Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selma kız rahat vermıokı ılgılenım senle nsl oldu kızın hala ağlıyomu en son yazdıklarını msnde okumadım esımde sılmıs bılmeden
Kızlar meraba 1 ayını doldurunca kalça ultrosunu çektirmek gerekiyomuş çektiren var mı biz 1. ayı doldurduk yakın zmanda gidip çektircem
Beyazbulut canım benim oğlan da ara ara memeyi tutmakta zorlanıo ne kadarda mendil koysam heryeri ıslanıo ben de kızıom büyüdün sen yeni doğmuş bebek gibi memeyi tutamıon diom :))) Sinirliler ya minicik bebeklerde bukadar sinir ne bu ya annelerden geçio galiba:)))))
kızlar bu işitme testiyle kalça ultrasonunu devlet hastaneleri yapmıyomu özeller mi yapıyor sadece
kızlar bebişim 10 gündür kabız, dr fitil verdi bir kaç tanesini kullandım sadece fitile alışmasın diye zeytinyağı veriyorum kulak çubuğunu yağa batırıp poposuna sürüyorum öyle yapıyor kakasını nasıl geçicek bu kabız bilmiyorum ( çok ıkınıyor, kıpkırmızı oluyor, ağlıyor ama yapamıyor
2-3 gündürde uyumuyor geceleri oturuyoruz sabaha kadar dün gece 3 te yattı 4 te uyandı karnı tok altı temiz gazını çıkardım uyumuyor tam daldı diyorum koyuyorum yerine başlıyo ağlamaya gözünü yummadı bütün gece ve belki inanmazsınız saat akşam 7 de uyudu tam 15 saat uyumadı tabi bende hiç uyumadım gözlerim şişti,
baktık olmicak saat 6 da gittik acile dr gaz sancısı olabilir dedi karnı ağrıyodur dedi bi fitil verdi az önce kakasını yaptırıp verdim uyuyor şu an nasıl geçicek bilmiyorum (((
bide uyumasını engelleyen bi etken daha var uyurken çok sıçrıyor elleri kolları havada uçuşuyo resmen ve ağlıyo sizin bebişler nasıl ya yicem ben kafayı sütümde azaldı günde 200 ml anca sağıyorum çok sıvı tüketmeme rağmen böyle ne yapıcam bilmiyorum humana içiyordum bitti almadım bi daha zaten haftada 20 tl mama parası veriyoruz almayayım dedim şimdide sütüm azaldı tabi uykusuzluk, halsizlik ve streste azaltıyo sütü ((
selamlar
aranızda sab simplex gaz ilacını kullanan arkadaşlar varmı? sanırım beyazbulut ve ssaslan kullanıyosunuz. benim dr günde 4 kez 8 er damla vermemi söyledi ama bana bu biraz fazla geldi. ben 4 kez 4 er damla veriyoum. sizler ne kadar veriyosunuz?
ben penye battaniyesi ile kundak gibi sarıyorum o zaman elleri kıpırdamıyor.ama bir süre sonra çıkarıyor.annem ve kayınvalidem sarmamı tavsiye ettiler.pek taraftar olmasamda mecburen sarıyorum.bir deneyin derim.
bize sabı günde 2 kez 5 damla demişti eczacı.
ben penye battaniyesi ile kundak gibi sarıyorum o zaman elleri kıpırdamıyor.ama bir süre sonra çıkarıyor.annem ve kayınvalidem sarmamı tavsiye ettiler.pek taraftar olmasamda mecburen sarıyorum.bir deneyin derim.
selamlar
aranızda sab simplex gaz ilacını kullanan arkadaşlar varmı? sanırım beyazbulut ve ssaslan kullanıyosunuz. benim dr günde 4 kez 8 er damla vermemi söyledi ama bana bu biraz fazla geldi. ben 4 kez 4 er damla veriyoum. sizler ne kadar veriyosunuz?