2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ya kızlar hüzünde iki gündür baya kötüydü sabahtan beride girmemiş noldu acaba bilen varmı

ben mustelayı ilk defa bugün duydum birazdan nette girip araştırayım bakayım bakım seti olarakda düşünebilirim hem fiyatlarını karşılaştırayım bakalım alıcak arkadaşda geçen sene doğum yaptı bakalım oda neyi tavsiye edecek hepsini karşılaştırayım çok sağol:uhm:

canım bebeğe mi bakım seti alacaksın

starım bu erbaa organic ne canım netten girdim baktım bulamadım

canım erba organics olacak .. ama site yabancı , yani com.tr uzantılı bir adresi yok , üün içeriklerinin %80i organik .. bi daha arattır netten istersen ..

canım denedin mi arçeliği bende görüntülü almıştım çekmedi bizim evde

evet canım , denedik , gayet iyi çalışıyor , başarılı diyebiliriz kaydirigubbakcemile3
ben istiyorum ben bana at bana laelaelaelaelae

hemen atıyorum adresi kaydirigubbakcemile5

karşılaştır tabi ,söyleyeyim baştan dalin-nivea-johnsons -chicco kadar uygun değil fiyatı fisfisfis sadece eczanelerde bulabilirsin ..

herkese merhaba gecmısı okuyamadım baya bırıkmıs ınsallah herkes ıyıdır
bugun katılamadım sıze rahatsızdım cok sıcaklardan olsa gerek tansıyonum cıktı sureklı bas donmelerı yuzunden yatmak zorunda kaldım ayaga kalkamadım hıc
sımdı bıraz serın dustu bende rahatladım ama halsızlıgım devam edıyo dınlenıcem bıraz ıyı aksamlar herkese

arkadaşlar eklediğiniz resimlerin boytlarını azcık küçük tutsanız keşke .. sayfalar ağırlaşıyor ve zor açılıyor hatta bazı eklediklerinizi göremiyouz bile.. cevap yazmak da zor oluyor :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…