2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

nur canım sayfam açık kalmış yemek ti çaydı anca geçtim başına evet bebeğe bakım seti alacağım onu araştırıyorum birde göğüs kremi herkes farklı almış kafam karıştı şimdi
star dust evet baktım çok ucuz değil mustela diğerlerinede yarın bakacağım artık
sibel maşallah göbüşüne aldıklarında çok güzel iyi günlerde giy inşallah

sibelciğim geceliğin özellikle pijaman çok güzel güle güle giymek jnasip olsun...
hüzüncüğüm sanada geçmiş olsun bu akşam bana olanlar olmuş sana yalnız bende birde bel ağrısı tuttu çok şükür şu an kendime geldim ama dinlenicem biraz...herkese iyi akşamlar sabah 7:30 da kalktım hiç uyuyamadım uyuklayabilirim kızlar....öpüldünüz anacığımmm....

hüzüncüm geçmiş olsun tatlım biraz daha iyisinn bol bol dinlenn sıcakalrda tansiyon acayip inip çıkıyo bide bol suvı tüketmeliyizz:ecrin_bebek:

selam kızlar bende saat 5 ten sonra giremedim annemeler geldi anca gittiler evde bütün halıları aldı götürdü yıkıcam diyee yeri müsait allahtan yoksa izin vermezdimm:ecrin_bebek:

derincim ben bebişe sebamed aldım ilk 6 ay onu tavsiye ettiler göğüs içinde druma sormayı düşünüyorum

nur sağol canım bende sebamed veya nıvea düşünüyorum göğüs ucu kremi içinse daha karar veremedim canım

derincim saol canım ben göğüs kremi olarak lansion lanolin diye bir krem aldım onu kışın soğuktan sızlayan göğüs ucuma sürüyordum çok iyi geliyordu 1 kutu daha aldım hemen iyi olduğunu düşünüyorum.netten spariş veriliyor

bu arada herkese slm herkes iyi galiba..

sibel geceliğin pijamalarını güzel günlerde güle güle giy...zemuszemus

derincim göğüs ucu kreminde bahsetmişin ne zaman kullanacaksın doğumdan önce mi.ben almadım bilmiyorum ne yapacam...

dilaracım sen temizliğini yeni yapmamışmıydın yenidenmi başladın halılar falan.ben bütün evi yıkamaya gönderdim çokda temiz yıkamışlar.dünde kadın vardı mis gibi temizlenip serildi.seneye Kadar halıları ellemem bukadar büyük temizlik yapmam yani.zaten bebiş izin verirmi?

derincim saol canım ben göğüs kremi olarak lansion lanolin diye bir krem aldım onu kışın soğuktan sızlayan göğüs ucuma sürüyordum çok iyi geliyordu 1 kutu daha aldım hemen iyi olduğunu düşünüyorum.netten spariş veriliyor
sibelcim evet bende demet arkadaşımdan duydum methini galiba 20 ytl değilmi yarın bende vericem netten çünki
bu arada herkese slm herkes iyi galiba..

sibel geceliğin pijamalarını güzel günlerde güle güle giy...zemuszemus

derincim göğüs ucu kreminde bahsetmişin ne zaman kullanacaksın doğumdan önce mi.ben almadım bilmiyorum ne yapacam...

evet ececim doğumdan 15 gün önce başlıyormuşsun kullanmaya göğüslerin yara olmaması için bende yeni duydum hemen alıcam çünki çevremde çok çektiler o acıyı ben inşallah yaşamam o kadar

dilaracım sen temizliğini yeni yapmamışmıydın yenidenmi başladın halılar falan.ben bütün evi yıkamaya gönderdim çokda temiz yıkamışlar.dünde kadın vardı mis gibi temizlenip serildi.seneye Kadar halıları ellemem bukadar büyük temizlik yapmam yani.zaten bebiş izin verirmi?

güle güle kirlen canım ne güzel ben halılarımı eylülde yıkatacam daha temizlikçide bulamadım senağlamasenağlama

canım 2ay öncesi badana yaptım heryerim temizlendi ama halılarımı biraz geç vakte bırakayım dedim doğuma yakın yıkamak istedim ben yine yıkamaya verecektimm annem iştee yıkarım diye tutturduu geçen sene bende vermiştim yıkamaya temiz ve parfümlü geldi halılarr 15 gün halıların kokusu çıkmamıştı mis gibi :nazar:

Dilaracim neden uyuyamadin bakiiim ha.

bilmiyorum canım havalardan herhalde sıcak bastırınca böyle oluyorumm 3 gecedir uyuyamıyorum toplam 4 5 saatlik uykuyla ayatayım hep:KK43: duş aldım oda yaramadı daha çok uykum açıldı bide bi hapşırık tuttu alerjin var sabuna şampuanlara felann tıkandım kaldımm:nazar:

X