- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm inş bir aksilik olmazsa normal istiyorum hayırlısı artık senin normal mi
dudu senin uykun yok mu
valla normal olmasını ümit ediyorum canım
canim aynen oyle dusunuyor. ben gibiysem hemen kalkarsin ayaga diyor. sezeryani yasamamis, ne oldugundan habersiz. bakim istediginden de. bana sezeryandan korkmamami tembihliyor. Nurdane teyze demis ki kizi ilk dogumunu normal ikinciyi sezeryan yapmis, sezeryan daha kolay olmus. anne dedim benim korkum sezeryan degil Nurdane Teyze hep kizinin yanindaymis. bakan bir var yani. bebek aglayinca alip getiren var. yemegini onune koyan var. beni anlamamis. ben de buna sinir oluyorum.
yemek yapip atacam buzluga dedim. (Esimin adi X olsun.) X ac kalmasin diye mi dedi.
Evet X ac kalmasin diye. biz supermeniz. kuru ekmekle doyariz yeter ki kocam ac kalmasin. o doysun biz muhim degil.
Vallah bu tavirlarini gorsukce deli oluyorum sonra da diyorum ben de anne olacagim Allah'im lutfen ben kizima yakin olayim.
Beni sutten 1 aylikken kesmisler. 20 ay sonra kardesim dopgmus. digeri ile de aramda 5.5 yas var. yani hepmiz kucukmususz. ben kucuklugumde anneme dair hicbir ani hatirlamiyorum. hep anneannem. anneannemde kalirdim. beraber yatardik. hafta sonlari bosanmis ailelerin cocuklari gibi babam beni alirdi gezdirirdi, bana hediyeler boya kalemleri alirdi. resim yapardik tekrar anneanneme birakirdi. bu yuzden cok doluyum be Huricim. bakamiyorsan neden yapiyorsun? cok kiziyorum. belki de ondan dolayi boyle soguguz. her gun konusuyoruz ama ne bileyim simdi bile huzunlendim. o kadar yakin degiliz. frekanslarimiz o kadar farkli ki. anlamiyoruz birbirirmizi. dgere yargilarimiz herseyimiz farkli.
belki haksizlik ediyorum bilmiyorum. ama cok ofkeliyim anneme her zaman. belki de bu birikimdendir.
inşallah cnm hayırlısı valla bende normal doğumdan korkuyorum ama sezeryandan daha çok korkuyorum bakalım başımıza neler gelecekdelikafadulden
valla dilimi ısırarak diyebilirimki normal doğumdan zerre kadar korkmuyorum zamanında izlediğim ve kanımın donduğu onca doğum videosuna rağmen,kendime hayret ediyorum ki bu cesaret nerden geliyo ama malesef sezeryan hakkında aynı derecede soğuk kanlı olamıyorum belkide bebişimin kilosundan dolayı yada doğum haftamı doldurduğum için yada vs.gibi nedenlerden sonunda sezeryan olmak zorunda kalacam bu ihtimalide birkaç gündür çokça düşünür oldum ya bugece perşembeyi cumaya bağlayan mübarek bir gece
dualarımız kabul olsun allah
hepimizi en hayırlı olacak doğum şekliyle bir avazda kurtarsın
,doğum yapan herkese bebişlerini doyuracak sütü versin yarabbim.
amin :Saruboceq:
diloşum ilaydam uslu teyzesi ama acıkıyor yavrum mecburen mama veriyoruz çk kötü bişeymiş insanın kuzusunu besleyememesi
dilaracım sende burdasın,uyuttunuz heralde bebişleri senin süt durumun nasıl canım