- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
iyi geceler herkese bende uykusu kaçanlardanım bu gecezemuszemus
iyi geceler canım hoşgeldinnnnnnnn Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler herkese bende uykusu kaçanlardanım bu gecezemuszemus
Bir bakayım dedim ne var ne yok diye. Bugün doğumlar hızlanmış.
slmm kızlar
iyisiniz inş..
dr dan geldim bende..nst ye bağlandım ve sancım çıktı....ama ben hissetmedimm..
dr sancı çıkınca alttan baktı ve cok acıttı yaa bi de kendini kasma diyooo
neyse acılma filan yokmuşş haftaya tekrar gidecem inş...
eve gelince biraz kanamm oldu..tabi bende bi telaş hemen dr u aradım alttan bakıktığı için normalmiş..
paşamda çok şükür iyimiş..herşey yolunda şükür...
benden bukadar..
şimdi bi geçmişe bakayım kaydirigubbakcemile5
starcım geçmiş olsun canımmmmm
Rabbim yardımcın olsunnn canım yaaa
bebişin yine rahat durmamışşş
bi kucağına alsaydın hayırlısyla
inan senin için hergün dua ediyorum canım..
biraz daha sabret be güzelimmm
Rabbimin izniyle meleğini kucağına aldığında herşeyi unutacaksın inş a.s.
anladım canım sıkma canını ya bende öyle yapmaya çalışıyorum.usg yanılabiliyor malum.inşallah sağlıklı doğacak bebişilerimiz.doktorumun dediği gib kilolu olması sağlıklı olduğunu göstermez sen beslenmene dikkat ediyorsun zaten bilinçlisin dedi.sende bilinçlisin bu konuda zaten.bizimde 14 günde 220 gr falan almış canım.geçen haftalarda daha çok kilo alıyordu ben duyunca biraz şaşırdım fisfisfis
az kaldı zaten sıkma canını sende.insan takılıyo tabi ama daha kilolu bebekleri duyunca sanki anormal bişi var gibi geliyo.inşallah bişicik yok bizim kuzularda.
hayırlısı ile doğarlar inşallah...
sen 37 hftada mıydın?
Acayip uykum var aslında. Galiba daha fazla dayanamayacağım.
Gece zaten birkaç kez daha kalkarım.
Ayşe'cim seni öpüyorum. Blue iyi geceler.
Size iyi sohbetler.
Acayip uykum var aslında. Galiba daha fazla dayanamayacağım.
Gece zaten birkaç kez daha kalkarım.
Ayşe'cim seni öpüyorum. Blue iyi geceler.
Size iyi sohbetler.
selam kızlarr
biz anca geldik dr dan
nst ye de bağlandım herşey yine iyi çıktı ama dün sabaha kadar çektiğimi ancak ben bilirimmkafamçokkarıştı
ulrasonla baktı açılma olup olmadığına benim doktorum alttan bakmadı yani
çok şükür yokmuş
tek sorun kızım 1 haftada hiç kilo almamış
1 hafta önce 2 850 idi şimdide aynı
buna çok şaşırdık ve üzüldüm tabikide
herhangi bi sorun yok almaması için dedi soluna yatmıyormusun dedi
yatamıyorum ki sabahı oturarak ediyorummafoldumben
bir büyük haber daha
zuzucum aradı tam doktordayken çok konusamadık
kontrolü vardı bugün biliyorsunuz
meğer az az suyu da geliyomuş:1shok: doktor hemen yatışını yapmış
şok oldum tabi ama çok konuşamadım çıkınca arıycam mutlaka dedim ama çıkışım çokk geç oldu nst falan derken 1 saati buldu eve gelince aradım ama telefonu kapalı çok merak ediyorum onu:gitme:
eğer doğuma girdiyse Allah yardımcısı olsunnnnn:Saruboceq:
selam kızlar hastaneden yazıyorum allaha şükür bebişimi kucagıma aldım epidural anesteziyle 3buçuk kilo 51 cm 37+2 de
valla çok güzel bi duygu rabbim hepinize sağlıkla kucagnza almayı nasi etsin
bebişim başta emmiyodu ohhh şimdi cork cork emiyo sütüm az ama olsun gelir dedi hemşireler
iyi geceler cnma.s.
canım ya senin doğum normal mi sez. mi olacak ??
demetim masallah cilegine..kiloyu takma bencede bu usg ler sinir edio ama yuzde yuz dogru deil canım..oykumuz saglıkla konucak kucagına inş.
zuzum kızz bizden hızlı mı cıktın yoksa ?ay inş saglıklı ve hayırlı haberlerle donersin canım..
ve kızlar bizim ev bu akşam baya kalabalık..akrabalar dogum oncesi beni gormeye gelecekler.
bende banyomu yaptım temizlendim kontrollerimi yaptım.inş artık saglıkla meleğim serramı bekliorus babasıyla..dualarınız ve iyi dilekleriniz için şimdiden hepinize tesekkur ederim 9 aylık yoldaslarım..sizlerede dua edicem inş.benden bu kadar belki gece b ara tekrar ugrarım..boş kalırsam tabi..hepinizi sevgiyle kucaklıorum arkadaslar..opuyorumnanaktan
kızlar dr.umuz hersey cok gzl normal dedı yanı gununden once falan gelmıcek sanırım bızım beyefendı hatta gununu gecerse gel tekrar dedı bır hafta sonrasınna gun verdı :) yanı bız beklemeye devam
normal cnm inş bir aksilik olmazsa 15 20 temmuz arası dedi doktorumuz senin nasıl olacak?
hmm kimsecikler yok burda...kaydirigubbakcemile2
annemler gitti giderkende kayınvalideme dedi ki bu hastaneye falan giderse bana haber verin benden saklıyor gittiğini dedi..kaydirigubbakcemile3
kaynana da bizimde haberimiz olmuyor ki dedi.kaydirigubbakcemile3..
kayınpeder ben evdeyim hiç bi yere gidemezler ben haber veririm dedi...ben sesimi çıkarmıyorum tabi annemler gittiler...
kayınpedere dedim ben bugün nerdeydim? dedim .
..nerdeydin dedi ...
hastaneye gittim sen nerden bilicen benim gidip gitmediğimi ..
..allah çok büyük acılar sancılar vermezse doğurana kadar haber vermeyi düşünmüyorum.sebep şu ben erdemide kaldırsam taksiye binip gidicez senide çağarsam taksiyew binip gitcez annemide çağarsam aynı olay...altınızda helikopter mi var...sen doktormusun....sizi telaşa sokmanın ne anlamı var panik ataksınız annemle ikiniz...doğurunca çağırıcaz tabiki gelin diye ama evde rahatsızlanırsam....binip gideceğim ..
..olmaz gidemeezsin dedi.:1shok:.
.nerden haberin olacak taksi çağırır biner giderim dedim...
.inşallah durakta taksi bulamazsın dedi....kafamçokkarıştı şakkıdı
valla onları işin içine karıştırırsam o bunalıma benim gireceğim kesindir yavrum bu sefer gerçekten hiç bir şeyimi mahfetmelerine asla izizn vermeyeceğim...ben onlara yardım etmesinler onları torunu olmayacak demiyorum ki...doğurunca odaya çıkınca alsınlar torunları onların olsun....o ana kadar kimse gözüme gözükmesin bu 9 ayımı burnumdan getirdiler çünkü...annem merdivenlerden inerken diyo boşver sen onu başına gelince bizi aramak için duvarları tırmalayacak:1shok:bu laf söylenir mi ?nasıl yani o kadar canım acıyacak mı benim.....işte annem adama teselli veriyor ama arada beni gözden çıkarıyor.....teşekkür ederim kalsın gelmesinler...kaydirigubbakcemile
valla ne diyim benimki tam macera oldu ama belimde hala ağrı var ve vajinamda bir diken batması gibi bir acı...10 dakkaya eşim geliyor eve en azından yalnız değilim....olursa bu gece sabaha gelse ne güzel olur yarabbim tam istediğim gibi....doğumhane boş,doktorum nöbetçi,kimsenin haberi olmaz...hohoyt
benimki de galiba 17-18 temmuz gibi sez. olacak..
bakarsın aynı gün alırız kucağımıza mis kokulularımızı :asigim:
inş cnm ya sağlıklı bir şekilde alırız kucaklarımıza benimde hafiften uykum geldi kaçayım artık sana iyi gecelera.s.