huriiii bu saat oldu kociş hala ne gelecem diyo ne de gelemiycem,delircem ben delircem.
sabahtan beridir bir cibinlik olayıdır başım ağrıdı,ya ne salak insanlar var 2 satır şeyi akılları
nda tutamıyorlar sabahtan beri söyleniyorum.mobilyalarala gelmesi gereken cibinli geçen ctesi gelmedi,mobilyayı aldığımız yerde ne işe yaradığını çözemediğim bir bayan duruyor,aradım cibinlik çıkmadı dedim aaaa evet sizn cibinliği burdan gönderecektik pztesi kargoya vereyim salı elinizde olur dedi,salı aradım aaaa arkadaşlar unutmuş yarın vereyim öbür gün elinizde olur derken bugün oldu cibinlik yok,kızı bu hafta en az 4 kere aradım her defasında bu cuma elimde olması lazım annemdeyim kendi evime geçicem eşim gelcek başka takma zamanım yok dedim,sonuç mu?
demre hanım arkadaşlar ptt kargoya dün akşam vermiş anca bugün yola çıkacakmış,pztesi elinizde olacak kötükedihüso
senin allah belanı... bide godik gitmiş adres olarak kendi evimi vermiş defalarca dedim annemdeyim adres şu oraya gönderin,şimdide diyoki ben bu kargoyu kendi insiyatifimle gönderdim size iyilik olsun diye normalde gelip almalıydınız,
yok yaaaa sen gönderme ben gelip alayım ya nasıl sinirliyim nasıl sinirliyim bide ptt kargoya vermiş hatun,5 liraya değil 3 liraya gönderiyim diye pintiler parayı ellerine sayarken iyiydi.