- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
kızlar meleğimin son hali
[/url]
çok güzelleşmiş büyümüş maşallah yavruna nur sana benziyor yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar meleğimin son hali
[/url]
ay kızlar kocişime dedim dışardan yemek söyliycem diye oda mail atmış biz dışarı gidelim beşiktaşa sahile gitmeye ne dersin tabi kendine güveniyorsan dedi...
onu çok iyi anlıyorum sıkıldı artık akşam gezmelerine gitmek istiyor ama bende korkuyorum dışarı çıkmaya kendimi taşıyamıyorum çünkü ama biraz cesaret hem belki yürüyüş yaparsam doğumum çabuklaşır...tamam dedim bakalım arabada yok ya ondan çekiniyorum....bakalım cvp yazsın ben burdan çıkarım onu belki taksiyle alır gideriz...cvp bekliyorum ...epey oldu muhitimden dışarı çıkmayalı ..hastane hariç hehehehe
maşallah ilaydaya..kara gözlü güzel kız nasıl da açmış ağzını...Şeniz
emel kıssss ne merak ettim seni var ya özellikle de şu foça yangınından beri ..
ibrahim ege nasıl sen nasılsın annelik nasıl gidiyor ????
canım belki iyi gelir küçük bir gezi tabi dinlene dinlene yerimseniben
bu arada benim muh.doğ. belli oldu
18 temmuz , sezoş olcak ve büyük olasılıkla genel anest. çünkü epid. olamam , çok çok spinal olur belki o da o gün belli olcak sanırım ..
heyyyooooooooooo artıkın beni de ekleyebilirsin listeyeeeeeee hihoyyyt
canım belki iyi gelir küçük bir gezi tabi dinlene dinlene yerimseniben
18 temmuz , sezoş olcak ve büyük olasılıkla genel anest. çünkü epid. olamam , çok çok spinal olur belki o da o gün belli olcak sanırım ..
ayyy ne şeker çıkmış maşallah minik adam ibrahim ege...memesi de ne kadar büyük durmuş yüzünde tatlım benim:1hug:
ayyy yerim ben bunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu delikafadulden
çok şirin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
teşekkür ederiz kızlarçok güzelleşmiş büyümüş maşallah yavruna nur sana benziyor yaaa[/B]
canım ya inş hayırlısıyla alırsın kucağına kuzunucanım belki iyi gelir küçük bir gezi tabi dinlene dinlene yerimseniben
allahım sizide kavuştursun yavrunuza canım benimmaşallah ilaydaya..kara gözlü güzel kız nasıl da açmış ağzını...Şeniz
canımm benimm..
ben eski foçadayım yangın yeni foça da oldu ama çok üzüldüm tabii.. bayağı bi hasar var.
ibrahim egem çok iyi maşallahh uyudu şimdi. emmediği için mama veriyorum malesef onun için çok üzülüyorum bi de kabızlık başladı gibi zorlanarak yaptı. kıyamammm kuzuma. pzt dr a götürücem. havalr çok sıcak ama allah tan hergün banyo yapıyoruz. hergün daha bi değişiyor kuzucumm...
merhaba kızlar aklım hep sizde kimler doğum yaptı yapmadı hiç bişmiyorum yvrularını kucaklarına alan anneleri tebrik ediyorum darısı diğerlerinin başına . evim çok kalabalık misafirler dolu aklım burda ama giremiyoum. bebeğim fazla ememiyo mama takviyesi yapıyorum çok üzülüyorum sizlerde nasıl neler yapıyosunuz anne sütü dışında mama vereniniz varmıı biberona alışmasındanda korkuyorum . öpüyorum sizi kızlar fırsat bulduğumda kızımın resmini ekliycem.doğum yapmayanlara hayırlı doğumlar diliyorum.