[
ay canımmmmm herkesin derdi ne farklı ..
o kayınvalidene beni örnek ver canım , emin ol nasıl şükredeceğini şaşıracaktır ..
ben keşke bi 20-30 gr daha fazla alır mı acaba diye ( çok afedersiniz ) istifra etmeme ramak kalasıya öğle-akşam öğünlerinde etli-kıymalı yemekler yiyorum , her sabah yumurta yemekten yakında ibiklerim çıkacak :)))
dr.un dediği yapı meselesi ben de eşim de öyle kilolu kimseler değiliz .. eğer eşin yada sen yada aile üyelerinden biri yapılı-kiloluysa bebek illaki birine çekecek , belkio yüzdendir bu tontişlik durumu .. ayrıca o kadar da çok değil ki .. 37. haftadasın , günde20-30 gr alsa ve 39 da doğursan en fazla 3400-3500 olacak ve o da normal , ideal olanı .. sen boşver KVnin ne dediğini , bazen onlar bayılıyorlar moral bozmaya yada herşeyi çookkkkkk biliyorlar kötükedihüso[/QUOTE]
evet canım ya birçok kişi bebeğim kilo almamış diye dert yanıyo ben fazlamı almış diye,işte çok kıymetliler herbişeylerini büyütüyoruz gözümüzde.
usg lerin çok farklı sonuçlar verdiğini verebildiğini biliyoruz o yüzden dua edelimde bırakın kilolarının nasıl olduğunu sağlıklarının iyi olduğunu görelim. ya aslında söylediğim zaman insanların ooo daha almasın falan demesine gıcık oluyorum bizim elimizde olsa tüm bebekler standart bir kiloda doğardı ama dimi.
canım hayırlı doğumlar nasip etsin allah,bir avazda kurtul inşallah :Saruboceq:
ay canımmmmm herkesin derdi ne farklı ..
o kayınvalidene beni örnek ver canım , emin ol nasıl şükredeceğini şaşıracaktır ..
ben keşke bi 20-30 gr daha fazla alır mı acaba diye ( çok afedersiniz ) istifra etmeme ramak kalasıya öğle-akşam öğünlerinde etli-kıymalı yemekler yiyorum , her sabah yumurta yemekten yakında ibiklerim çıkacak :)))
dr.un dediği yapı meselesi ben de eşim de öyle kilolu kimseler değiliz .. eğer eşin yada sen yada aile üyelerinden biri yapılı-kiloluysa bebek illaki birine çekecek , belkio yüzdendir bu tontişlik durumu .. ayrıca o kadar da çok değil ki .. 37. haftadasın , günde20-30 gr alsa ve 39 da doğursan en fazla 3400-3500 olacak ve o da normal , ideal olanı .. sen boşver KVnin ne dediğini , bazen onlar bayılıyorlar moral bozmaya yada herşeyi çookkkkkk biliyorlar kötükedihüso[/QUOTE]
evet canım ya birçok kişi bebeğim kilo almamış diye dert yanıyo ben fazlamı almış diye,işte çok kıymetliler herbişeylerini büyütüyoruz gözümüzde.
usg lerin çok farklı sonuçlar verdiğini verebildiğini biliyoruz o yüzden dua edelimde bırakın kilolarının nasıl olduğunu sağlıklarının iyi olduğunu görelim. ya aslında söylediğim zaman insanların ooo daha almasın falan demesine gıcık oluyorum bizim elimizde olsa tüm bebekler standart bir kiloda doğardı ama dimi.
gözün aydın arkadaşım valla sizlerin böyle doğumla aynı gün hastanede falan yazıpta iyi olduğunuzu okuyunca acaip gaza geliyorum,rahat atlattı bir çoğumuz çok şükür.bebişini bol bol kokla bizim için, Allah analı babalı büyütsünselam kızlar hastaneden yazıyorum allaha şükür bebişimi kucagıma aldım epidural anesteziyle 3buçuk kilo 51 cm 37+2 de
valla çok güzel bi duygu rabbim hepinize sağlıkla kucagnza almayı nasi etsin
demetim masallah cilegine..kiloyu takma bencede bu usg ler sinir edio ama yuzde yuz dogru deil canım..oykumuz saglıkla konucak kucagına inş.
zuzum kızz bizden hızlı mı cıktın yoksa ?ay inş saglıklı ve hayırlı haberlerle donersin canım..
ve kızlar bizim ev bu akşam baya kalabalık..akrabalar dogum oncesi beni gormeye gelecekler.
bende banyomu yaptım temizlendim kontrollerimi yaptım.inş artık saglıkla meleğim serramı bekliorus babasıyla..dualarınız ve iyi dilekleriniz için şimdiden hepinize tesekkur ederim 9 aylık yoldaslarım..sizlerede dua edicem inş.benden bu kadar belki gece b ara tekrar ugrarım..boş kalırsam tabi..hepinizi sevgiyle kucaklıorum arkadaslar..opuyorumnanaktan
canım hayırlı doğumlar nasip etsin allah,bir avazda kurtul inşallah :Saruboceq: