2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canım benim çok geçmiş olsun ...
Allaha şükür bebişini sağ salim kavuşmuşsun inş sağlıklada kucağına alırsın kuzunu

canım geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah sağsalim çıkar küvezden bebeğin kucağına alır evine dönersin cnm çok geçmiş olsun...

canım sagol allah butun meleklerı analı babalı buyutsun ınsallah

tesekkur ederım cnm benım.... sende dıkkat et cnm ınsallah bı problem olmaz saglıkla alırsın bebısını kucagına

ayy canım benim ya hepsi geçicek güzelim kızını kucağına alacaksın inşallah en kısa zamanda,bak rabbim sana bağışlamış kızını erken gelmesi bunun yanında hiç önemli değil canım dünyaya gelen büyüyo bak sütünde geliyormuş çabuktur toplaması, dualarımız seninle

canım tesekkur ederım
arkadasaslar hepınıze tesekkur ederım dılek ve dualarınız ıcın
kendınıze ıyı bakın dıkıslerım acımaya basladı bıraz uzanayım ben
optum herkesı sonra gorusuruz...........

merhabalar kızlarr....

canım yaaa alemin ağzı torba değilki büzesin demişler .. sen moralini yüksek tut canım , kaçmasın olan sütün de .. kendim kadar eminim e çabalar sarfettiğne ve oğlun emmediği için ne kadar üzüldüğüne .. ama bunu gel de çok bilmş o yaşını başını almış koca karılara anlat klava:

evet canım ya içim gitti cidden...
Allahıım yavrularımızın acısını göstermesin bize

aaamin canımm :Saruboceq:

serezcim , ya ben de diğer arkadaşlar gibi diycem ama iyki emiyor canım ya ve uykusuzluğun bu yüzden olsun bi tek .. emmese , aç kalsa bu yüzden çok ağlasa yine ayakta olacaktın , hiç olmazsa şimdi sütün yarayacak oğluşuna ve daha sağlıklı olacak ..
bu arada orçun beyle görüştük geçen ctesi, bu ctesi de kontrole gidicem .. semi sordum , taburcu olduğunuzu söyledi ..
gerçekten çok çok iyi bir dr.muş , benim şanssızlığım tuç beye denk gelmemmiş , eğer ona görünseydim ne burdaki tp bebek dr.una ne de ist.daki tedavimi yapan dr.a görünür iki arada bir derede kalırdım .. kısmet işte ...
neyse en azından güveebileceğim bir kadın doğum uzmanın oldu beni de burada ve ütelik bana çok yakın bi hastanede :lepi:

canım sagol allah butun meleklerı analı babalı buyutsun ınsallah

tesekkur ederım cnm benım.... sende dıkkat et cnm ınsallah bı problem olmaz saglıkla alırsın bebısını kucagına

inşallah canım .. sanırım benim pek de yapabileceğim bir şey kalmadı beslenmeme dikkat etmek dışında .. kısmetse 37+6da yani 18 temmuzda olucam sez..
inşallah yarınki kontrol iyi geçer bari benneyaptımki
senin bebiş kaç kilo doğdu??

evett canım yaşını başını almış insanlar ama anlamıyolar.. düşünmeden yorum yapıyorlar. doğumdan sonraki 3. gün sütüm o kadar çoktu ki ama bebeğim ememiyordu. ağrı ve ateş yaptı bende. sonra ağlaya ağlaya sağdım ve rahatladım. keşke diyorum yine öyle şişse ateşe de ağrıya da razıyım ama sütüm bol bol gelsin..

kızllar slm nasılsınız biz kızımla çok şükür iyiyiz eyetniker bende mamaya başladım ve senin yazdıklarını düşüünce benikide bırakırmı emmeyi diyorum aslında mama vermeyi hiç istemiyorum ama kızım zayıf doğdu oyüzden takviye yapmamız gerekiyor birde oynak bir sarılığı var geçengün 9 çıkmıştı dünde 12 yani bol bol emzirmem ve yedirmem gerekiyor.

canım yaa çook geçmiş olsun neyseki sağ salim kavuşmuşsun kızına..zor bir dönem geçrmişsin...Allah yardımcın olsun..inşaallah en yakın zamanda meleğin kuvözden çıkıp kucağına gelirr...

bis geldik.. bugunde doktordaydımm.. şakkıdıyarına yatışım yapılıyoo..sositososito hala açılma yetersizse suni sancı deniycezz olmassa sezeryann..fisfisfis yarın yavruma kavuşuyorum inşşşşş çok heyecanlıyımmmmmsırnaşık şeydelikafadulden

canımm yoksa doğuruyor musun?hadi hayırlısı...nerdeyse 1 saat olmuşş..delikafadulden

hoşgeldin canım...sende kavuşuyorsun meleğine...inşaallah her şey yolunda gider sağsağlim kucaklarsın yavrunu...ben hala bekliyorum tık yok 38+4 olduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…