Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normal doguranlar 38 ve artilari gormus. 39'u goren olmamis. hadi bakalim ben de kendimi 38 artilara gore ayarladim. 14 temmuzdan sonra bekliyorum:) normal dpgum sancisiyla bebek doner belki.
kizlar takti demeyin. fakirin ekmegi umut iste.
huzunyilicim sana da gunaydin. bana iyi geceler. saat 1:39 oldu. yatayim ben.
ınsallah karen de zuzuda saglıkla alırlar bebıslerı kucaklarına
inşallahhhh :Saruboceq: darısıda bizim başımıza..
hüzünyılı ikimizinde haftası aynı beni 4 temmuzda sezeryana alıcak dr senin ne zaman canım ?
evet canım gunlerımız aynı benımde 3 gun ıcınde normal olmazsa 6 temmuzda sezeryana alıcak
hayırlısı olsun canım, benim önceki doğumum sezeryan olduğu için 1 temmuzda beklemeden alalım dedi.. benim yeni eve yerleşme durumum olduğu için 4 olsun dedim o zamana kadar umuyorum sancım gelmez... Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah...
hohohohohoh adams ailesi birden gözümün önüne geldi.....amin inşallah...bişeyi 40 kere söylersen olurmuş....senin etrafındakiler tam Adams ailesi gibi yaaa , hepsi ayrı film ..
en iyisini yaparsın kimseye haber vermemekle diyecem ama böyle bir şeyi yaşamadığım için yanlış bir şey de söylemek istemiyorum ..
Allah gönlüne göre , istediğin gibi bir doğum versin diyeyim , şimdi oldu a.s
aynı şeyi sanada söyliyim bi şeyi 40 kere söylersen olurmuş...inşallah canım seninde doğumun istediğin gibi olur...normal doguranlar 38 ve artilari gormus. 39'u goren olmamis. hadi bakalim ben de kendimi 38 artilara gore ayarladim. 14 temmuzdan sonra bekliyorum:) normal dpgum sancisiyla bebek doner belki.
kizlar takti demeyin. fakirin ekmegi umut iste.
inşallah canım yavruşun sağlıkla gelsinde iyi olsunlarda gerisdi önemli değil biz razıyız her acıya...amin canım ınsallah bende hep normal ıstıyordum ama sezeryan nasıp olucak sanırım neyse bebısler saglıkla gelsınde varsın sezeryan olsun
günaydın canıma.s...demek zuzum da bugün doğum yapacak...Allah yardımcısı olsun...Alyasını sağlıkla alsın kucağına...günaydın kızlarrrrrrr
dünden beri zuzuma ulaşamıyordum
meğerse hastanedeyken şarjı bitmiş
1 saat sonra sezeryana giriyor:lepi:
herkese selamı var dualarınızı eksik etmeyin dedi
karenimle zuzumm aynı zamanda girecekler ameliyata şansa bakkkk:sm_cool:
Allahım inşallah sağlıkla kucaklarına alırla prenseslerimiziii:Saruboceq:
günaydın canım..maşallah bebişine..kilosunu dert etme...Diloşun kızı ultrason ölçümünden daha kilolu doğdu...kızlar herkese günaydın...
dün doktora gittik kızım 2650 gr olmuş biraz küçük üzüldüm, doktorda normal dedi ölçümleri haftasıyla uygun dedi. inşallah sağılkla doğar.
doğum tarihimizde belli oldu 14 TEMMUZ :):)
günaydın canım..maşallah bebişine..kilosunu dert etme...Diloşun kızı ultrason ölçümünden daha kilolu doğdu...
kızlar herkese günaydın...
dün doktora gittik kızım 2650 gr olmuş biraz küçük üzüldüm, doktorda normal dedi ölçümleri haftasıyla uygun dedi. inşallah sağılkla doğar.
doğum tarihimizde belli oldu 14 TEMMUZ :):)