- 13 Şubat 2009
- 4.845
- 1.437
canım ben hala doğuramadım..telefonlar susmuyor..hala doğuramadın mı diye...Allah yardımcım olsun benim ve bütün hamilelerin...günaydın tatlımmmmmmmmm
kıss ne diyossuuuuuun , hadi inşallahhhhhhhh :sm_cool:
canım yaa kolay bir doğumla mis kokulu kızına hayırlısıyla bugün kavuşursun dilerim alkisalkisalkis
aynı canım ben de öyle düşünüyorum yüz vermiyecem...ablam geldi kaldı baktı gelmiyecek benim kız gitti maaleseefmafoldumbenaynı şey bu sabah bana oldu...w.c. gittim işimi gördüm selpağı bi attım aşağıya kıpkırmızı geldi...
sonra bi daha pembe akıntı gibi sümük gibi...ama ağrım bişeyim yok şimdi yatağımı toplıyım eşimde ekmek almaya çıktı kahvaltımı edeyim evi ufak yollu bi toplama dün gezdim ondanda olmuş olabilir çünkü artık bu kıza bu kadar yüz vermeyeceğim :lepi: bakalım gelecekmi....gelmezse zaten gelirip topiğe gelirsede hoşgelir sefa gelir......yerimsenibensırnaşık şey:CüvCüv:
ne güzel yazmışsın canım duygularını...Herkese merhaba; geçmişi okumaya hic yeltenmeden selam veriyim istedim. Bende Alya'mla ilgilenmekten kendimi dahi unuttum denebilir, forumada giremedim bir türlü... Dogum yapan tüm annelere hayırlı olsun tekrar, allah analı babalı büyütsün kuzularını, yapacak olan arkadasları da bir an once saglıkla kurtarsın insallah kaydirigubbakcemile2 Valla dogumdan once herkes gorursun dogurunca uykusuz kalcan, ölcen bitcen cok ararsın bugünlerini gibi inanılmaz karamsar seyler solemisti bana ve korkmustum dogrusu ama suan goruyorum ki korkuacak hicbir sey yok, cidden o kadar farklı bir sevgiymis ki bu uyku insanın aklına gelen en son sey oluyo hep onu izliyim hep onunla olıyım istiyo insan zemuszemus Her gecen gün büyüdüğünü gordukce dahada heyecanlanıyo... Ama lohusalıgın tek kötü yanı var bence, duygusallık (buna karsı siddetle uyarabilirim) kaydirigubbakcemile3 Aglamaktan içim cıktı, haberlere agla, dizilere agla, iki güzel söz duy agla ve en güzeli bebegine bak ve bu ne güzel bisey yarabbim diye otur agla, içim cıktı resmennn kaydirigubbakcemile3 Ama hayat onlarla cok güselll, allahım hepinise bir an once tattırsın, doguran anneler zaten anlıcaklar beni...
beklemek çook zor gerçekten canım..ben de aynı senin gibi bekliyorum..doktor doğurursun dedi bugün ama hala bir gelişme yokkk..sollayan sollayana zaten takılı kaldık 9temmuzda bu bebek babasının doğum gununumu beklıyor nedır?21temmuz :)oooooyyyy yandımanaaammm
esımı her aradığımda noldu geleyımmı ayyyy cıldırcam yaaa ne zormus bu beklemek
maşşallah canım prensesine..Allaha anneli babalı büyütsün...http://img229.imageshack.us/img229/6259/dscn0803.jpg
buda benim prensesim teyzeleri maşallah
demreciiim gözün aydın yaa..sen bizi solladın..doğumun da güzel geçmiş maşallah...darısı başımıza...bu arada kızın çok tatlı tombiş tombiş...o saçlar ne öyle sanki 4.5 aylık çocuk saçı gibi...maaşşallah subhanallah Allah nazardan korusun...kızlarrr biz geldiiiikkkk
kızımın resmide ekte teyzeleri.3195 gram doğdu,maşallahı var emişip duruyoruz.
dün sabah 9 gibi suyum geldi,hemen hastaneye gittik yatışımı yaptılar,gider gitmez 4cm açılmam vardı zaten,normal yapabilirsin dediler ,açılmam beklenenden hızlı ilerledi,1-2 saat sonra epidural takıldı,15:10 da doğdu. herşey yolunda allaha çok şükür,şu an oturuyorum hareketlerimde bir kısıtlanmam yok doğum olduda bitti maşallahhhh.darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma,hayırlısı ile kurtulun kuzularınızı alın kucağınıza.
bu arada kızım miiiissssslerrrr gibi kokuyo yaaaaaa :asigim: