ben geldim kızlar bugün kontrolümüz vardı sabah size yazmaya yetiştiremedim yine geç kalıyordum çünkü....kontrolümü oldum nst güzel çıktı 40 larda sancı hareketler düzenli güzel muntazam herşey alttan yine doğumhanede muayne oldum artık beni ebelere muayne ettiriyo doktorum ve ebeler çok güzel muayne ediyorlar hiç acıtmıyorlar belki ben genişim acımıyor....1 parmak açılmam varmış....oda güzel....alıştım açılmalara zaten pergel gibi yürüyorum belki psikoloik belki etkisi var bilemem...perşembe günü gel dedi....
eşiminde diline dolandı 07.07 de doğurucan diyip duruyo.....inşallah bakalım..doğumhaneye iyice alıştım ebelerimde çok şekerler...odalar değişik bi oda minnacık dieğer oda kocaman inşallah büyük odaya geçerim...alkisalkisalkis
tek korkum var şimdi....perşembeye kadar doğurmazsam ve o gün doktorum kalkıpta bana bebeğin kafası çok büyük yada kilosu çok fazla normal doğuramazsın sezeryana alıcaz derse o zaman papaz olurum.....tek çekincem o ve ben bugün yine heyecan yaptım bunu doktora sormayı unuttummmmmkafamçokkarıştı