- 14 Temmuz 2008
- 6.614
- 95
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün çok konuştum farkındayım dai bir sorum daha var, bebeğinizin sağda mı yoksa solda mı olduğunu nereden biliyorsunuz? ultrason fotoğrafındansa benimki orta yerde durup duruyor, ne sağı var, ne solu. Doktor mu söylüyor size ?
slm kızlar hepinize hayırlı kandiller..
uzun süredir girememiştim,ay sormayın bi halsizlik bi miskinlik toplayamıyorum kendimi
bide artık öyle sıkıldımki evde oturmaktan kocişte yok yanımda ben kayınvaldemde kalıyorum iş yapmıyım diye..şu son 2-3 gündür yataktan çıkmak istemyorum halbuki ne güzel uyku hali falan bitti diye seviniyordum tekrar başladı.sıcaklardanmı bendenmi kaynaklanıyor sizde öylemisiniz??
canım sen kendin elleyince hissetmiyormusun ne tarafta olduğunu?göbeğinden 5-6 parmak aşağılarına kasığının üst taraflarına doğru dikkat et bi taraf daha belirgindir
benim sağ taraftaydı,doktorda ultrasonla bakarken cihazı sağa koyduğunda görülüyordu,ama bu hafta daha ortaya doğru yayılmaya başladı sert şişlik,sanırım büyüyo bebiş
ark bıde ben takvim istiyom herkeşin var benim ve bebişimin yok nasıl yapabilirim onu
bide sat olayını nasıl hesaplıonuz benhangı ay hamıle kaldım bi türlü çıkamıyom işin içinden
günaydın kızlar nasılsınız
ya kızlar sizce geçmi kaldım 2li test için bugün 12+3 oldum geçen ay gittiğimde 1 hafta küçük çıkıyodu bende ondan 12. haftada giderim dedim sabah doktoru aradım geçen hafta bekliyomuş beni yarın gel dedi geç kalmış olsaydım derdi değilmi hem 11-14 hafta arası yapılıyo bu test korkuyorum ya senağlamasenağlama