Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çiğdemcim ben de ilk bebedor kullanmıştım bir daha almadım
minik tüyler bırakıyor göğüste
hatta o zamanlar sağdığım süte karışıp biberonla verirken biberon deliğini tıkamıştı
sonra mothercare'den aldım 100lü ondan memnunum
bir de ablam nuk'un göğüs pedlerinden almıştı onu da denedim o da güzel hatta yapışkanlı kısmı var çamaşıra yapıştırabiliyorsun
bu biraz benim için önemli bir nokta çünkü her emzirme sonrası deli tavuklar gibi göğüs pedini çıkartınca nereye koyduğumu arıyorum :))
dide gazeli hangi çocuk druna götürüyorsunuz siz ?
http://b1.lilypie.com/99OVp2.png
elimden geldiğince takvim yaptım sana kotrol panelinde profil düzenlede en alttaki kısma -kilo doğum takip kısmına yukarıdakini yapıştırırsan olur sanırım[/QU
ssaslancım evet bebedor sankı mınık tuyler bırakıo bnmde bahsettığım oydu ama emın olamıyordum cunku bu ıs ıcın uretıldıyse bole bısey olmamması lazım değiştirim bende evın ortasından cok topluyorum valla dusuyo barı yapısanlardan alım doktorumuz metın bey esnaftakı ılk kontrol onda yapıldığı ıcın onda devam edıyoruz sız kıme goturuyosunuz çınarı metın bey eskı metın bey dııl bn o hastanede calısırken hastası hıc bıtmezdı ve cok ıyıydı hastalarına ama sımdılerde bıraz sallıyo gıbı geldı ya bana denk gelen doktorlarda hep bole benım doktorda herseye normal dıodu bısı soramıyodum olsa bıle norml dıcek dıye buda ole:roflol:
merhabalar allah herkezin bebegine sağlık versin benim kızımda bir aylık olmak üzere ama bilgisi olan varmı yüzünde sivilce gibi bişeyler çıkdı ne yapmam lazım anlamadım başına böyle bişey gelen varmı.yardımcı olursanız sevinirim
canım benim bebeğim 1 aylık dün doktora götürdük aşısı falan yapıldı bizimkinin yüzündede sivilceler çıktı doktor görür görmez çok öpüyorsanız ondan olmuştur dedi.eşinin sakalları özellikle tahriş etmiş olabilir dedi ki eşim her gün traş olur ama çıkarken fırça gibi çok sert çıkıyor.bir krem verdi bize doktor onu sürdüm bakalım faydası olur inşallah.artık koklamakla yetineceğim oğluşumu....
Merhaba arkadaşlar ben Ankarada oturuyorum. Geçen ağustosta bebeğim oldu. Ek besinlere başladığımızdan sütüm artık fazla gelmeye başladı ve dipfriz doldu taştı. Eğer sütü az gelen veya kesilen arkadaşlar varsa, bebeğime anne sütü vermek istiyorum derseniz sütlerimi süt poşeti karşılığında verebilirim. Ayrıca hiçbir ücret talep etmiyorum. Miniğinizin süt annesi olmaktan gurur duyarım. Lütfen bana ulaşmak isterseniz özelime mail adresinizi veya tel no bırakın.