- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes doğurdu kimse yok forumda yaaaaaa
denizt sen neyaptın durumun nasıl
Slm kızlar ben 25 Şubat çarşamba sabahı 9.15 te sezeryanla biricik meleğim Zeynep'i dünyaya getirdim. Şu anda evimizdeyiz tek sorunumuz göğüslerimin ucunun çıkmamasından dolayı bebeğimin emmekte zorlanması. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar, yardım lütfeeeeeeennnnnnnnn! Bu arada ilk iki gün sütüm çok azdı bugün evimize gelince Humana Still Tea içtim ve çok iyi geldi tavsiye ederim sizlere de. Doğum yapmış olan annelerimizin gözleri aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün. Darısı bekleyenlerin başına.
CANLARIMMMMMMMMM
ben dogurdummmm sonunda ,persembe gecesi 23,49 da bebisimiz dünyaya geldi
tam bi tosuncuk biz cok iyiz aslinda pazartesi dönücektim eve ama bugün döndüm
hepinizi cok özledim hepiniz icin dua ettim dogumda
dogum hikayemi ve bebisin fotografini en yakin zamanda koyucam , normal dogum oldu ama benim hayla kasik agrilarim var
hepinizi cok öptük tanimla
CANLARIMMMMMMMMM
ben dogurdummmm sonunda ,persembe gecesi 23,49 da bebisimiz dünyaya geldi
tam bi tosuncuk biz cok iyiz aslinda pazartesi dönücektim eve ama bugün döndüm
hepinizi cok özledim hepiniz icin dua ettim dogumda
dogum hikayemi ve bebisin fotografini en yakin zamanda koyucam , normal dogum oldu ama benim hayla kasik agrilarim var
hepinizi cok öptük tanimla
son bişi dicem bu goguss pedlerı varya onlardan kullanıyorum ama ıcıme sınmıyo bı turlu pismiş gıbı gelıo sankı kurutuyo bişiler bırakıyo gibi sizdede varmı yada kullandınız marka ben bebedor kullanıyorum