Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akdaş geçmiiş olsun ben de her banyoya giriş çıkışta çok yavaş hareket ediyorum allah korumuş sizi.
hürrem çok tatalı çıkmışssın maşallah size.
menekşe geçmiş olsun neden azalmış acaba suyun sordunmu az sıvı almaktan mı acaba merak ettim.bebişinede maşallah kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın.
Yahu menekseeee dilimi felan ısırıyımmm söylerken hatta ama masallah oglun baya uzun düşündüm de 40 cm., dogduklarında zaten ortalama 52 cm. oluyolarrrr
Cnm dün gittim doktora bebeğimin suyunda bi miktar azalma olmuş serum vericekti ama seni süründürmek istemiyorum şimdi buralarda dedi. Bi ilaç verdi ve çook bol miktarda sıvı tüketmemi söyledi. Dün akşamdan beri epeyce iyiyim cnm..Sanırım atlattım. Bu arada bebişimide gördüm dün çook tatlıydı oğluşum 1400 gr olmuş boyuda 40 cm. olmuş teyzelerii
Zuzucum çok tatlısın cnm yaa sağol. Semirtmişsin deyince çok güldürdün benii :).. Zuzucum benim boyum 1.72 babasının1.80 e oda uzun olsun birazcık artık..yerimseniben
İyiyimmm kuzucukkk bomba gibiyimmm ay masallah nazar degdircem kendimeee kaydirigubbakcemile3, günleri saatleri sayıyorummm bi an once işten ayrılıyımmm evde döne döne yatıyımmm diye :sm_cool:
Cnm dün gittim doktora bebeğimin suyunda bi miktar azalma olmuş serum vericekti ama seni süründürmek istemiyorum şimdi buralarda dedi. Bi ilaç verdi ve çook bol miktarda sıvı tüketmemi söyledi. Dün akşamdan beri epeyce iyiyim cnm..Sanırım atlattım. Bu arada bebişimide gördüm dün çook tatlıydı oğluşum 1400 gr olmuş boyuda 40 cm. olmuş teyzelerii
menekse geçmiş oslun canım
benimde bir arkadasımın suyu azalmıştı dr süt bol su ve tuzsuz yemesi gerektiğini söyledi .ve suyu normale döndü sende bunları uygulayabilirsin
Menekşecim maşallah paşana kocaman olmuş Allah nazarlardan saklasın banada fazla uzun geldi ama yanılma payıda var usglerin ortalama 38 cm olması gerekiyo seninki hido gibi bişiymi olucak acaba kaydirigubbakcemile3 uzun olsun erkekte kötü durmaz dimi ama
sabah sabah süpersin formundasın yine zuzu:)))
seninki de zeyna olur bakarsınkaydirigubbakcemile3
maşallah tatlım... bak şurda ne kaldı 32 . haftaya geldi bile yata kalka bitirdin vallakaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrrr...bguun bende biraz daha iyi gibiyim bol su-vitamin takviyesi ile:)..
şükür b topğimiz var , sevdnm..