2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

teşekkürler selsincim ve gaydincim evet pantolon çok kullanışlı bu zamana kadar idare etti beni ,son kez giydim herhalde popom büyümüş biraz zor sığdım içine :)
 
yaiz4.jpg
:nazar:
yaiz1.jpg
:nazar:
yaiz2.jpg
:nazar:
yaiz3.jpg
:nazar:
 
Aferim hürremcimmmm keske hazır kısa kollu giymişken bi de altına şort giyseydinnnn :eek:klava: Bilmem kızarım ben az kaldı havaların düzelmesine bilas daha gayret kıslar, bende hala montumu zorluyorum artık fermuarı patlıcakkk heralde, ya 2 hafta içinde hava düzelir yada ben montsuz dolascammm kaydirigubbakcemile3
 
Anaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gaydın ne kadar net cıkmıs fotolarrrr, oglusumuz cok yakısıklııı ama mununa bak sen ya masallahhhhhh :nazar:
 
Anaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gaydın ne kadar net cıkmıs fotolarrrr, oglusumuz cok yakısıklııı ama mununa bak sen ya masallahhhhhh :nazar:

Saol zuzum hatalrı çok düzgün hakikaten bayıldım bende yanaklarına baksana tombik tombik ısırmalık yaww aşık oldum yakışıklıma ama hep yandan poz verdi bize :asigim::nazar:
 
amannnn kurban olurum ben onu verene gaydıncim yüzünü çok net göstermiş senin ki yaaa yerim ben onuu kuzum benimm

zuzucum burası çok sıcak mont falan giyemiyoruz ama istanbul nasıl bilmiyorum ama sıkı giyinmekte fayda var dediğin gibi sen kız bize döv biziii sen bari yola getirr :)

neslicim hayırlı olsun yolun 4te 3 tamam geriye kaldı 10 haftacıkk :)
 
gaydincim maşallah paşana ne kadar net çıkmış.çok tatlı annesi.sabırsızlanıyorum artık.bende çok merak ediyorum oğlumu.24 ünde gidicem bende görmeye oğlumu.bir ay oldu.görmeyeli
 
canım bebişinin iyi olmasına sevindim.kasılmalar bebişinin aşağıda olması ile ilgili olmayabilir. bence dr dinle ve magnezyumu kullan. banada kramplar ve ağrılar için vermişti.

Canım maşallah kızına ne güsel sizi üzmemiş seyretmişsiniz kızçeni
Canım neden ikilemde kalıyosunuz anlamıyorum doktorun verdiyse kullan vardır mutlaka mantıklı bir nedeni Allah korusun kullanmasan bişiy olsa pişman olucaksın keşke diceksin bu kullandığımız haplar bebeklerimize ve bize destek amaçlı hamilelikle kullanılmaya müsait bende 4 tane ilaç kullanıyorum doktorum doğumdan sonra bir kısmına devam ediceksin dedi ben kullanıcamda nasıl bir zararı olabilirki bence almalısın canım

maşallah annesi kuzunu görmüşsünn karın altında kasılmaların mı oluyor senin herkeste ayak bacak kasılması var genelde karın altı ilginç geldi biraz istersen biraz kullan o hapları hurmayada devam et bi daha ki kontrolde doktora sorup kesersin gerekirse

aşinacım magnezyum hapını bizlerde kullanıyoruz bir zararı yok .ama ben günde bir defa kullanıyorum. bebeğin aşağıda olmasıyla ilgili değildir sanirim o hapı vermesi .hurmayı bende duymuştum çok faydalıymış.

Masallah cnm kızına kaydirigubbakcemile5 Allah nazarlardan saklasn annesiiii :nazar: Bence doktorun tavsiyesine uy ve iç ilaclarını cnmm, sadece onun için vermemiştir belki...


aşina maşallah kızına.ay ne güzel onları öyle görmek esnemesi filan.


evet arkadaşlar harikaydı meleğimi görmek, inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde tamamlarız da hamileliklerimizi bebeklerimizi kucaklarımıza alırız,

tavsiyeleriniz için teşekkürler, dediğiniz gibi magnezyum hapını kullanmak daha mantıklı, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
 
Gaydın sankı konuŞuyormuŞ gııb ÇıkmıŞ oĞluŞun.usul usul sana senı sevıyorum dermıŞ gıbı.
MaŞallah.
MaŞallah
maŞallah
hÜrrrem sana da maŞallah
Çok Şekersınız
 
herkeze günaydın kızlar

gaydın maşallah bebişine yanaklarını öpe öpe bitiririm ben onun :nazar:

neslicim vay be 30 oldu demek ayyyy çok az kalmış senin yerine beni heyacan sardı benim biraz daha var önce senin bebişinin hayırlı haberlerini alıcaz sanırım.
 
Çok saolun kızlar evet iyice büyüdükçe güsel pozları yakalanıyo gerçekten dahada netleşicek inş. albümünün ilk resimleri bunlar olucak paşamın:emir_bebek:
 
akdas ve asına gecmıs olsun kızlar...
asına ılaçlarını kullan canım banada magnezyum verdı doktorum bende sabah aksam kullanıyorum.....
gaydıncım masallah oğlusuna kocaman olmus aman nazar degmesın....
derın banlanmıs cok uzuldum ınsallah en kısa zamanda aramıza döner tekrardan.....
 
kızlar çok korkuyorum...
çünkü dün küvette popo üstü düştüm. allahtan küvetin bir tarafı yüksek . o yüksek tarafa oturdum ayağım kayınca. ama yaşadığım paniği anlatamam düşme sırasında..... sanki her yöne devrilebilirmişim gibi geldi. tabi o panikle yarım saatte anca kendime geldim ve hemen dr a gittik. allahtan bebişim iyi dedi dr.:nazar::nazar::nazar::nazar: popo üstü düşmüşüm şans işte. ama hala korku var içimde.

canım çok geçmiş olsun benimde em büyük korkum... banyo da düşmek.. çok dikkat et cnm.... :1hug:

günaydın arkadaşlar, dün doktora gittim, kızımı gördük, uyuyordu uyandırdı doktor teyzesi, bir gerneşti bir gerneşti ki sormayın, esnedi iki kez, ağzını kocaman açtı, elini yüzüne götürdü, uyandıktan sonra da çok hareketliydi, doktor özellikle ayaklarını çok güzel hareket ettiriyor dedi.

bu arada kızlar, karnımın altında olan kasılmalar için magnezyum hapı verdi, günde iki kez iç dedi, ama pek içimden gelmiyor, ha bir de bebek biraz aşağıdaymış, çok fazla ayakta kalma dedi, magnezyum kasılma ve ağrılar için mi yoksa bebeğin aşağıda olmasıyla mı ilgili anlayamadım, ilacı kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım, zaten demir ve elevit kullanıyorum, bir de hergün bol magnezyum içeren hurma yiyorum mutlaka, sizce ne yapmalıyım?

maşallahh canım bebeğine.... ama dr un verdiyse içmelisin bncede bebeğin aşağıda olmasıyla alakalı olacağını sanmıyorum kasılmalarla alakalıdır....

l006j.jpg


alın size orman manzaralı yandan göbüşşş kaydirigubbakcemile3

l007.jpg


pazar günü çekmişti eşim tam 29+0 halimiz hihoyyyt

maşallahhh cnmm çok güzell çıkmışsınız...:nazar:

günaydın anneler
herkesin keyfi yerindedir inşallah
çalışan annelere allah kolaylık versin

aminn cnmm..... allah hepimizin yardımcıısı olsun.....



yaaa bu ne güzell bişey böyleeee maşallahhhh maşallahhh maşallahhhhh :nazar:

herkese günaydınnnnnnnn bisss dedikkkkkka.s.

günaydın cnmm... hoşgeldin....
 
X