- 8 Mayıs 2007
- 6.143
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım.içine askılı çıtçıtlı body giydiriyorum.üzerinede kısa kollu body yada tshırt giydiriyorum.çok sağol canım.allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın.korusun onları.tutamıyorum ben kendimi.çok sulu gözlü oldum
canım ben korkuyorum üşütürüm diye sıfır kolu çıtçıtı badi bide uzun kollu giydiriyorum bulunduğu odada cam bile açtırmıyorum yaa üff yazın doğum yapmak kötüymüş
kızlar yaa annem bu ayın sonunda köye gidicekk bana diyo gel burda kal bi kaç gün ne yapsam gitsemmi acabaa annemin orası kalabalık gelen gidende bitmiyoo canımda sıkılmaz ay bide diyorum alışırsam eve gelince çok zorlanırım:) üff yaa bi istiyorum gitmek bi gitmeyim diyorum ne yapcam bilemiyorum:umursamaz:
günaydın kıslarr...
nasılsınız bakalımm?? ben iyiyim çok şükürr.. biraz endişeliyim tabi amaa neyysee idare etcez artıkk:) bugun sıcağa yakın duş alıp bide hurma yiyim diyorumm. bakarsınız yarına doğuma giderimm:):):) yada bugun dursam yarın mı yapsam o işii??!!! neysee karışığım yanii..
selsincim maşallah oğluşunaa çok şirin görünüyoo.. allahım nazardan korusun inş.
günaydın sılacım
demek ki artık doğum zamanı:lepi:
sağlıkla gelsin minik kuzunnnopuyorumnanaktan
birr nefeste kurtulursun inşallah canımŞeniz
günaydın kızlarrr
ben hiç uyuyamıyorum cuma gelmicek gibi geliyor aşırı bi heyecan var mafoldumben
bugün ağda ve kuaför işlerimi halledicem inşallahhh
kocişimde izne ayrıldı hep yanımda olacak çokkk şükürrrrr:kedi:
selsin canımmmm bayılıyorum çağınımıza maşallah subhanalah o kara gözlerini sevsin teyzesiopuyorumnanaktan
canım bephanten kullan göğüslerin için emzirdikten sonra sür birdahaki emzirmeye karbonatlı suyla sil öyle emzir çok şükür sütün gelmiş ya annesi artık göğüslerinde alışacak merak etme.
iyi tatiller canım inşallah orada çok güzel zaman geçirirsiniz Şeniz
meleğim herşey hazır yarın büyük gün ne mutlu sana canım
süsleriniz bi harika olmuş sağlıkla gelsin güzel öykümüz inşallahhŞeniz
diloşumm demek sağlık ocağı maceranız başlıyor
güzel eylülümüzü kokla demet teyzesi yerineopuyorumnanaktan
çok geçmişe bakamadım varmı bi gelişme kızlarrrrr
canım bence git sana da değişiklik olur bence oraya alışmak değil evini özliceksin daha çok ve geldiğinde de üzerindeki bi çok sıkıntın gitmiş olacak evimm evimmmmm güzel evimm diyeceksinnn:lepi:
tabiki yinede sen bilirsin canım insanın kendi evi gibisi yok en lüks otelden dönüşte bile ah evim bi başka diyor insanopuyorumnanaktan bence git ve üzerindeki şu sıkıntıyı dağıt gelŞeniz
sagol demetcimm.. evet çok az kaldıı.. dualarınızdan eksik etmeyinn... inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırıs gusel bebişlerimizi...:Saruboceq:
yaa canım sağlık ocaklarını aşındırırız artık:) bakalım bugün sağlık ocağına gideyimde geldikten sonra babamı arıcamm iş dönüşü gelsin alsın benii 3 gün kalırım inşallahh :sinifsinif:
canım sende sıkıntı yapma kendinee herşey güzel geçecek çileğin kollarında olacakk:lepi:
hepinizi öpüyorum kıslar. şimdilik çıkıyorum. bi durum olmassa yine gelirim. olursa da haber veririrm zaten:):)