2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

melekcim arabalar güzel ama ikiside baston tipli zaten biraz fazla olmamışmı ilk 6 ay zaten oturamaz çokda iyi.

yok tatlım sadece tutma yerleri öyle...
ilk eklediğim pembe olan küçük tek elle baston şeklini alıyo ve yatmıyo tam olarak

diyeri tam yatabiliyo çift yönkü ve büğük ağır katlanması zor biraztam yatak oluyo 3 değişik şekil alıyo çok fonksiyonel onu bebekken kullanırım diyer küçük bastonu da yaza doğru baharda ve yacın çok rahat olur:1hug:

star dust benim rahim kasılınca nefesim kesiliyor resmen nefes almakta zorlanıyorum

zaten kasıldığını öyle anlıyorum göbeğimde taş gbi oluyorbelki diyaframa baskı yapıyordur

neslicim gözün aydın canım bak gördün mü herşey yoluna girmiş:1hug:

jasmincim dualarımız seninle herşey güzel olacak canım lütfen aklına kötü şeyler getirme...

herkeze merhabaaaaaaaaaa
nasılsınız temmuz annişleri umarım herkez iyidir....biz kızımla anca kahvaltımızı ediyoruz

selam tatlım nasılsın bakalımŞeniz

günaydın canım

günnnnnayydınnncanım , hoşgeldin Şeniz

hoşbuldum canlarım nasılsınızŞeniz

bugün hava tam bana göre dün resmen baygımlık geçiriyordum 35 dereceydi sıcaklıkmafoldumben
şükür bugün yağmurlu :lepi:

kızlar bebişlere nasıl bebek arabası aldınız

ben kraftın seyahat setini aldım canım ana kucağı aynı zamanda araba koltuğu oluyor ve pusetine de takılıyor çok beğenerek aldım arkadaşlarımında tavsiyesi üzerine.

demet burdaydı ama çıkmışşşş

kızkardeşim aradı kameradan onunla konustuk canım yeğenimi izledim onu sevdimmm ahh nası kocaman olduuuuu çok özledimmmm neyseki 15 gün sonra gelicekler inşallahhh:Saruboceq:

ben de sepet yaptırıyorum pazar günü gelcek inşallah bakalım nasılolacak merak ediyorum çok

benimde arkadaşım sepet yapmış prensesime ama daha görmedim birde söylemedi bana artık onuda oturma odasına koyarız-tatlicadiarzu-

oturma odasına ben şu modeli beğenmiştim kraftın hemde 75 TL idi internette iki katı

ST08015BR.JPG

ya benim çok midem bulanıyor kızlar neden acaba
iyi hissetmiyorum bu gün kendimi
karnım kaskatı
ve öykü sanırım içerde takla atıyooooooooo

selam kızlar sanırım 1 saat gibi uyumuşum ama cadı kızım arada yanıma gelip kalk anne canım sıkıldır diye tutturuyo ve kaldırdı sonunda:)

ya benim çok midem bulanıyor kızlar neden acaba
iyi hissetmiyorum bu gün kendimi
karnım kaskatı
ve öykü sanırım içerde takla atıyooooooooo

selam kızlar sanırım 1 saat gibi uyumuşum ama cadı kızım arada yanıma gelip kalk anne canım sıkıldır diye tutturuyo ve kaldırdı sonunda:)

benimde midem bulanıyor bugün birde hiç keyfim yokkk neden bilmemmmafoldumben

diloşum günaydın tatlım hoşgeldinŞeniz
sıkılmıştır çocuk napsınnn:1hug:

güle güle melekcim dinlenŞeniz

bende gidip bi film takayım yatayım karşısına elim kolum kalkmıyo hiçbişey istemiyo canım işimde yok bugün çok şükürmirmirmirmir

öpüyorum hepiniziŞeniz

kızlarr evinizde vantinatör kullanıyomusunuz benim evim fazla sıcak değil ama ben yanıyorum resmen acaba alsam uyumamda faydasını görürmüyüm daralıyorum resmen yaa:ecrin_bebek:

X