ben göğüs ucu için mustelanınkini almıştım .. yüz kremi olarak yine mustela kullanıyordum kendime , çok memnunum .. çatlak önleyicyi de musteladan almıştım ama hiç düzenli kullanmadım .. bebe şamuanı-bakım yağı ve pişik önleyciyi de ya musteladan alıcam yine yada natures baby yada erbaa organics .. şimdilik böyle düşünüyorum bakalım :sm_confused:
ben mustelayı ilk defa bugün duydum birazdan nette girip araştırayım bakayım bakım seti olarakda düşünebilirim hem fiyatlarını karşılaştırayım bakalım alıcak arkadaşda geçen sene doğum yaptı bakalım oda neyi tavsiye edecek hepsini karşılaştırayım çok sağol:uhm:
starım bu erbaa organic ne canım netten girdim baktım bulamadım
canım denedin mi arçeliği bende görüntülü almıştım çekmedi bizim evde
ben istiyorum ben bana at bana laelaelaelaelae
ben mustelayı ilk defa bugün duydum birazdan nette girip araştırayım bakayım bakım seti olarakda düşünebilirim hem fiyatlarını karşılaştırayım bakalım alıcak arkadaşda geçen sene doğum yaptı bakalım oda neyi tavsiye edecek hepsini karşılaştırayım çok sağol:uhm:
ya kızlar hüzünde iki gündür baya kötüydü sabahtan beride girmemiş noldu acaba bilen varmı
bular da benim yeni aldıklarım
]
hüzüncüm çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
hüzüncüm neyin var canım
okudum şimdi canım geçmiş olsun banada sabahları çok oluyor zanarak geçiyor ancak.