- 25 Temmuz 2008
- 3.854
- 7
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın
nasılsın? her şey yolunda dimi
herkese günaydınnnzemuszemus
gunaydın dılaracım
bgnde burdayız bakalım sbh erkenden
bu gece sabaha kadar son ıkı gunum dıye dıye uyanıp uyanıp uyudum gerı uyudum sbhta erkenden uyandım ıste bakalım hayırlısı
gzl bır gun olması dıleğıyle.....
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.. ben normalde ağustos annesiyim muhtemel doğum tarihim 8 ağustostu.ama içimde hep temmuzda doğuracağım gibi bir his vardı ve doktorum 31 temmuz olarak belirledi sezeryen tarihimi.hep normal istemiştim hamilelik döneminde oluşan siyatikim buna engelmiş.hayırlısı olsun diyorum.tüm doğumunu bekleyen annelere Allahtan kolaylıklar diliyorum.
doğan bebişlerimiz çok tatlı hepsine maşallah
gunaydın dılaracım
bgnde burdayız bakalım sbh erkenden
bu gece sabaha kadar son ıkı gunum dıye dıye uyanıp uyanıp uyudum gerı uyudum sbhta erkenden uyandım ıste bakalım hayırlısı
gzl bır gun olması dıleğıyle.....
günaydın kıslarrrrr Şeniz
diloş kıs doğum yapıp elini eteğini çekenlerden olmadın sen , yalnız bırakmadın da bizi , hep var ol sen emi :1hug:
ayyy dılaracım saol cnm ya ınsallah ya bız nasıl merak edıyoruz bı bılsen kızım artık beklemekten ıyıce sıkıldı hıc umursamıyro benı artık 3gundurde acaıp tters davranıyor bana bı gorsen halımızı ewden cıkmz ayrılmazdı gdıcem dedem gelıp alsın benı anneannemı ozledım falan havalrı bı goersenız
etraftan basladılar manda ustumu ıcıyosun yoksa manda yoğurdumu yedın falan fılan ayyyyy psıkolojım bozuldu ya bgn randevum vardı gıtmıcem ama cumaya kadar beklıcem
dr.dıyeceğı seyı bılıyorum nts ıstıycek (zaten bugun sabaha kadar nts ıle ugrastum ruyamda)ee gzl hersey normal ıkı gun sonra doğmazsa gelın hep ole dıyor bıkkıntı geldı bana cumayı beklıycem haırlısıyla bakalım
selam kızlar fırsat bulup ta giremiyorummalesef ama 1 kaç güne kadar daha iyi olurum daha sık uğrarım...
sanırım herkezde haberler iyi çok şükür
biz de iyiyiz kızım da iyi çok şükür emiyor..
bütün gün kollarımda onun miss kokusuyla yatıyorum herşeyi tam da hayal ettiğim gibi siyah uzun saçlı ve gamzeleri var çok şeker yakışmış kızıma
yarın doktora götürcez kızımı ilk kontrolü bakalım umarım bi problem yoktur.
ben henüz çok iyi değilim sancılarım var karnım çok ağrıyor...
doğumda çok ağlayıp kendimi çok kastığım için bütün vucudum kaskatı
ama iyleşiyorum yavaş yavaş
bu arada doğuma 62 kilo ile girdim
şu an 56 kiloyum...........yani 6 kilo vermişim doğumda
zaten toplamda 9 kilo almıştım
pek göbüşüm de kalmamış doğumdan sonra görünce çok şaşırdım tabi dümdüz de değil ama olsun toparlanır inşallah
sağlık olsunda hepsi oluyor bi şekilde
kendinize çok dikkat edin
bişey daha söyliyeyim hamile olmayı şimdiden özledimmmmmmmmmmmmmm ne güzel günlermiş meğer.........
selam kızlar fırsat bulup ta giremiyorummalesef ama 1 kaç güne kadar daha iyi olurum daha sık uğrarım...
sanırım herkezde haberler iyi çok şükür
biz de iyiyiz kızım da iyi çok şükür emiyor..
bütün gün kollarımda onun miss kokusuyla yatıyorum herşeyi tam da hayal ettiğim gibi siyah uzun saçlı ve gamzeleri var çok şeker yakışmış kızıma
yarın doktora götürcez kızımı ilk kontrolü bakalım umarım bi problem yoktur.
ben henüz çok iyi değilim sancılarım var karnım çok ağrıyor...
doğumda çok ağlayıp kendimi çok kastığım için bütün vucudum kaskatı
ama iyleşiyorum yavaş yavaş
bu arada doğuma 62 kilo ile girdim
şu an 56 kiloyum...........yani 6 kilo vermişim doğumda
zaten toplamda 9 kilo almıştım
pek göbüşüm de kalmamış doğumdan sonra görünce çok şaşırdım tabi dümdüz de değil ama olsun toparlanır inşallah
sağlık olsunda hepsi oluyor bi şekilde
kendinize çok dikkat edin
bişey daha söyliyeyim hamile olmayı şimdiden özledimmmmmmmmmmmmmm ne güzel günlermiş meğer.........