Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar. bende bugün 38. haftaya girdim.doğum şimdilik normal görünüyor.son anda bişey çıkmassa.tüm anne adaylarına sağlıklı doğumlar diliyorum.bi solukta inşl.rabbim hepimize meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşl.
aaaaaaa :1shok:
huriş kıs hadi inşallahhhh alkisalkisalkis
bak bu kez fake değil bence ya , zaten senden de ses seda yok şimdilik , inşallah oldu doğumum der çıkar gelirsin canım benim :Saruboceq:
kızlarrr ne alemdesınız?nasılsınız?
ben burdayım valla o kadar sinir oluyorum ki bu durumlara sanki rüya görmüşüm gibi sabah aynen öyle oldu ama sümük gibi pembe kırmızı geldi ondan sonra hiç bişey yok...sadece çok halsizim kafamı kaldıramıyorum canım hiç bişey yemek istemiyor hep yatıyorum miğdem yanıyor.....öffffff kendimden bıkıcam ama ya....
cnm ya noldu senın mıdene bole?ınsallah gecer
bende de kaasık agrıları hala suruyor yatıyorum gecmıyor devam edıyor ama bı sonuc yok ole kalıyo pazar pazar butun mıllet bı yerlerde ben ewde pıneklıyom esıme desem doğurcan hala gezeşlım dıyon dıyo kaldım ya doğsada hayırlısıyla artık ...........cumaya kadar vaktı var bakalım yrn cağırdı dr. genel bı kontrole ama gıtmıcem ben
koş temmuz annelerine temmuz anneleri yesün senüüüü bebüşünüüüü iyisiniz inşallah...darısı başıma darısı başıma özledim senislm arkadaşlar
bende bi boşluk buldum geldim
evdekiler gülüyo halime
koş koş temmuz annelerine diye
ama öle inanınki bir bütün olmuşuz sanki
hepinizin iyi dilekleri için cani gönülden teşekkürler
inşallah sizde hemen bebişlerinize kavuşursunuz
bende normali beklerken böle arada şike yaptım işte
solladım sizi darısı başınıza
belli olmaz bunlar çok inatçı çıktı bizimki 5 kg bişey olmasında valla bi tekmeliyo aklım çıkıyo yerinden ben bi çişe gideyim...kociş hemen oturuyo ben kalkınca o yüzden o kalktıkça ben ben kalktıkça o atlıyo pc ye arada gidip geliyom....:lepi:sollayan sollayana zaten takılı kaldık 9temmuzda bu bebek babasının doğum gununumu beklıyor nedır?21temmuz :)oooooyyyy yandımanaaammm
esımı her aradığımda noldu geleyımmı ayyyy cıldırcam yaaa ne zormus bu beklemek
zuzum kikole tebrik ederim sizleri allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
kızlar allah herkesi bebeğine kavuştursun huricim stres yapmayın inşallah gelecek kuzucuklar sağlıkla.
zuzum kikole tebrik ederim sizleri allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
http://img229.imageshack.us/img229/6259/dscn0803.jpg
buda benim prensesim teyzeleri maşallah