- 25 Temmuz 2008
- 231
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar merhaba sacını boyatan varmı aranızda doktorum tavsıye etmedını soyledı ama sacımda cok fena oldu boyatan yada kına kullanan varmı aranızda
arkadaşlar ya sizinde çok halsizliğiniz varmı benim kolumu kaldırmaya halim yok bide iş yerindeyim şimdi yerimden kalkamıyorum mide bulantım da var nezaman geçecek bunlar
yaa kızlar, ben dün 3 tane folik asit alacağıma 4 tane almışım, haplarım sayılı da, bugün farkettim, bebeğime bişey olurmu kiiii ????
3 tanemi ben günde yalnızca bitane alıyorum
yaa bu arada kızlar ben perşembe gününe randevu aldım 2 li test yapılacak birde detaylı ultrosana giricem siz girdinizmi? acaba cinsiyeti çıkar mı merak etmeye başladım :)))
bak şimdi, benim doktorum bana günde 3 tane almamı söylemişti, bana da fazla geldi, prospektüsü okudum, orada da 3 tane yazıyordu, ben de gönül rahatlığıyla günde 3 tane aldım, merak ettim şimdi, diğer arkadaşlar günde kaç tane alıyorlar kiii?
folic plus kullanılıyosa günde 3 tane folbiol sa günde 1 tane diye biliyorumfisfisfis
bide folik asitin 8. haftadan sonra kullanılmasının gerekmediğini okumuştum.bununla ilgili bilginiz varmı canlar...