2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

neslicim çok şükür bebeğin iyiymiş canım maşallah paşana,,gerçi benim şüpem yoktu allah büğük onlar içerde olanüstü bi hızla gelişiyo güzelim..
allah tamamını erdirsin hayırlısıyla
kilosuda çok iyi maşallahhhhhhhhhh

jasmin bebeyin suyu iyice azalmış ama sen sakın sıkma tatlım canını...
eyer bu kadar tehlikeli bi durum varsa neden hastaneye yatırıp gözlem altına almadılar herşeyin iyi yönünü düşün sağlıkla gelir inşallah bebeğin canım

ayy canım senin başındada aynı dert var bizde kpssye girecezsenağlamasenağlama

ya evet ne yapacağız bilmiyorum. orada iki saat oturup sonra iki saat bekleyip sonra tekrar iki saat sınava girmek çok zor geliyor. çalışmak zaten artık çok zor gelmeye başladı. bir de kursa gidiyorum.
senin bölümün neydi. kaç alman gerekiyor.
[/QUOTE]

benim türkçe öğretmenliği canım 80-85 arası almam lazım bende gidiyorum kursa valla kitap görünce midem bulanıyor resmen

ya evet ne yapacağız bilmiyorum. orada iki saat oturup sonra iki saat bekleyip sonra tekrar iki saat sınava girmek çok zor geliyor. çalışmak zaten artık çok zor gelmeye başladı. bir de kursa gidiyorum.
senin bölümün neydi. kaç alman gerekiyor.

benim türkçe öğretmenliği canım 80-85 arası almam lazım bende gidiyorum kursa valla kitap görünce midem bulanıyor resmen[/QUOTE]

aynen. ben bir de iki hafta öncesine kadar işe de gidiyordum. allahtan ondan kurtuldum. izne ayrıldım. benim almam gereken puan düşük. ben rusça öğretmenliği için gireceğim. puanım 70-75 olsa kesin atanırım tabi alım olursa.

Kızlarr daha Önce doĞum yapmıŞ deneyımlı anneler dıyeyım bu doĞum anında bebek hareket edıyormu yanı bızım Şımdı kı hıssettıĞımız Şekılde bazen kasılmalardan sonra debelenıyo benım pamuĞumda Çıkmak ıÇın mı yapıyo acaba dıye dÜŞÜnÜyorum :)

burcucum inş hayırlısıyla atanırız canım ben hala kursa devam ediyoruk konular bitmedi daha

ay bu da nispet yapar gibi kaydirigubbakcemile şaka şakaaaaaa Şeniz ne güzel yaaa şöyle deliksiz uyumayalı ne kadar oldu .. sanırım en az 1 yıl daha olmayacak fisfisfis

aaa , nedenki :uhm: çok mu ağrılı oluyor suni sancı .. halbuki çoğu kişi epdural normal doğumda suni sancıyla doğurmanın çok büyük rahatlık olduğundan bahseder hep ..

bu sabaha karşı benim de sol kasığımda bıçak saplanır gibi müthiş bir kramp oldu .. sanırım bu haftalarda olması normal dimi fisfisfis

deme kıs öyleeee , stres bebeğe çok zararlı , tansiyonu da yükseltiyor hem .. olursa bebeğimin şansına , olmazsa 1 sene bebeğimle başbaşa geçireblicem diye düşün :sm_confused:

benim öyle bir şansım yok. kazanamazsam işe geri döneceğim. ve bebeğim daha iki aylıkken işe dönmem gerekecek. çok zoruma gidiyor onu o kadar küçükken bırakmak.

kızlar sgk lı olanlara birşey sorucam şu devletin süt parası diye birşeyi var her bebeğe ilk 6 ay için bin lira diye yazıyor bununla ilgili birşey bilen varmı.

hiç bir fikrim yok canım , senden duydum ilk defa , işallah vardır öyle bir şey , ne iyi olur valla ...
özel sektörde çalışanara ikramiye felan veriliyor gibi bir şey duymuştum , aslı var mı yok mu bilmiyorum ..

star dust benim rahim kasılınca nefesim kesiliyor resmen nefes almakta zorlanıyorum

zaten kasıldığını öyle anlıyorum göbeğimde taş gbi oluyorbelki diyaframa baskı yapıyordur

evet göbeğimin taş gibi olduğu zamanlar oluyor ama o sıralarda olmuyor sanırım nefes darlığı , yada oluyorsa ben mi anlamıyorum .. bazen yattığımda , özellikle de sağıma doğru yatmaya gayretlendiğimde sanki vücudum büsbütün oluyor ve nefes darlığı çekiyorum , hemen doğrulma ihtiyacı hissediyorum .. o zaman bu yaşadığımdır kasılma heralde :bbo: fisfisfis :uhm:

benim öyle bir şansım yok. kazanamazsam işe geri döneceğim. ve bebeğim daha iki aylıkken işe dönmem gerekecek. çok zoruma gidiyor onu o kadar küçükken bırakmak.

canım yaaaa Allah yardımcın olsun , innnnnnnnnnnnnnşallah beeğin kısmetiyle gelir ve dileğin gerçek olur .. inşallah sınavdan başarıyla çıkarsın :Saruboceq:
sınav günü hepimiz dua ederiz senin için , hem hamilelerin duaları hem de başkası için edilen dualar daha çok kabul görürmüş Allah katında , inşallah hakkında hayırlısı olur canım :1hug:

Sıbelcım doĞum parasından bahsedıyorsun herhalde raporlu olduĞun dÖnemler ıÇın maaŞının 4/3 nÜ verıyorlar bırde her ay 6 ay boyunca sÜt parası alıyormuŞsun ayda 70 lıraydı sanırım oda

X