- 30 Ekim 2007
- 975
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım ya.benimde 6 şubatta randevum.senin kaçta randevun.nasıl beklicez 6 şubata kadar.bende inşallah bebeğimin cinsiyetini öğrenicem.bana % bile söylemedi doktor amcamız
bız pıpısını felan goremedık
doktoruma sordum sız gordunuzmu dıye hayır dedıbenneyaptımki
ama kemık ölcumlerı felan yaptı sanırım buna dayanarak öyle soyledı
ınsallah bu gıdısımızde ogrenırız yoksa meraktan ölucem:asigim:
en azından kesınlesır ya oglum dıye severım yada kızımkaydirigubbakcemile3
bir soru sormştum ama 4. sayfada kalmış ve halen cevap veren olmamış , yeniden yazayım dedim benneyaptımki
göğüslerim çatlamış !!!!!!!!!
yoğun nelendiriciyi o bölgelere sürmüyordum , zaten çatlak kremlerimi kullanmaya başlamamıştım .. dün farkettim , bordoya yakın derin çizgileri görüce anlamadım , damar zannettim .. eşime gösterdim çatlama yeni başlamış dedi , hemen kremlerimi sürdüm . şimdi sabah akşam sürersem çatlamalar durur ve çatlayan yerler kapanır mı acaba ???
bir soru sormştum ama 4. sayfada kalmış ve halen cevap veren olmamış , yeniden yazayım dedim benneyaptımki
yoğun nelendiriciyi o bölgelere sürmüyordum , zaten çatlak kremlerimi kullanmaya başlamamıştım .. dün farkettim , bordoya yakın derin çizgileri görüce anlamadım , damar zannettim .. eşime gösterdim çatlama yeni başlamış dedi , hemen kremlerimi sürdüm . şimdi sabah akşam sürersem çatlamalar durur ve çatlayan yerler kapanır mı acaba ???
Benim şubatın ilk haftasıydı randevum ama dayanabilirsem 14 şubatı beklicem,cinsiyetini öğrenmek için :) .
Bu arada beyaz melek bebişin kesinleşti mi kız olduğu? Ben cumartesiden beri bakamadım,geçmişi de okuyamıyorum diğer taraf kapatılmış.
Cnm doktor banada 15. haftamda erkeğe benziyo dedi ve sonuçta bebişim erkek. Doktorlar genellikle 15. haftada anlayabiliyo.
Kızlar merhaba umarım karşısındakine saygı duymayı bilmeyenler aramıza katılmaz. Bu arada 4 boyutlu detaylı ultrasona girecek olan varmı?
Cnm çatlayan yerler kapanırmı bilemem ama çatlamayı durdurur emin ol. Ben ilk hamileliğimde bebe yağı kullanmıştım hiç çatlama olmadı tavsiye ederim..
aslında vucut catlamaya meyıllıyse sanırım bunu kremler bıle durduramıyormus:tomato:
stardust'cim bildigim kadariyla catlaklara pek care yok. laserle tedavisinde bile sadece iyilesme sozkonusu oluyormus tamamen yok olmuyormus diyordu gittigim guzellik merkezi. eger genetik olarak yatkinligin yoksa herhalde en azindan yeni catlaklar olusmaz ama bana da doktorun soyledigi eger genetik olarak catlaklara egilim varsa hic bir krem bunu durdurmaz dedi ( ben de iki gundur basladim krem surmeye ama sadece aksamlari suruyorum. aslinda sabah aksam surmek lazimmis galiba.
bız pıpısını felan goremedık
doktoruma sordum sız gordunuzmu dıye hayır dedıbenneyaptımki
ama kemık ölcumlerı felan yaptı sanırım buna dayanarak öyle soyledı
ınsallah bu gıdısımızde ogrenırız yoksa meraktan ölucem:asigim:
en azından kesınlesır ya oglum dıye severım yada kızımkaydirigubbakcemile3