Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkedeş bende içemiyordum bi ara süt ama nesquikin çilekli tatlandırıcısını aldım onla güsel oluyo soguk içiyorum.seninde içmen lazım tatlım sende biiliyorsun.bebişler için.içmeye çalış yoksa klava:klava:.ayy şaka şaka.yogurt ye peynir ye onun yerine:dance::dance:
ben uzgunum arkadaslar bebegım artık benımle degıl ne yazıkkı
hepınıze ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım..
tum hamılelere saglıklı bır gebelık ve ardından saglıklı hayırlı nur topu gıbı evlatlar dılerım..
bızlerı dualarınzdan eksık etmeyın lutfen...
benim mesela 204 gün kalmış...
nisanında 142 gün..neredeyse aynı haftadayız...alla allaaa:uhm:
bende şimdi farkettim tatoş neden öyle fark var benim takvimimde bi sorun mu acaba:1shok:
huhuuuu günaydın kızlarr.lülülülülülü ben uyandım ama halaklava: eşim yatıyoooKötü Kazen
bebeklerin tahmini doğum tarihinde bir sorun var gibi...ben öyle anladım...cadiarzu
bilen varsa yardımcı olsunlar...
ben uzgunum arkadaslar bebegım artık benımle degıl ne yazıkkı
hepınıze ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım..
Tum hamılelere saglıklı bır gebelık ve ardından saglıklı hayırlı nur topu gıbı evlatlar dılerım..
Bızlerı dualarınzdan eksık etmeyın lutfen...
herkese slm, bugün kimse yok muuu ?? Haa bugün pazar pikniğe mi gittiniz millet ?? Bugün benim iştahım çok açık,ne yiyeceğimi şaşırdım, mutluluk hormonum fazla çalışıyor, allah bozmasın, bugün kocacım en beğendiğim elbiseyi almış bana süpriz yaptı, birazdan ben de çıkıp ona uygun takı alacam :::))) çok mutluyum çoook ....
sennur selam mesajında dıkkatımı cekmıştı ctesı gunu cınsıyetı öğrenıcem demışsın bellı oldumu ilk bellı olacak olan senınkı galıba aramızda .Benim gibi uyku problemi olan yok galibaa......