Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kasıntı basladı 2 gundur neden acaba
herkese günaydın arkadaşlar.bende artık eskisi kadar çok giremiyorum.çok uykusuzum çok.gece 3 de uyandım emzirdim.4 de yattık.sonra 5.30 da kalktım 7.30 kadar oynadı benle.emdi uyudu.tam yatırıcam uyandı.böyle saati yaptık.artık yatmıyayım dedim.toparlanmam lazım.yazlığa gidiyoruz bugün.15 gün uzak kalıcam sizlerden.doğum yapan arkadaşları tek tek tebrik ediyorum.allah analı babalı büyütsün.herkesin süt sorunu var anlaşılan.ben süt sorununu aştım çok şükür.ama şu göğüs ucu yaralarını aşamadım maalesef.çok acıyor.hiçbirşey fayda etmiyor.bir ara yoktu gene 2 gündür yara oldu.o yüzden çok zor emziriyorum oğluşumu.birde göbeğimiz düştü.ama içinde dışarıya doğru çıkan sivri bir et parçası var.çok huylanıyorum.ve içi daha kurumadı sanki.bodysine filan sürünüyor hep.bende çok tedirgin oluyorum.göbeği düştüğü gün çok ağladı.telaş yaptık hemen hastaneye.göbeğine baltı doktor.birşey yok dedi.o parça içinde çocuk cerrahisine gidin onu karbon ile yakarlar dedi.pipisine baktı.darlık var dedi.onuda gösterin dedi.ama ben göbeğine takmış durumdayım.bir düzelse.annelik çok zormuş.birşey olucak diye ödüm patlıyor.herşeye ağlıyorum.annem dün bıraktı eve gitti.annem gittikten sonra başladım ağlamaya.şimdi bunları yazarkende ağlıyorum.çok duygusal oldum bu aralar.kızlar dua edin oğluşumun göbeği düzelsin.doğuracak arkadaşlar hepinize şimdiden geçmiş olsun.sağlıkla alın yavrularınızı kucaklarınıza.bir tanede gitmeden yakışıklı oğlumun fotosunu eklim.maşallah deyin teyzeleri oğluma.
canım oğlunu nasıl gidiriyosun yoksa sadece çıt çıtlı badi ilemi tutuyosun:ecrin_bebek:
selsincim şimdiden iyi tatiller size paşamıza dikkat et oralarda maşallah çok tatlı allah nazardan korusun