2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

normal doguranlar 38 ve artilari gormus. 39'u goren olmamis. hadi bakalim ben de kendimi 38 artilara gore ayarladim. 14 temmuzdan sonra bekliyorum:) normal dpgum sancisiyla bebek doner belki.

kizlar takti demeyin. fakirin ekmegi umut iste.

canım yaa neden olmasın hem niye taktı diyelim , istediğin şey için mücadele etmen , sürekli onu dilemen ve dillendirmen çok doğal ... hem yazdığın gibi belki senin çıtırık da sizin gibi son haftada dönecek ..
Allah hayırlısını versin canım ..
 
günaydın kızlarrrrrrr

dünden beri zuzuma ulaşamıyordum
meğerse hastanedeyken şarjı bitmiş
1 saat sonra sezeryana giriyor:lepi:
herkese selamı var dualarınızı eksik etmeyin dedi

karenimle zuzumm aynı zamanda girecekler ameliyata şansa bakkkk:sm_cool:

Allahım inşallah sağlıkla kucaklarına alırla prenseslerimiziii:Saruboceq:
 
evet canım gunlerımız aynı benımde 3 gun ıcınde normal olmazsa 6 temmuzda sezeryana alıcak


hayırlısı olsun canım, benim önceki doğumum sezeryan olduğu için 1 temmuzda beklemeden alalım dedi.. benim yeni eve yerleşme durumum olduğu için 4 olsun dedim o zamana kadar umuyorum sancım gelmez... Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah...
 
hayırlısı olsun canım, benim önceki doğumum sezeryan olduğu için 1 temmuzda beklemeden alalım dedi.. benim yeni eve yerleşme durumum olduğu için 4 olsun dedim o zamana kadar umuyorum sancım gelmez... Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah...

amin canım ınsallah bende hep normal ıstıyordum ama sezeryan nasıp olucak sanırım neyse bebısler saglıkla gelsınde varsın sezeryan olsun
 
senin etrafındakiler tam Adams ailesi gibi yaaa , hepsi ayrı film ..
en iyisini yaparsın kimseye haber vermemekle diyecem ama böyle bir şeyi yaşamadığım için yanlış bir şey de söylemek istemiyorum ..
Allah gönlüne göre , istediğin gibi bir doğum versin diyeyim , şimdi oldu a.s
hohohohohoh adams ailesi birden gözümün önüne geldi.....amin inşallah...bişeyi 40 kere söylersen olurmuş....

normal doguranlar 38 ve artilari gormus. 39'u goren olmamis. hadi bakalim ben de kendimi 38 artilara gore ayarladim. 14 temmuzdan sonra bekliyorum:) normal dpgum sancisiyla bebek doner belki.

kizlar takti demeyin. fakirin ekmegi umut iste.
aynı şeyi sanada söyliyim bi şeyi 40 kere söylersen olurmuş...inşallah canım seninde doğumun istediğin gibi olur...

amin canım ınsallah bende hep normal ıstıyordum ama sezeryan nasıp olucak sanırım neyse bebısler saglıkla gelsınde varsın sezeryan olsun
inşallah canım yavruşun sağlıkla gelsinde iyi olsunlarda gerisdi önemli değil biz razıyız her acıya...






günaydın kızlar.....üryamda bebeğimi gördüm ama büyük halini ben zaten önceden bebek için uğraşırken hep görürdüm yavrumu 5-6- yaşlarında görürfüm ama...bu gece 3 yaşında falandı.....annemin bir akrabası bana takoz anakucağı falan almış lacivert renk çok sevindim görünce onlara bakarken içinden yavrum çıktı annee diye korkuttu beni içine saklanmış...dişleri vardı inci gibi çok tatlıydı ya esmerdi böyle ağızını açtım dişlerine baktım ne güzel diye dilinin altındada diş vardı....avurtlarına kadar dişleri vardı...sonra benim minik kuzenlerim var şu an 4 yaşlarında onlarla oynamaya gitti....

hayırdır inşallah ama ben hep kızımı zaten 3-4 yaşlarında hayal ediyorum...öğretmenlik yaptığım dönemde öğrenci grubum hep 3-4 yaş grubu olmuştu ondan belkide....kaydirigubbakcemile2 hayırlara vesile olsun ....
 
kızlar herkese günaydın...
dün doktora gittik kızım 2650 gr olmuş biraz küçük üzüldüm, doktorda normal dedi ölçümleri haftasıyla uygun dedi. inşallah sağılkla doğar.

doğum tarihimizde belli oldu 14 TEMMUZ :):)
 
***************************2009 TEMMUZ ANNELERİ MUHTEMEL DOGUM TARİHLERİ LİSTESİ************************

ANNE ADI---------------------------M.D.TARİHİ-----------CİNSİYET--------------------D.ŞEKLİ--------------- D.TARİHİ-----------DOGUM HAFTASI


:nazar:adenzar-------------------------*-------------------------kız------------------------------normal----------------------13mayıs---------------------29+6 :hooray:
:nazar:comebaby-----------------------*-----------------------ikiz/kız---------------------g.anez.sezeryan-----------2haziran------------------32+4 :hooray:
:nazar:amartis74------------------------*-----------------------erkek--------------------------sezeryan------------------14 haziran-----------------35+2 :hooray:
:nazar:papetlant-------------------------*---------------------ikiz/erkek/kız-----------------------*-------------------------17haziran--------------------*-------:hooray:
:nazar:eytekiner-----------------------*-------------------------erkek-----------------------------normal----------------------17 haziran--------------------------* :hooray:
:nazar:menekseak----------------------*----------------------erkek-----------------------g.anez.sezeryan-----------19 haziran-----------------38+2 :hooray:.
:nazar:nilayyy----------------------------*-----------------------erkek-----------------------g.anez.sezeryan-----------19haziran------------------37+6 :hooray:
:nazar:neslivicdan-----------------------*----------------------erkek-----------------------------normal--------------------20 haziran-----------------38+4 :hooray:
:nazar:selsin--------------------29 haziran-----------------------erkek---------------------------sezeryan------------------21 haziran-----------------37+3 :hooray:
:nazar:ipegimu---------------------------*-------------------------kız----------------------------epi.normal-----------------23haziran------------------38+6 :hooray:
:nazar:akdas----------------------------*--------------------------kız---------------------------epi.sezeryan---------------23haziran------------------37+5 :hooray:
:nazar:hürrem_s----------------23 haziran--------------------kız-----------------------------sezeryan------------------doğurmuş olması lazım ama hala haber alınamadı
:nazar:dilara80------------------24 haziran--------------------kız---------------------------epi.sezeryan---------------24haziran----------------- 38+5 :hooray:
:nazar:jasmincin----------------------*----------------------------*--------------------------------sezeryan------------------24haziran------------------35+1 :hooray:
:nazar:confuse------------------22haziran----------------------*--------------------------------------*-------------------------------*--------------------------* :hooray:
:nazar:sanem--------------------25haziran----------------------*--------------------------------------*------------------------------*----------------------------* :hooray:
:nazar:GAMZE------------------------*--------------------------erkek-----------------------------normal--------------------26haziran------------------38+6 :hooray:
:nazar:nur84---------------------6 temmuz--------------------kız--------------------------------normal--------------------27haziran------------------38+5 :hooray:
:nazar:swethome---------------29haziran--------------------kız-------------------------------sezeryan-----------------29haziran--------------------- -* :hooray:
:nazar:nurr34---------------------5 temmuz--------------------kız--------------------------------normal------------------29 haziran----------------------* :hooray:
:nazar:yserez--------------------1 temmuz-------------------erkek------------------------epi.sezeryan----------------1 temmuz------------------37+3 :hooray:






hihoyyyt-sıradakiler-hihoyyyt
burcusener-----------------1temmuz-----------------------erkek-------------------------sezeryan
derin--------------------------1 temmuz------------------------kız--------------------------sezeryan
rosem------------------------1 temmuz----------------------erkek------------------------sezeryan
sibel07-----------------------1 temmuz------------------------kız--------------------------sezeryan
karen81----------------------2 temmuz------------------------kız--------------------------sezeryan
hüzün yılı--------------------6 temmuz-----------------------erkek------------------------sezeryan
nesquk_24-----------------6 temuuz---------------------------*----------------------------sezeryan
beyazmelek----------------7 temmuz-------------------------kız--------------------------sezeryan
zuzuuum------------------- 8 temmuz-------------------------kız--------------------------sezeryan:
nazlıbahar-------------------9 temmuz-----------------------erkek--------------------------normal
çiceks-------------------------9 temmuz----------------------erkek------------------------sezeryan
demet-------------------------10 temmuz-----------------------kız--------------------------sezeryan
annecik_annecik----------12 temmuz-----------------------kız--------------------------sezeryan
cankız__----------------------13 temmuz--------------------erkek--------------------------normal
grübchen----------------------13 temmuz--------------------erkek--------------------------normal
madgirl-------------------------14 temmuz----------------------kız---------------------------sezeryan
babaylon-----------------------16 temmuz---------------------kız----------------------------normal
grafiti----------------------------17 temmuz---------------------kız---------------------------sezeryan
cgulistan-----------------------17 temmuz-------------------erkek---------------------------normal
huri37----------------------------17 temmuz--------------------kız-----------------------------normal
blue_-----------------------------17 temmuz------------------erkek---------------------------normal
ecetuba84-----------------------18 temmuz------------------kız------------------------------normal
aysenur2009--------------------20 temmuz------------------kız------------------------------normal
demresu-------------------------21temmuz--------------------kız------------------------------normal
sıla_84----------------------------21 temmuz------------------kız------------------------------normal
aşina-------------------------------21 temmuz-------------------*-------------------------------normal
kibele-------------------------------24 temmuz-----------------kız----------------------------henüz belli degil
kikoleyim--------------------------26 temmuz-----------------kız------------------------------normal


madgirl listeye eklenmiştir...sezeryan yazdım yanlışlık varsa düüzeltelim canım....
 
günaydın kızlarrrrrrr

dünden beri zuzuma ulaşamıyordum
meğerse hastanedeyken şarjı bitmiş
1 saat sonra sezeryana giriyor:lepi:
herkese selamı var dualarınızı eksik etmeyin dedi

karenimle zuzumm aynı zamanda girecekler ameliyata şansa bakkkk:sm_cool:

Allahım inşallah sağlıkla kucaklarına alırla prenseslerimiziii:Saruboceq:
günaydın canıma.s...demek zuzum da bugün doğum yapacak...Allah yardımcısı olsun...Alyasını sağlıkla alsın kucağına...
kızlar herkese günaydın...
dün doktora gittik kızım 2650 gr olmuş biraz küçük üzüldüm, doktorda normal dedi ölçümleri haftasıyla uygun dedi. inşallah sağılkla doğar.

doğum tarihimizde belli oldu 14 TEMMUZ :):)
günaydın canım..maşallah bebişine..kilosunu dert etme...Diloşun kızı ultrason ölçümünden daha kilolu doğdu...
 
kızlar herkese günaydın...
dün doktora gittik kızım 2650 gr olmuş biraz küçük üzüldüm, doktorda normal dedi ölçümleri haftasıyla uygun dedi. inşallah sağılkla doğar.

doğum tarihimizde belli oldu 14 TEMMUZ :):)

günaydın canım
üzülme tatlım , bizde 2 gün önce gittik , bizden 10 gün kadar ileridesiniz ve bizim ölçüm ise 2207 gr
teselli olur mu bilmem , güya düşük kiloyla doğan daha hızla kilo alıırmış doğunca .. ben doğduktan sonra felam kilo almasının derdinde değilim aslında .. e mecbur kilo alacak beslendikçe imkanı var mı almamasının .. doğuma 2500ün altında girmek istemiyorum .. bak sen ne güzel geçmişsin bile .. yanılma payı da 200-300 koy , belki senin bebiş 3000 gr
doğum tarihinizin belli olması da ne güzel .. akalım benimki de bugü kesinleşecek sanırım ..
 
ozleeeemm35'cim uzun zamandır giriyorsun foruma , sana laf atıyorum ama dönüp yazmıyorsun bir kelime bile .. merak ediyorum seni eminim benim gibi merak edenler de var ..
herey yolunda değil mi ? doğumun gerçekleşti mi ?
 
X