından öpüştük gitti poposu ortadaydı arkadan sadece 3 iple bağlı deli gömleği gibin oh püfür püfür hihoyyytzemuszemusKıslar sezeryanda üzerinizde kıyafet oluyomu ameliyathanede sanırım hepsini çıkarıyolarmuş o giydirdikleri yeşil elbiseyide doğrumu??
olalım ne var düşünsene sıcaktan çatladığını daha kötü bırak üflesin bi yerlerden essin alkisalkisalkisNormal doğumda da sezeryanda da ameliyat kıyafeti giydiriyorlar. Yani tamamen çıplak oluyorsun aslında.
not aldım tatlım 17 sinde doktora gidicem not alıyorum o zamana kadar soracaklarımı sonra heyecandan unutuyorum ....şakkıdıeğer sezeryan olursam acı pompası taktıracağım
acıyı minimuma indiryormuş
aman giydirseler nolcak hepten çıplak olsan nolcak onu giydiriyolarda noluyo neticede yine açıp bakıyolar yine her yer meydanda yani :içelim:canım benim giydiğim önlükte hem önde yırtmaç hem arkada vardı yatınca hemşireler sıyırıyoo onu üstee öyle oluyo yanii sanırım öndede ameliyat yerine kadar 2 çıt çıtı vardıı onları açıyolarr öyle yeşil elbiseyle giriyosun ve çıkıyosun başka bişey giydirmiyolarkaydirigubbakcemile2
kuşum sende türkiye hastanesine gidiyordun heralde yanlış hatırlamıyorsam...doktorun kimdi ...bende 17 sinde gidicem....bakalım doğum şekline bişey demiyor ama belki diye başlayan bir cümle kurar ...merhabalarr..
,umarım herkes çok iyidir. biz de çok iyiyiz oğlumla. hastaneden geldik. oğlum 2250 gr olmuş
veee 2 hafta sonra kontrol için yine çağırdı. nst ye bağladı çok şükür herşey yolundaymış. büyük ihtimalle sezeryan olacak dedi. ayın 18 inde gittiğimde konuşucaz. sezeryan olursa bu ayın sonunda olacak büyük ihtimalle. allah hakkımızda hayırlısını versin...
çok mutlu oldum dualarım hep onlarlaydı hala daha öyle inşallah en yakın zamanda 2 kg olurlar sütüde bol bol gelir .selam söyleeeeecomebaby'den taze haberler var hihoyyyt
yarın çıkıyor hastaneden , aslında bugn çıkabilimiş ama o kendis kalmak istemiş 1 gün daha ..
çok erken doğum olduğu için süt sağılsa bile çok çokk az geliyormuş , 3 saatte bir sağıyormuş sütünü ..
kızçeler iyiymiş ..
1500 gr olan Nilsu hanım 1480 gr olmuş , 42 cm bıoyunda
1250 gr olan Bensu hanım 1350 gr olmuş , 41 cm boyunda , Bensuya çifter çifter
hepinize selamları varrrr :teytey:
valla uyku problemim yok kafgayı kor komaz uyuyorum hele bu hafta eşim gececi o gider gitmez güm aşağı sabahta rahat kalkıyorum gündüz uzandığımda sol tarafıma yatıyorum daha rahat ettiğim için....sırt ütü yatamıyorum nefes alamıyorum sol yada sağ...kızlarr halen solunuzamı yatıyosunuzz ben şimdiye kadar soluma pek yatmadımm yatamadım arada sağ tarafımdan rahatsız olursam mecbur yatıyorummkaydirigubbakcemile
benim tüylerim çok zayıf canım nerdeyse ben 6 ayda bir bacak ve koltuk altıma da 2 ayda bir ağda yaparımm ince telli ve az çıkıyoo seyrekk oaraya jilet vurduğum için çoğaldı eminimki 2 3 kere yapılsa azalacakk ama korkaklık var iştee-tatlicadiarzu-
starcım aynen katılıyorum sana iyiki gitmişim ve hakkatende şimdiye kadar neden gitmemişim dedim
star dust ve emelcim hoşgeldiniz .
evet starcım nuby görmüştüm doğal dokununuş serisi diye satılıyordu sanirim
Emelcim masallah oğluşuna yaa sezeryan olursan epey az kalmış seninde doğumuna.
star_dust hoşgeldın canım comebabyın ıyı olmasına sevındım ınsallah bebıslerde sagsaglım cıkarlar bıan önce
Aferin Bensu'ya. Nilsu onun proteinlerini de yemiş içerideyken. İnşallah hemen 2 kilo olurlar da kızlar da anneleri ile eve giderler.
Bensunun yüzündeki yassılık da düzelmiş , kıpır kıprlarmış ikisi de :asigim:Akşam data kablosu olmasa da eşimin telefonundan çekip resinleri yollarım bakarsın.
maşallah comebabynin prenseslerine çok sevindim canım selamlarımızı iletirsen sevinirim
masallah prenseslere ... bensuyada koca bi masallah iyi almış 1 günde kilosunu..
görüşürsen slm larımızı ilet cnm
eyetkiner maşallah oğluşuna canım iyice etlensin butlansın sağlıkla gelsin inş. canımcım neden sezeryana döndünz hayırdır
comebabyin kızçelerinede kocaman maşallahlar gitsin ne güsel hızla toparlasınlar inş. emzirmekten vazgeçmesin anne sütü çok iyi gelir bebişlere sarılığı da önlüyomuş Allah yardımcısı olsun bol bol sütü olsun inş. sıvı tüketsin, hurma yesin, çemen yesin , ısırgan-rezene çayı içsin stardust iletirmisin lüftennn.
selamlarımızıda ilet lüften eve çıksınlar bende aramak istiyorum o zaman:1hug:
kızlarr halen solunuzamı yatıyosunuzz ben şimdiye kadar soluma pek yatmadımm yatamadım arada sağ tarafımdan rahatsız olursam mecbur yatıyorummkaydirigubbakcemile
çook teşekkürlerr kızlarr.. sağolun.
ben normal düşünüyordum ama dr um bana tercih hakımı sorarsa bebeğim nasıl daha az riskle dünyaya gelecekse öyle olsun diyecektim. gerçi henüz belli değil ultrason dan sonra dr umun asistanı tansiyonumu ölçüyordu dr um dğer odaya girmiş annem sormuş herşey yolunda demiş. normal mi sezeryan mı olacak dr bey diye sorduğunda bu tüp bebek kıymetli riske atmayalım sezeryan olacak demiş. ama ben henüz bişey sormadım.. ayın 18 inde kesin belli olur sanırım. yanii sezeryan olursa bu ayın sonunda alınır diye düşünüyorum ama yine de bilmiyorum....
muhabire hanım starcım..:)..bu haberler flas flas tadında oluyo sayende canım ...comebabye ve guzel bebeklerine koca b masallah ve selamlarımızı da ilet kendisine..
çok mutlu oldum dualarım hep onlarlaydı hala daha öyle inşallah en yakın zamanda 2 kg olurlar sütüde bol bol gelir .selam söylee
Benim de işlerim var. Kızımın son posta ütüsünü yapacağım.
Kendinize iyi bakın.
Yok yok. Bu sefer sir yaptırmadım. Doğuma yakın kısmetse. Kesi atmaya gerk kalmasın diye zamanlamayı o şekilde ayarlayacağım.kaydirigubbakcemile3
[
yani biri doğursa ilk benim haberim olurrnaniknanik
karencim her dafasında içimden " şok şok şok , fflaş flaş flaş " demek geçiyor aslında :))))))
huriş eppppınızın selamlarınızı iletiyorum yerimseniben
kolay gelsin canimu Şeniz
sen yine ayna marifetiyle bi kontrol etmşsindir inşallah yerimseniben
e bundan memnun kaldıysan doğuma yakın yaptıracağında da oraya git güselimmm
:))))
nöbetçi ecz. gibi oldun valla canım .. kısss bu çıtırık neredeyse hiç uyutmadı seni hamileliğin boyunca sanki dimi ??
iyi akşamlar kızlarr bende tv başındayımm çok baskı var aşağıdaa bu gecede uyucağımı sanmıyorumm yine sıcak bastırdııı serinlik gitti-tatlicadiarzu-
canım valla feci sıcak var bide çok sinirlendim bu gece bende ayaktayım